Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

QUOTE(Anajoana @ 2012 02 18, 18:22)

Neteisingai išneriat mirksiukas.gif Reikia siūlą per karoliuką permesti prieš išneriant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 18, 19:32)
Neteisingai išneriat mirksiukas.gif Reikia siūlą per karoliuką permesti prieš išneriant biggrin.gif

nu atrodo viska darau pagal pavyzdi , blem, kaip cia ta siula permesti per karoliuka , nu ok einu pabandysiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Anajoana @ 2012 02 18, 19:53)
nu atrodo viska darau pagal pavyzdi , blem, kaip cia ta siula permesti per karoliuka , nu ok einu pabandysiu  blink.gif

susiveriau karoliukus ant storesnio siulo , paprasto vilnonio siulo , nu ir galeciau pasakyti kad kur kas geriau gavosi nei su plonu irisu tuo .... bet vistiek kazka ne taip padariau ,nekalbant kad ten viskas kreiva ir sleiva, toliau nebesigauna,nes tas nerinys giliai viduje lieka, o virsuj karoliukai ... gal as ta siula per stipriai suverziu , nu dar reiks bandyt su tuo vilnoniu siulu daugiau variantu , gi gal ir man kas nors iseis
Atsakyti
QUOTE(Anajoana @ 2012 02 18, 21:17)
susiveriau karoliukus ant storesnio siulo , paprasto vilnonio siulo , nu ir galeciau pasakyti kad kur kas geriau gavosi nei su plonu irisu tuo .... bet vistiek kazka ne taip padariau ,nekalbant kad ten viskas kreiva ir sleiva, toliau nebesigauna,nes tas nerinys giliai viduje lieka, o virsuj karoliukai ... gal as ta siula per stipriai suverziu , nu dar reiks bandyt su tuo vilnoniu siulu daugiau variantu , gi gal ir man kas nors iseis

Jei norit išmokt, galim susitikti ir gyvai parodyčiau kaip neriama, gal tada suprastumėt ką ne taip darot smile.gif jei sudomino parašykit AŽ
Atsakyti
QUOTE(Anajoana @ 2012 02 18, 19:17)

Taip ir turi būti, nėrinys viduj, karoliukai viršuj g.gif Gal ir per daug veržiat, jei paskui galų nerandat rolleyes.gif O jei velias į vieną jovalą, ir antros eilės nuo pirmos atskirt neįmanoma, tai išneriat kažką netaip unsure.gif
Atsakyti
Man ir nerimas misija neimanoma:(
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2012 02 18, 22:10)
Man ir nerimas misija neimanoma:(

Man irgi kažkada taip atrodė smile.gif
Atsakyti
Paprastutis rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gaby1 @ 2012 02 19, 12:12)
Paprastutis  rolleyes.gif

didis.gif
Atsakyti
QUOTE(zefiriukas @ 2012 02 18, 20:28)
Jei norit išmokt, galim susitikti ir gyvai parodyčiau kaip neriama, gal tada suprastumėt ką ne taip darot  smile.gif  jei sudomino parašykit AŽ

o tai butu puiku bet nezinau ar neapsunkintu jusu toks reikalas:) parasysiu i az , dabar per telefona prisijungiau , nes darbe tupineju. Nzn ar gausis isvis parasyt posta biggrin.gif O kad karoliukai virsuj ir nerinys viduj ta suprantu , bet pas mane gaunas kad taip kad nerinys giliai viduje , ir jei kisant vaseli naujas karoliukas nepriglunda bet lenda vidun. Blem nemoku paaiskint . Gal reik is daugiau karoliuku bandyt nert, is kokiu 10 ,gal geriau gausis .. Nu as bandysiu dar, nepasiduosiu:D
Atsakyti
Laba diena merginos smile.gif Buvau tylioji skaitytoja ir ziurove, analizavau visas nuorodas ir jusu darbelius smile.gif Ir stai pasirodau su savo pirmuoju zgutu. Dar nerai pilnai baigtas, nes i laumzirgi dar klijuosiu zalias akutes, tik nezinau kokius klijus tam geriau naudoti g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramja @ 2012 02 19, 14:50)
Laba diena merginos smile.gif

Labai gražus smile.gif
Iš kokio dydžio biserio nertas g.gif
Nežinau, ar porą klaidelių matau, ar tik persisukęs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 19 vasario 2012 - 15:14