Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

Žiūrint kokia klaida: jei per daug įverta karoliukų, tai įkišu į karoliuko viduriuką adatą ir su replytėmis sutraiškau (stiklinis). jei per mažai - tai išneriu akutę be karoliuko, o po to, numezgus žgutą, į tą tuščią vietelę įsiuvu biseriuką, bet dažniau pasitaiko, kad per daug įverta karoliukų, tai taisymas paprastesnis. rolleyes.gif
Atsakyti
Ismira, pamačius tąvąjį bigsmile.gif iškart mintis, va tokio pati norėčiau, nešiočiau, nešiočiau... liuks thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2011 04 17, 08:16)
Ismira, pamačius tąvąjį  bigsmile.gif  iškart mintis, va tokio pati norėčiau, nešiočiau, nešiočiau... liuks  thumbup.gif  wub.gif

oij aciu blush2.gif mama is anglijos parveze si pakabuti, bet nepatiko grandinele tai nutariau pakeisti ir atnaujinti biski palei save
Atsakyti
QUOTE(laimiuks @ 2011 04 16, 22:51)
Žiūrint kokia klaida: jei per daug įverta karoliukų, tai įkišu į karoliuko viduriuką adatą ir su replytėmis sutraiškau (stiklinis). jei per mažai - tai išneriu akutę be karoliuko, o po to, numezgus žgutą, į tą tuščią vietelę įsiuvu biseriuką, bet dažniau pasitaiko, kad per daug įverta karoliukų, tai taisymas paprastesnis. rolleyes.gif

raportas pas mane is 6 karoliuku - tai 3 melyni, 3 balti...ir dazniausiai pasitaiko kad truksta karoliuko doh.gif tai "sutraiskydavau" 5 karoliukus kad atsistatytu i vieta verysad.gif bet labai gailakaroliuku taip per niek metyti biggrin.gif galvoju gal kazkokia mandra iseitis yra blush2.gif
Atsakyti
as labai idemiai veriu karoliukus...dazniausiai pasitaiko kad per daug priveriu...bet tai per visa verini tik vienas toks atsiranda...jei isvis kokia mandra schema darai tai net nzn kaip tada g.gif
Atsakyti
kiek man teko rastuotai verti (aisku nesudetingi tie rastai, ir raportai neilgi) tai pasiteisino toks budas, susiveri raporta, tada antra, ir siula delioji taip, kad tie raporta deliotusi vienas salia kito ant stalo, tada iskart matosi ar kokios klaidos nera, ir taip vis suverus nauja pasitikrinu su ankstesniu ar gerai.
Atsakyti
smile.gif Ir aš taip darau. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, darbstuoliukes:)
As taip pat sergu zgutais biggrin.gif Laabai smagu man juos nerti, tik galetu kas nors karoliuku privert lotuliukas.gif
Galeciau pasirodyt su savo darbeliais, bet nemoku foto ikelt g.gif
Atsakyti
Truputis naujienų 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Laimiuks puikus zgts su dar puikesniu pakabuku thumbup.gif
Atsakyti
Laimiuks,nuostabus darbas!!! bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dėkoju 4u.gif
Dabar raizgau apyrankę į komplektą paskutiniam žgutui.Na, žiūrėsim, kas gausis cool.gif
Atsakyti