Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 24, 23:04)
Tai aš praktiškai visur, kur plepalai bujoja, jungiuosi biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Reikia prisijungti geriau prie tam tikrosios temos, tai gali mus iš čia dar išvaryti, už tai kad tikrai ne į temą plepam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(M@rgo @ 2012 02 24, 12:58)
Ačiū,  kad nuorodos atkeliavo 4u.gif  thumbup.gif

Visada prasom mirksiukas.gif
QUOTE(Anajoana @ 2012 02 24, 16:18)
Labas bites majos  bigsmile.gif
as su pora klausimu , pasitarimui smile.gif :
1. Nelabai iseina padaryt zgutuka standu, nu jis toks minkstas, palaidas, laisvas, esu dejus foto savo vieno pabandymo, ir ten matosi kad jis laisvas. Tai gal turit koki patarima kaip ji standesni nert? Ar vaseli gal smulkesni naudot , ar gal siulas blizgus nelabai tinka?
2. Vilnietems smile.gif kur pirkt rast pigiau geresnio biserio zgutam? Tikriausiai geras vistiek kainuos atitinkamai, bet gal mazu ka patarsit ?smile.gif  pazystama sake gariunuose yra didelis to gerio pasirinkimas, ar kas pirkot, ar apsimoka ten vaziuot?smile.gif 
ciuju uzsikabinau ant tu karoliuku meno ir reik didint medziagu arsenala, ziurejau internete ,galvoju uzsisakyt gal , bet as labai nemegstu pirkt kates maise:) o reikia ir replyciu ir uzsegimuku ir karoliuku ir viso kito gerio:)

1. bandyk imti mazesni vaseli.
2. gariunuose kadaise pirkau-kreivas,sleivas, nevienodas schmoll.gif o gal yra ten vieta, kurios nezinau g.gif . As pirkau Ciklantoj(savanoriu pr.1), akmeneliai.com (senamiesti), Ibrahim (netoli Kalvarijkos) Visa geri su instrumentais-akmeneliai.com, tik visas geris-kituose pardese biggrin.gif Instrumentu ir gerio yra veriu.lt (Traku g.), bet ten nera gero biserio. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enigm@: 24 vasario 2012 - 23:36
Aciu Enigma smile.gif ryte po darbo jei jegu bus bandysiu pro kalvarkes prasinest susirast ta parduotuve Ibrahim wink.gif
Atsakyti
Labukas,na nesuprantu ka ne taip darau?Negula jie man taip graziai,einu megst,o vakare vel meginsiu
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2012 02 24, 23:35)
* gariunuose kadaise pirkau-kreivas,sleivas, nevienodas schmoll.gif  o gal yra ten vieta, kurios nezinau g.gif
* As pirkau Ciklantoj(savanoriu pr.1), akmeneliai.com (senamiesti), Ibrahim (netoli Kalvarijkos) Visa geri su instrumentais-akmeneliai.com, tik visas geris-kituose pardese biggrin.gif Instrumentu ir gerio yra veriu.lt (Traku g.), bet ten nera gero biserio. biggrin.gif

* ten tikrai neverta ieškoti gero biserio, beveik visur kinietiškas cool.gif
turėjau tokio gėrio beveik 10kg ( nes pažįstamas vis važiuodavo į Maskvą - o ten bazesė 6lt - 0.5kg, tai vis atveždavo), bet jau baigiu išdalinti, nieko iš jo gero/gražaus ir tvarkingo nenunersi/nenuversi arba tada reik daug laiko turėti atrinkinėti. Tai geriau iškart pirkti kokybišką/lygų biserį ir neprasidėt su tuo kiniešku.

