Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

QUOTE(Anajoana @ 2012 02 21, 15:56)
o internetu nebandet uzsakineti ?  g.gif  nes as kaip tik ziurineju , rodosi ir kainos mazesnes nei pardese

Dabar man nereikia, ir apžiūrėti man patinka, nes būna visokių kuriozų. Pirma, jie už spalvą neatsako, jei netokia. Tipo, gal jų monitorius ir pirkėjo skirtingom spalvom rodo. Antra, kažkada nusipirkau prečiosos, pakelis užlydytas, viskas kaip priklauso, o viduj mixas devinto ir dešimto dydžio doh.gif Voliojasi iki šiol.
Atsakyti
ir cia yra to toho biserio , bet kazkaip internetu uzsakineti, tai kaip pirkti kate maise biggrin.gif

http://www.hobbyline.lt/toho/hex

http://www.lelija.lt...Path=61_185_248
Papildyta:
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 21, 17:00)
Dabar man nereikia, ir apžiūrėti man patinka, nes būna visokių kuriozų. Pirma, jie už spalvą neatsako, jei netokia. Tipo, gal jų monitorius ir pirkėjo skirtingom spalvom rodo. Antra, kažkada nusipirkau prečiosos, pakelis užlydytas, viskas kaip priklauso, o viduj mixas devinto ir dešimto dydžio doh.gif Voliojasi iki šiol.

g.gif Va va as ir galvoju kad tai nera patikima , nu tuomet verciau as ir nelandziosiu po tuos puslapius dar paskui susigundysiu uzsisakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anajoana @ 2012 02 21, 16:05)

g.gif  Va va as ir galvoju kad tai nera patikima , nu tuomet verciau as ir nelandziosiu po tuos puslapius dar paskui susigundysiu uzsisakyti biggrin.gif

Šiaip, kaina turėtų atitikti kokybę ax.gif Aš čia apie čekišką rašiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 21, 17:00)

As uzsisakau ir viskas gerai,o spava labai panasi ;)Siaip karoliukai dar grazesni nei ant nuotraukos buna;)
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif vakar vakare pabandziau su kitais karoliukais ir siulu , tai va rezultatas , man atrodo jau geriau gavosi rolleyes.gif tik kazka paciam prieky sumaliau , isardziau , is naujo neriau ir vistiek kazka sumaliau blush2.gif user posted image
Atsakyti
Dauuug geriau didis.gif
Atsakyti
Valioooooooo!!!!!!!!! 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anajoana @ 2012 02 21, 18:05)
ir cia yra to toho biserio , bet kazkaip internetu uzsakineti, tai kaip pirkti kate maise

Akmeneliai.lt yra reali parduotuvė Vilniuje, pilies g. mirksiukas.gif , todėl ją ir įdėjau, nes daugiau jokioj realioj parduotuvėj TOHO biserio nemačiau g.gif
Atsakyti
dabar sedziu , ziuriu ziuriu , kur cia nulekus to biserio nusipirkt , taip tingiu i centra grustis , plius persalus esu doh.gif o nieko neveikiant galeciau bandyt ka nors rimtesnio nunert ....
Atsakyti
QUOTE(Anajoana @ 2012 02 22, 09:59)
tik kazka paciam prieky sumaliau ,  isardziau , is naujo neriau ir vistiek kazka sumaliau  blush2.gif 

as visada turiu pasidarius poros cm ilgio pradzia prie kurios prineriu naujaji zguta....o tada nukerpu ta senaji smile.gif zguto pradzia tada atrodo labai dailiai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -kitsune-: 22 vasario 2012 - 11:41
O man kažkaip nuo pat pradžių gražiai gaunasi g.gif

Kitsune, o neišsiardo jei nukerpat, juk ten siūlas lieka atviras tada blink.gif
Atsakyti
*Capri*, tu geriau rodyk, kaip sekasi mano zguta kopijuoti biggrin.gif (tiesa, jis jau nemano ax.gif ) Noriu gi zinoti, kokia is manes mokytoja lotuliukas.gif
Atsakyti