Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

Apklausa: Kas pildo deklaraciją (360 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
JAU YRA DEKLARACIJOS SUFORMUOTOS.
Atsakyti
Jeigu gauni soc.pasalpa,bet deklaravus,nera grazintinos sumos,vistiek reikia teikti ja?
Atsakyti
Labas rytas,

Nu pas mane dar niekas nesuformuota sad.gif, reik apsišarvuot kantrybe ir laukt toliau...
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2012 03 14, 09:31)
Labas rytas,

Nu pas mane dar niekas nesuformuota sad.gif, reik apsišarvuot kantrybe ir laukt toliau...

Keista,pas mane yra.
Atsakyti
Norejau pasiteiraut: su vyru auginam du vaikucius (vienam suejo 2 metukai geguzes men.), vaiko prieziuros atostogose buvau iki rugsejo 16, rugsejo 19 isidarbinau, bet PNPD pradetas taikyt tik nuo spalio 1., kelis kartus buvau ligonio slaugymo "biuletenyje", vyras taip pat.. Norejau paklaust pagal kokia formule man reiktu pasiskaiciuot PNPD (kiek turiu sau taikyt: 1800?), nes kaip ir nevisus metus gavau pajamas... Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 03 14, 09:26)
Jeigu gauni soc.pasalpa,bet deklaravus,nera grazintinos sumos,vistiek reikia teikti ja?

socialinė pašalpa nėra deklaruojama
Papildyta:
QUOTE(kicia @ 2012 03 14, 09:40)
Norejau pasiteiraut: su vyru auginam du vaikucius (vienam suejo 2 metukai geguzes men.), vaiko prieziuros atostogose buvau iki rugsejo 16, rugsejo 19 isidarbinau, bet PNPD pradetas taikyt tik nuo spalio 1., kelis kartus buvau ligonio slaugymo "biuletenyje", vyras taip pat.. Norejau paklaust pagal kokia formule man reiktu pasiskaiciuot PNPD (kiek turiu sau taikyt: 1800?), nes kaip ir nevisus metus gavau pajamas... Aciu 4u.gif

tai jum kiekvienam priklauso 1800lt. nesvarbu kad ne visus metus dirbot, papildomas dydis priklauso metinis.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2012 03 14, 09:42)
socialinė pašalpa nėra deklaruojama

Sita zinau,bet ar reikia pateikti deklaracija,jeigu nieko negrazinu? nes buvau 3 metus VPA,ir gavau uz antra vaika dekreta,bet ten nedaug,tai nieko man negrazina,bet ar reikia vistiek ja teikti?
Atsakyti
Pas mane jau irgi suformuota. Siemet maziau susigrazinsiu ax.gif

Kicia, PNPD taikytinas nepriklauso, ar dirbai visus metus, ar ne visus, nes tai yra TAIKYTINAS (17 eilute) - uz vaikus. Koks buvo pirtaikytas kitur rasosi automatiskai.
Turetumet sau rasyti : 50x12 + 100x12 tai bus 1800. Ir vyrui tiek pat.

Merginos, priminkit dar, ar gali pvz. vienas kuris prisitaikyt is tevu, jeigu taip palankiau, jei abu dirbo?
Papildyta:
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 03 14, 09:44)
Sita zinau,bet ar reikia pateikti deklaracija,jeigu nieko negrazinu? nes buvau 3 metus VPA,ir gavau uz antra vaika dekreta,bet ten nedaug,tai nieko man negrazina,bet ar reikia vistiek ja teikti?

Nereikia, neprivalot teikti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 03 14, 09:44)

jei nesat valstybes tarnautoja ar kitas asmuo, kuriam privalu teikti turto deklaraciją, pajamų deklaruoti nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2012 03 14, 09:47)
Pas mane jau irgi suformuota. Siemet maziau susigrazinsiu  ax.gif

Kicia,  PNPD taikytinas nepriklauso, ar dirbai visus metus, ar ne visus, nes tai yra TAIKYTINAS (17 eilute) - uz vaikus. Koks buvo pirtaikytas kitur rasosi automatiskai.
Turetumet sau rasyti : 50x12  +  100x12  tai bus 1800. Ir vyrui tiek pat.
Merginos, priminkit dar, ar gali pvz. vienas kuris prisitaikyt is tevu, jeigu taip palankiau, jei abu dirbo?
Papildyta:

Nereikia, neprivalot teikti.

Gali visa PNPD sau pritaikit,vyrui 0 rasiti,arba atvirksciai.
Atsakyti
sveikos.
sakykit,ar socialiniam reiks pranest,kai bus pravesti uz deklaracijas pinigeliai?ar tai itakoja kompensacijas,socialine pasalpa?
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2012 03 14, 10:02)
sveikos.
sakykit,ar socialiniam reiks pranest,kai bus pravesti uz deklaracijas pinigeliai?ar tai itakoja kompensacijas,socialine pasalpa?

As nieko nesakiau praeitais metais ir nieks net neklause.
Atsakyti