* dar pridėsiu kelias vietas kur perku čekišką biserį Vilniuje - M S ( turi ir į kibirėlius priberto, tai galima pasverti kiek reikia, nes man kartais reik kokios spalvos, o viso cielo pakiuko 50gr nesinori gi pirkti biggrin.gif , nors aišku šiaip perku po puskilį dažniausiai einamų spalvų ) ir prie Halės turgaus( adresas psl apačioje ), apsimoka pirkti jų e-shop'e - preciosa po 4,20lt

* dėl įrankių - oi kaip svarbu, kad jie būtų geri/patogūs. Savuosius pirkau prieš 5metus Pietario g. juvelyrų parduotuvėje, tai po šiai dienai tarnauja thumbup.gif
vasarą buvau paskolinusi draugei, o staigiai prireikė pataisyti kaimynei vėrinuką, perdaryti iš naujo grandinėlės principu su apsukimais, tai be replių nieko nepadarysiu. Nubėgau greičiau į Pilies g. ir nusipirkaušias reples, tragedija, nepritaikytos moteriškom rankoms, per didelės, 'nosytės' ( nžn kaip jas pavadinti ) tos kur metalinė dalis ir darome kilputes - šurkštaus metalo, apsuki kilputę - tai ji lengvai nenuslysta, dirbant giržda - šiaip ne taip perveriau sugaišusi žymiai daugiau laiko nei su savosiomis replikėmis ir padėjau kažkur jas į stalčių, guli neliestos nuo vasaros.
Atsakyti
Jei netyčiom žalio kinietiško biserio nereikalingo dideliais kiekiais turit, aš paimčiau rolleyes.gif rolleyes.gif Man į medžius sueitų ax.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 25, 12:01)
Jei netyčiom žalio kinietiško  biserio nereikalingo dideliais kiekiais turit, aš paimčiau rolleyes.gif  rolleyes.gif Man į medžius sueitų ax.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M@rgo: 25 vasario 2012 - 13:14
Žvaigždėta* deja bet neturiu, gėlėms/medeliams tinkamos spalvos atiduotos jau cool.gif liko tik neaiškios

ką gi mano paskutinė viltis normaliai nerti žgutus - tai tik plonesnis vąšelis, kaip supratau tinka 0.75mm, o aš neriu su 1.25mm, nes pirmos eilės toks balaganas gaunasi ir toliau neina nerti
bet jei ir vąšelis nepadės - kaltinsiu savo atbulinį nėrimą, kai esu kairiarankė, tai neriu į priešingą pusę nei dešiniarankės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 25, 14:20)
Žvaigždėta* deja bet neturiu, gėlėms/medeliams tinkamos spalvos atiduotos jau  cool.gif  liko tik neaiškios

ką gi mano paskutinė viltis  normaliai nerti žgutus - tai tik plonesnis vąšelis, kaip supratau tinka 0.75mm, o aš neriu su 1.25mm, nes pirmos eilės toks balaganas gaunasi ir toliau neina nerti
bet jei ir vąšelis nepadės - kaltinsiu savo atbulinį nėrimą, kai esu kairiarankė, tai neriu į priešingą pusę nei dešiniarankės  ax.gif

