Aruna, pakabukas primena kaliją Labai įdomiai viskas sukomponuota
Manieji "Gintarai"
Dekolina va cia tai grozis o jau spalvos kaip graziai susiderine, toks kaip tik siltai rudeniskas
Dėkoju, LeeLu
Turiu daug gintaro ir planuose dar ne vienas grožis
Turiu daug gintaro ir planuose dar ne vienas grožis
Dekolina, žinok, baisulingai gražu.. net akis sunku atitraukt..
QUOTE(LeeLu @ 2011 09 07, 13:25)
Dekolina va cia tai grozis o jau spalvos kaip graziai susiderine, toks kaip tik siltai rudeniskas
QUOTE(sauluutte @ 2011 09 07, 15:01)
Dekolina, žinok, baisulingai gražu.. net akis sunku atitraukt..
visgi kartais pagalvoju, kad zgutui 100%-ni grozi priduoda pakabukas kai viskas puikiai dera - tai gaunasi tobulas kurinys o vien zgutas buna "sausokas"
Jei zgutas vienspalvis ir be papuosimu - tada taip, vienas jis sausokas, bet jei jis rastuotas/margas ar pan, tada ir pakabuko nereik
Aš tai sakau, kad čia skonio reikalas;: vienos nori paprastų žgutelių be nieko kasdieniniam nešiojimui, kitos prašo su pakabukais...
Tokiu atveju universalus dalykas: zgutas su nuimamu pakabuku
Aš dažniausiai taip ir darau, tokius žgutukus-transformerius, galima nešioti be nieko, arba net keisti pakabukus
KARAMELINE LAVA
Zgutas su lavos pakabuku
QUOTE(eliukė @ 2011 09 09, 23:15)
dekolina tavo žgutas vertas prezidentės!
aš , kaip pradedančioji (žgutininkė) noriu paklausti kokias siulų spalvas naudojate. na tarkim aš noriu žguta daryti juodai balta....?
aš , kaip pradedančioji (žgutininkė) noriu paklausti kokias siulų spalvas naudojate. na tarkim aš noriu žguta daryti juodai balta....?
Orientacija į pagrindinę žguto spalvą, jei daugiau juodos - tai siūlas juodas ir atvirkščiai. Ir šiaip stengiuosi siūlų spalvą parinkti kuo artimesnę biseriuko spalvai. Nors būna ir išimčių, ypač su biseriu transparent, kartais naudojant gana kontrastingos spalvos siūlus galima išgauti įdomių efektų.