Po darbo islekiau pilna entuziazmo tu karoliuku pirkti, dar prisiziurejau pries tai kokiu grozybiu is ju pridaro , ir grizau namo visiskai nusivylusi ....
Buvau audiniu parduotuvej prie pat kalvarkiu turgaus , nesamoniu muziejus , biserio maisiukai "mini bikini" kaina 1.80-2.00 kiek uzmaciau, biseris sleivas kaip ir dazniausiai matomas , o zmones stumdosi lyg ka ten nemokamai dalintu... Tada apejau ratuka paciam turguj , ten visai jokiu karoliuku neradau, nors tiesa suknele krito i aki , bet juk ejau ne su tuo tikslu .. ok tada krito i aki parduotuve kitoj pusej gatves turgaus "viskas uz 4 lt " ar kazkas pan, galvoju gal ka gero ten rasiu , bet iejusi pasigailejau , nes paskui vos pavyko istrukti , patalpa mazyte , uzversta neaiskiom prekem ir piktom bobutem...ok kelione tesiau iki Ibrahim, ten atsidusau ramioj tvarkingoj aplinkoj , bet deja , biserio neradau, kinietiskas su akcija , tas "mini bikini" maiselis 80ct bet visi beveik karoliukai pailgi tokie - man nepatiko , paimiau kelis tokiu idomesniu spalvu , bet ciuju tik del to kad kazka imti , o preciosa , po 6lt bet neradau jokios tinkamos spalvos ... norejau juodos, bet deja buvo tik dideli labai, dvigubi dar na ir miniatiuriniai ..
vielutes irgi nebeturejo , ai tiesa ,
buvo kinietisko po 500gr maiseliai - 10lt , bet labai mazas pasirinkimas spalvu ir kiekio , oranzinis, toks zalsvas , geltonas atrodo , gal kam medeliams pravers;) nu ir viskas .. apejau aisku ir antra auksta bet nieko gero neradau .. tada dar europoj pasidairiau , pozeminej perejoj prie jos , ir galu gale grizau namo ...
ne itema as cia pasakoju gal, bet kazinau kur guostis
reiks ieskot gal internete kur pirkt , pagalvojus koki zguta nunert juk ten nesveikai daug karoliuku reikia, o as dabar visus pinigus i vairavimus kisu .... ach
Papildyta:
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 25, 15:20)
Žvaigždėta* deja bet neturiu, gėlėms/medeliams tinkamos spalvos atiduotos jau
liko tik neaiškios
ką gi mano paskutinė viltis normaliai nerti žgutus - tai tik plonesnis vąšelis, kaip supratau tinka 0.75mm, o aš neriu su 1.25mm, nes pirmos eilės toks balaganas gaunasi ir toliau neina nerti
bet jei ir vąšelis nepadės - kaltinsiu savo atbulinį nėrimą, kai esu kairiarankė, tai neriu į priešingą pusę nei dešiniarankės
as irgi su 1.25 neriu , kazkas panasaus iseina tik laisvas kazkoks , ne toks koks turi buti ...