Žvaigždėta* kaip gražiai lygiai gula biseriukas , baltai pavydžiu
bandžiau ir taip ir anaip, nesigauna man tas žgutas nertis, ir youtube žiūrėjau ir pavyzdėlius, man makalynė išeina jau pačioje pradžioje
man jau geriau verti žgutus
norėjau paklausti kokios skersmens išėjo šį apyrankė kad taip gerai atitiko kepurėlė, turiu suvertus 2 storus iš 14 karoliukų žgutus, tai niekaip neatitaikau kepurėlės, tai per maža, tai per didelė
o juodasis komplektukas - ten ilgas ir galai laisvi palikti, kaip nori taip ir susiriši ?
bandžiau ir taip ir anaip, nesigauna man tas žgutas nertis, ir youtube žiūrėjau ir pavyzdėlius, man makalynė išeina jau pačioje pradžioje
man jau geriau verti žgutus
norėjau paklausti kokios skersmens išėjo šį apyrankė kad taip gerai atitiko kepurėlė, turiu suvertus 2 storus iš 14 karoliukų žgutus, tai niekaip neatitaikau kepurėlės, tai per maža, tai per didelė
o juodasis komplektukas - ten ilgas ir galai laisvi palikti, kaip nori taip ir susiriši ?
Ačiū
Aš pradžioje nerdavau skirtingų spalvų pradžią. Pirmas ratukas vienoks, antras kitoks. Taip lengviau buvo nesusipainioti
Ne taip jau labai jos atitiko, ten yra iš siūlų nunerti galiukai, kad kepurėlė tvirtai sėdėtų
Ilgi galai juodojo, mazgu rišasi jis
man kilo klausimas ,koki siula naudojat nerimui,nes maniskis kazkaip atrodo,kad siulo daugiau matos nei karoliuku ?
QUOTE(*zuikulis* @ 2012 02 11, 21:51)
man kilo klausimas ,koki siula naudojat nerimui,nes maniskis kazkaip atrodo,kad siulo daugiau matos nei karoliuku ?
Paprastą nėrimo. Ant maniškių rašo No. 50, gal laisvai neri labai?
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 11, 21:54)
Paprastą nėrimo. Ant maniškių rašo No. 50, gal laisvai neri labai?
atrodo ne laisvai, gal sakau karoliukai turi but didesni ?
QUOTE(*zuikulis* @ 2012 02 11, 22:35)
atrodo ne laisvai, gal sakau karoliukai turi but didesni ?
O kokio jie dydžio?
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 11, 18:33)
Ne taip jau labai jos atitiko, ten yra iš siūlų nunerti galiukai, kad kepurėlė tvirtai sėdėtų
reiks ir man pabandyti prinerti, nes guli nebaigti žgutai jau antrą mėnesį
turiu suvertus storuliukus tokius žgutus - juodą, turkio spalvos ir šį žalią persiliejančių spalvų
kad jis jau toks storas, tai į vidų dedu tokią guminę/kaučiukinė ?? virvę, kad forma būtų tvirta ir kieta ( daugiau nieko nesugalvojau ką galėčiau įkišti )
bet va norėčiau baltą daryti ( nusipirkusi baltutėlio apvalučio perlamutrinio biseriuko, tai šį juoda virvė netiks, manau vistiek persišvies, kad ir kaip tampriai žgutas suvertas
Rebeke - skaičiau dėl sintepono prieš kelias dienas visą temą, senesnes irgi perbėgau greit, o šiuos žgutus dariau ankščiau neskaičiusi dar, tai va ir sumąsčiau dėti tą virvę
na bet baltas gali dar vasaros palaukti , reik pirmai šiuos suvertus užbaigti - kaip nors tas kepurėlės uždėti, nes nebaigti darbai akis bado
p.s. pabandžiau pažiūrėti Jūsų parašiuką - nuoroda neaktyvi
na bet baltas gali dar vasaros palaukti , reik pirmai šiuos suvertus užbaigti - kaip nors tas kepurėlės uždėti, nes nebaigti darbai akis bado
p.s. pabandžiau pažiūrėti Jūsų parašiuką - nuoroda neaktyvi
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 11, 23:12)
bet va norėčiau baltą daryti ( nusipirkusi baltutėlio apvalučio perlamutrinio biseriuko, tai šį juoda virvė netiks, manau vistiek persišvies, kad ir kaip tampriai žgutas suvertas
Į vieną apyrankę, kad nesubliūkštų, esu dėjus lašelinės žarnelę, ji skaidri, tai jei skersmuo tinka, galima storesniems pritaikyti
Labai gražūs man tie vaivorykštiniai Aš tokius mėlynus dariau
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 11, 22:36)
O kokio jie dydžio?
2mm biseris,bet pasiziurejau is turimu namie,tai vieni yra didesni,o kiti mazesni,koki jus naudojat?