Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

Aruna, pakabukas primena kaliją thumbup.gif Labai įdomiai viskas sukomponuota wub.gif

Manieji "Gintarai"
user posted image
Atsakyti
Dekolina va cia tai grozis bigsmile.gif o jau spalvos kaip graziai susiderine, toks kaip tik siltai rudeniskas
Atsakyti
Dėkoju, LeeLu 4u.gif
Turiu daug gintaro ir planuose dar ne vienas grožis biggrin.gif
Atsakyti
Dekolina, žinok, baisulingai gražu.. net akis sunku atitraukt.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2011 09 07, 13:25)
Dekolina va cia tai grozis bigsmile.gif  o jau spalvos kaip graziai susiderine, toks kaip tik siltai rudeniskas

QUOTE(sauluutte @ 2011 09 07, 15:01)
Dekolina, žinok, baisulingai gražu.. net akis sunku atitraukt..  wub.gif

visgi kartais pagalvoju, kad zgutui 100%-ni grozi priduoda pakabukas smile.gif kai viskas puikiai dera - tai gaunasi tobulas kurinys wub.gif o vien zgutas buna "sausokas"
Atsakyti
Jei zgutas vienspalvis ir be papuosimu - tada taip, vienas jis sausokas, bet jei jis rastuotas/margas ar pan, tada ir pakabuko nereik mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai sakau, kad čia skonio reikalas;: vienos nori paprastų žgutelių be nieko kasdieniniam nešiojimui, kitos prašo su pakabukais... biggrin.gif
Atsakyti
Tokiu atveju universalus dalykas: zgutas su nuimamu pakabuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dažniausiai taip ir darau, tokius žgutukus-transformerius, galima nešioti be nieko, arba net keisti pakabukus biggrin.gif
Atsakyti
dekolina tavo žgutas vertas prezidentės!
aš , kaip pradedančioji (žgutininkė) noriu paklausti kokias siulų spalvas naudojate. na tarkim aš noriu žguta daryti juodai balta....?
Atsakyti

KARAMELINE LAVA
Zgutas su lavos pakabuku
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2011 09 09, 23:15)
dekolina tavo žgutas vertas prezidentės!
aš , kaip pradedančioji (žgutininkė) noriu paklausti kokias siulų spalvas naudojate. na tarkim aš noriu žguta daryti juodai balta....?

Orientacija į pagrindinę žguto spalvą, jei daugiau juodos - tai siūlas juodas ir atvirkščiai. Ir šiaip stengiuosi siūlų spalvą parinkti kuo artimesnę biseriuko spalvai. Nors būna ir išimčių, ypač su biseriu transparent, kartais naudojant gana kontrastingos spalvos siūlus galima išgauti įdomių efektų. biggrin.gif
Atsakyti