Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

dėkui už lašelinės žarnelės pritaikymo idėją 4u.gif

aha man ir metallic iris spalvos biseriukas wub.gif tik niekur nerandu grynai sidabro atspalvio metalic biseriuko mastau.gif
reik peržiūrėti spalvų katalogus ar apskritai toks yra
Atsakyti
man patinka pasikrapštinėti, bet čia su tokiu aguonos grūdo smulkumo biseriuku kantrybės reikia
gal kuri apsiims biggrin.gif

idėjai foto iš interneto platybių
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2012 02 12, 09:46)
2mm biseris,bet pasiziurejau is turimu namie,tai vieni yra didesni,o kiti mazesni,koki jus naudojat?

Devinto dešimto dydžio aš naudoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 12, 10:49)
man patinka pasikrapštinėti, bet čia su tokiu aguonos grūdo smulkumo biseriuku kantrybės reikia
gal kuri apsiims  biggrin.gif

Siaubas, kiek čia darbo unsure.gif Aš tai tokių gražių užsegimų nerandu niekur verysad.gif

Aš dabar kitokią idėją brandinu, bandysiu, o tokiais smulkiais gal vėliau užsiimsiu rolleyes.gif
Atsakyti
gal blogai ieškai mirksiukas.gif juokauju
Ebay visagalis, visokio gėrio ten pilna
štai kelios minutės ir tokius radau, gal tiktų ? ieškjau kad free shipping'as būtų, tai visi iš kinijos

čia magnetiniai
užsegimai ( šių yra keletą dydžių pas tą pardavėją )

užsegimai
užsegimai

užsegimai šie įdomūs - 'patempk' psl žemyn, ten foto yra kaip jie atidaryti atrodo

užsegimai jei veriu perliukus paparastai su mazgeliais - tai man šie visai tinka/patinka uždėti

na toliau gali ieškotis pati, nes ten visko pilna mirksiukas.gif

dėl idėjų - tai man galvoje ir spirga nuolat vis, šiadien iki 4 ryto neužmigau, tai nepatingėjau atsikėliau - ir į užrašų knygelę pasipaišiau/pasirašiau, kad atsibudusi nepamirščiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 12 vasario 2012 - 11:25
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 12, 11:24)

Aš neperku iš e bay schmoll.gif
O tų, kur bumbulai, yra ir pas mus pirk, kiti gal neblogi, bet kaip ten jį tvirtint, įdomu g.gif Aš dar turiu viltį čia panašių rast, kad galėčiau apžiūrėt ir pačiupint rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
ne jei nerasi ir norėsi, parašyk galiu iš Ebay nupikrti mirksiukas.gif

tokius užsegimus pritvirtinti - vienintelis būdas - tik klijuoti
bet tam naudoju tvirtus dvikomponenčius epoksidinius klijus UHU, pirkau Ciklantoje, kaina kažkur buvo apie 23lt( tiksliai nepamenu ), bet dar yra ir mažesnės pakuotės, berods apie 16lt mastau.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 12 vasario 2012 - 13:52
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 12, 13:51)

Dvikomponenčių mačiau nemažai senukuose g.gif

Čia raštuotiems storuliams labai liuks tokie užsegima būtų wub.gif
Jei ką, kreipsiuos drinks_cheers.gif
Atsakyti
dėl Senukų - tai manau kad ir ten yra klijų, tik pati senai bebuvusi, tai nieko negaliu pasakyti, tik reik nesupainioti su dvikomponente epoksidine derva, nes ją konsultantai ir gali pasiūlyti klijavimui, nors ir ši gerai klijuoja mastau.gif

aga, šie magnetiniai įklijuojami užsegimai labai tinka žgutams, išeina vientisas dirbinys, ypač apyrankėms gerai atrodo jie thumbup.gif

prašom - nesunku gi 4u.gif
Atsakyti
Prie paskutinio juodojo padariau apyrankę ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 12, 18:27)
Prie paskutinio juodojo padariau apyrankę ax.gif
user posted image

fantastika thumbup.gif
aciu uz patarimus,nusipirksiu karoliuku ir meginsiu kita nert 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2012 02 13, 15:33)
fantastika  thumbup.gif

Ačiū aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos , niekada negalvojau, kad taip pergyvensiu , bet man niekaip neiseina nunert zguto verysad.gif su valu vert viskas ok, graziai visai gavosi , nu bet su nerimu kazkoks marazmas, ir biseriuko nusipirkau kiek didesnio ir mazesnio, ir to iriso siulo , ir kiek tu nuorodu ,pamoku praziurejau , ir vistiek snipstas ;( nesuprantu .. man ten kazkoks kupstas gaunasi tik antra eilute padarius , o apie trecia net ner kalbos .... tikriausiai teks pamirst zgutus ir ieskot kazkokios kitos veiklos wink.gif
Atsakyti