Aš čia šiaip rašiau irnesakyk.gif

Aš neriu su 0.6 mm smile.gif
Atsakyti
Po darbo islekiau pilna entuziazmo tu karoliuku pirkti, dar prisiziurejau pries tai kokiu grozybiu is ju pridaro , ir grizau namo visiskai nusivylusi .... verysad.gif Buvau audiniu parduotuvej prie pat kalvarkiu turgaus , nesamoniu muziejus , biserio maisiukai "mini bikini" kaina 1.80-2.00 kiek uzmaciau, biseris sleivas kaip ir dazniausiai matomas , o zmones stumdosi lyg ka ten nemokamai dalintu... Tada apejau ratuka paciam turguj , ten visai jokiu karoliuku neradau, nors tiesa suknele krito i aki , bet juk ejau ne su tuo tikslu .. ok tada krito i aki parduotuve kitoj pusej gatves turgaus "viskas uz 4 lt " ar kazkas pan, galvoju gal ka gero ten rasiu , bet iejusi pasigailejau , nes paskui vos pavyko istrukti , patalpa mazyte , uzversta neaiskiom prekem ir piktom bobutem...ok kelione tesiau iki Ibrahim, ten atsidusau ramioj tvarkingoj aplinkoj , bet deja , biserio neradau, kinietiskas su akcija , tas "mini bikini" maiselis 80ct bet visi beveik karoliukai pailgi tokie - man nepatiko , paimiau kelis tokiu idomesniu spalvu , bet ciuju tik del to kad kazka imti , o preciosa , po 6lt bet neradau jokios tinkamos spalvos ... norejau juodos, bet deja buvo tik dideli labai, dvigubi dar na ir miniatiuriniai .. verysad.gif vielutes irgi nebeturejo , ai tiesa , buvo kinietisko po 500gr maiseliai - 10lt , bet labai mazas pasirinkimas spalvu ir kiekio , oranzinis, toks zalsvas , geltonas atrodo , gal kam medeliams pravers;) nu ir viskas .. apejau aisku ir antra auksta bet nieko gero neradau .. tada dar europoj pasidairiau , pozeminej perejoj prie jos , ir galu gale grizau namo ... verysad.gif ne itema as cia pasakoju gal, bet kazinau kur guostis wink.gif reiks ieskot gal internete kur pirkt , pagalvojus koki zguta nunert juk ten nesveikai daug karoliuku reikia, o as dabar visus pinigus i vairavimus kisu .... ach
Papildyta:
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 25, 15:20)
Žvaigždėta* deja bet neturiu, gėlėms/medeliams tinkamos spalvos atiduotos jau  cool.gif  liko tik neaiškios

ką gi mano paskutinė viltis  normaliai nerti žgutus - tai tik plonesnis vąšelis, kaip supratau tinka 0.75mm, o aš neriu su 1.25mm, nes pirmos eilės toks balaganas gaunasi ir toliau neina nerti
bet jei ir vąšelis nepadės - kaltinsiu savo atbulinį nėrimą, kai esu kairiarankė, tai neriu į priešingą pusę nei dešiniarankės  ax.gif

as irgi su 1.25 neriu , kazkas panasaus iseina tik laisvas kazkoks , ne toks koks turi buti ... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anajoana: 25 vasario 2012 - 14:34
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 25, 14:23)
*Aš čia šiaip rašiau irnesakyk.gif
*Aš neriu su 0.6 mm smile.gif

* jei turėčiau - tikrai atiduočiau negaila, vistiek guli dėžėse. Turėtą atidaviau Dienos centrui, vis žmonės su negalia turės užsiėmimams biseriuko.
*su kokiu blink.gif blink.gif blink.gif
šią savaitę ėjau pasivaikščioti po Centrą be jokių planų ir neplanuotai užėjau į Gedimo 9 ir užtikau mažučiukę parduotuvėlę, kuri nuo grindų iki lubų 'apkarstyta' visokiais auskariukais, sagėm ir t.t. ir ten žgutų buvo, nerta gal iš kokio 11dydžio, iš 6 biseriukų, bet dailiai, tampriai nunerta - pradžioje pamačiusi kilo mintis, jog jie verti. Ilgai aš juos čiupinėjau, ilgai biggrin.gif

Anajoana
laikykis friends.gif
kai tik pradėjau 'užsiiminėti' karoliukais ir džiaugdavausi kaip rublį gavusi, kai Gariūnuose prisipirkdavau kinietiško biserio, bet buvo tai 7 metai atgal.

p.s. ankstesnėje žinutėje brūkštelėjau kur didesnis čekiško biserio pasirinkimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 25 vasario 2012 - 14:46
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 25, 14:42)

*su kokiu  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Ant vąšelio rašo 0.6mm biggrin.gif Kaip dvi adatos jis biggrin.gif Arba kaip viena storesnė biggrin.gif
Atsakyti