Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

Tikrai kad labai grazus, seile tysta paziurejus , darbo ideta itariu nesveikai daug! Aplodismentai wink.gif del kliju nepatarsiu, dar pakankamai zalia rankdarbiuose, bet itariu super moment glue tuos panaudociau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anajoana @ 2012 02 19, 15:18)
del kliju nepatarsiu, dar pakankamai zalia rankdarbiuose, bet itariu super moment glue tuos panaudociau biggrin.gif

schmoll.gif schmoll.gif Nuo jų viskas pabalti gali.
Va šitie, girdėjau, geri
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 19 vasario 2012 - 15:21
Dekui merginos ax.gif
Dabar tiksliai nepamenu dydzio, senokai pirkau, bet apie 2mm jie yra, tai gal 11 dydzio bus g.gif . Cia cekiskas biseris, nerta is 10 karoliuku.

Del "super glue" tai tikrai netinka jie akuciu klijavimui. Cia jau pasimokiau, is vienu basuciu buvo iskritus maza skaidri akute, tai su jais klijavau..aisku prisklijavo, bet pabalo viskas aplink, o pati akute tapo matine ir neblizgi sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramja: 19 vasario 2012 - 15:24
QUOTE(Ramja @ 2012 02 19, 15:22)
Dekui  ax.gif
Dabar tiksliai nepamenu dydzio, senokai pirkau, bet apie 2mm jie yra, tai gal 11 dydzio bus  g.gif . Cia cekiskas biseris, nerta is 10 karoliuku.

Kad platus, tai matau, tik labai smulkus pasirodė g.gif
Atsakyti
Cia gal del foto pasirode labai smulkus. Ejau net saskaitos paieskoti, kad pasitikslinciau, bet deja deja...turbut ismeciau ar kur nors nukisau.

Dabat mama uzsiprase sviesaus zguto. Tai zadu nerti dramblio kaulo ar balintos kavos, tik reiks biserio uzsipirkti.

Dekui uz nuoroda kliju smile.gif
Atsakyti
doh.gif nu va.. Zinosiu ir as tada kad super glue netinkamas tokiem darbam.. Wisai ne i tema bet apie super glue , darbe kazkada su jais bandziau bato kulniuka paklijuot ir uztisko ant kelniu , tai taip staigiai issiplete deme ir issilyde ta wieta, galwojau kad koja nudegins ..tapo plastmase panasiai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos žgut'autojos biggrin.gif

Susirgau ir aš ta "liga", tai įkvėpta kelių darbelių ir su SM narės Enigm@'s patarimais-startavau. Neriu juodą ilgą žgutą, su koralo papuošimais galuose. Kitaip tariant kopijuosiu mane įkvėpusį Enigm@ darbelį blush2.gif

Labai patiko kelis puslapius atgal matyta Žvaigždėtos apyrankė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 02 20, 09:50)
Sveikos žgut'autojos biggrin.gif

Čia, tikriausiai, skalda siuvinėtas bus? wub.gif

Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 20, 09:59)
Čia, tikriausiai, skalda siuvinėtas bus? wub.gif
Ačiū biggrin.gif

Aha, galuose koralo skalda drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kuri žinot kaip tokie burbuliukai neriasi/veriasi? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 02 21, 13:22)
Gal kuri žinot kaip tokie burbuliukai neriasi/veriasi? g.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Yra visa burbuliukų tema 4u.gif
http://www.supermama.../t509448-0.html

Jau galus gamini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo man_patinka_lietus: 21 vasario 2012 - 12:47
Ačiū MPL, nia, dar toli man tas antras galas, pirmas tik yra smile.gif Bet mislinu tokius auskariukus komplektan wink.gif
Atsakyti