Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

user posted image
Atsakyti
Žvaigždėta*, graži apyrankė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinta @ 2011 12 31, 08:28)
Žvaigždėta*, graži apyrankė  bigsmile.gif

Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
blush2.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2011 11 04, 00:46)
Mano žgutas

user posted image

Išties nuostabus žgutas-storuliukas. 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 01 02, 21:45)

Paaiškinkit man nemokšai, kaip toks grožis daromas blush2.gif Ten į vidų kas tai dedama? O kiek čia karoliukų? O kaip čia juos kabint, kad taip įstrižai gultų? Žodžiu, gal kur kokia schemutė yra ar kokia vaizdine medžiaga.... Nu tirpstu kaip man gražu šitoks žgutas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aura771 @ 2012 01 02, 20:53)
Paaiškinkit man nemokšai, kaip toks grožis daromas  blush2.gif Ten į vidų kas tai dedama? O kiek čia karoliukų? O kaip čia juos kabint, kad taip įstrižai gultų? Žodžiu, gal kur kokia schemutė yra ar kokia vaizdine medžiaga.... Nu tirpstu kaip man gražu šitoks žgutas  wub.gif

Čia parodyta, kaip nerti, kad karoliukai gultų teisingai. Raštų yra internete arba su programėle galima norimą susikurti smile.gif Į vidų kimšau sinteponą, nes jis platus, susiploja kitaip. Šitas yra iš aštuoniolikos karoliukų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 02 sausio 2012 - 21:09
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 01 02, 23:03)
Čia parodyta, kaip nerti, kad karoliukai gultų teisingai. Raštų yra internete arba su programėle galima norimą susikurti smile.gif Į vidų kimšau sinteponą, nes jis platus, susiploja kitaip. Šitas yra iš aštuoniolikos karoliukų smile.gif

Ačiū, ačiū, ačiū cool.gif Bandysiu ir aš ką tokio. Nu nerealūs man jie tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aura771 @ 2012 01 02, 21:22)
Ačiū, ačiū, ačiū  cool.gif Bandysiu ir aš ką tokio. Nu nerealūs man jie tikrai  wub.gif

Nėra už ką biggrin.gif Bandykit smile.gif
Atsakyti
Žvaigždėta*, nuostabūs žgutukai thumbup.gif
Atsakyti
Žgutukas - grandinė 4u.gif

user posted image
Atsakyti