Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

nerimas mano silpnybe,bet nunert graziai zguta,turbut misija neimanoma,vakar ardziau gal 5 kartus ir nepavyksta man sutempt tampriai
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 02 22, 12:52)
O man kažkaip nuo pat pradžių gražiai gaunasi g.gif

Kitsune, o neišsiardo jei nukerpat, juk ten siūlas lieka atviras tada blink.gif

nukerpu per ta siula kur maza pradzia nunerta.... truputi pasiardo tas , bet juk tam jis ir skirtas smile.gif jei supranatmai parasiau
Atsakyti
Žguto apyrankė su turku ir perlais rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Olialiaaa koks turkis bigsmile.gif
O kaip ant rankos žiūrisi neturi foto?
Kelintas čia biseriukas?
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 02 23, 12:55)
Olialiaaa koks turkis bigsmile.gif
O kaip ant rankos žiūrisi neturi foto?
Kelintas čia biseriukas?

Biseris dešimtas smile.gif
Ne, neturiu kaip ant rankos, ji man truputį platoka, bet labai dailiai krenta wub.gif O turkis natūralus smile.gif
Atsakyti
Nesuprantu tada, mano fotkėj Preciosa 9nr (dydis jų eina kuo skaičius mažesnis, tuo karoliukas didesnis), o čia sakai 10-bet atrodo didesni karoliukai nei mano žgute. Kaip suprast? Firma gal kita?
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 02 23, 13:08)
Nesuprantu tada, mano fotkėj Preciosa 9nr (dydis jų eina kuo skaičius mažesnis, tuo karoliukas didesnis), o čia sakai 10-bet atrodo didesni karoliukai nei mano žgute. Kaip suprast? Firma gal kita?

Išdidinta foto biggrin.gif Ir ratukas iš devynių, šiaip čia smulkus biseris smile.gif Čia Preciosa smile.gif
Atsakyti
*Capri*, ka as tau sakiau, kad nuotrauka nuo realybes skyriasi ax.gif
Atsakyti
Ale žiūriu ir negaliu nuo jūsų grožybių atsigėrėti. Tiesiog turite auksinęs rankas. Aš kiek bandžiau tai viska išardau, na nesigauna, taip gražiai, nors tu ką, ir karoliukai tokie gražus lygus, idealiai visi vienodi, kur ir perkat juos. Nes pas mus kaimas čia, tai nieko nėra. Viena kartą nuėjau į visokiu šių užsegimo pričendalu parduotuve, paklausti apie tuos užsegtukos, kur apyrankėms ir apie kepurėles, tai išpūtė akis pardavėja, ir klausia, kas čia per daiktas, net neturi tu vielučiu su kilputėmis, tai ka jau kalbėti apie karoliukus. Jūsu darbai tiesiog verčia mane iš koto, dažnai užsuku pasižiūrėti, įvairių grožybiu, beje norėjau paklausti dėl tu pakabuju kur labai gražus, buna net tais pačiais karoliukais apdetos, įdomu kaip taip padaryti, gal yra kažkokia tema jų atskyra, ar koks puslapiukas. blush2.gif g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(M@rgo @ 2012 02 23, 21:57)

kabošonus apsiūtus turit omeny g.gif
šiaip, galit bandyt internetu viską reikiamą susipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 23, 22:59)
kabošonus apsiūtus turit omeny g.gif
šiaip, galit bandyt internetu viską reikiamą susipirkti smile.gif

Na gal tik, net neisivaizduoju kas tie kabošonai 4u.gif ax.gif Ai taip taip apie šituos kur buna labai gražiai karoliukais apsiuvinėta, ar ten priklijuota. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M@rgo: 23 vasario 2012 - 22:03
QUOTE(M@rgo @ 2012 02 23, 22:02)
Na gal tik, net neisivaizduoju kas tie kabošonai 4u.gif  ax.gif Ai taip taip apie šituos kur buna labai gražiai karoliukais apsiuvinėta, ar ten priklijuota. blush2.gif

Apsiuvinėta smile.gif Prie sagių anksčiau buvo nuorodos, kaip apsiūt gražiai g.gif bet dabar net nežinau, kur yra.
Atsakyti