Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

Apklausa: Kas pildo deklaraciją (360 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 03 13, 10:02)
Metinis PNPD - 2000Lt, sūnui PNPD netaikomas, jis neturi vaikų.

Deklaracijos visada būdavo kovo pabaigoje, taip bus ir šiemet.

4u.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piccola @ 2012 03 13, 13:24)
O as negaliu, jei dirbt pradejau tik nuo 2010 m., o islaidos buvo patirtos 2007-2008 m.? Aciu!  4u.gif
Papildyta:

Matot Auksine, gal blogai paaiskinau, islaidas uz 2010 m. studijas deklaravau 2011 m., o pazymos uz islaidas studijoms 2007 i 2008 m. EDS pasirode tik dabar, taip suprantu kad mano mokslo istaiga tik dabar jas ir pateike. Todel ir domiuosi, ar galesiu deklaruodama pajamas uz 2011 m. itraukti islaidas uz 2007-2008 metus studijoms (nors iki tol ir tuo metu nedirbau, o pradejau tik 2010 m. 8 men.)?  4u.gif

negalit deklaruoti kaip 2011 m. islaidas, gal neaiskiai parasiau, bet taip yra, galit tik uz 2007 ir 2008 m islaidas. gal turit, kas nusimano kad paziuretu prisijunges prie jusu vmi. gal nors kelis men dirbot tais metais? arba galima prie mamos ar tevo deklaruoti ar vyro.
Atsakyti
Laba vakara. as noreciau suzinoti ar man reikia kikiu popieriu ar ne. situacija tokia dukra 2011metais baige 12klasiu , istojo i kolegija uz moksla moka. tai ar as galiu deklaruoti jos uz moksla sumoketus pinigus ar ji pati turi deklaruoti? ar reikia pristatyti ten kokius popierius ar mato jie viska?
Atsakyti
QUOTE(laimasa @ 2012 03 13, 20:05)
Laba vakara. as noreciau suzinoti ar man reikia kikiu popieriu ar ne. situacija tokia dukra 2011metais baige 12klasiu , istojo i kolegija uz moksla moka. tai ar as galiu deklaruoti jos uz moksla sumoketus pinigus ar ji pati turi deklaruoti? ar reikia pristatyti ten kokius popierius ar mato jie viska?

galit jus deklaruoti,juk dukra tikriausiai nedirba,galit su vyru dalintis mokesti,taip daugiau gali iseit pinigeliu,reikia pavarijuot,mokesciu uz moksla VMI nematys,cia jau patiems teks suvesti duomenis.
Atsakyti
QUOTE(laimasa @ 2012 03 13, 21:05)

Kai mano mama mokejo uz mano moksla, tai tik ji ir galejo susigrazinti. Tai greiciausiai, jus irgi galesite susigrazinti, jei jus mokejote, o ne pati dukra
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2012 03 13, 21:41)
Kai mano mama mokejo uz mano moksla, tai tik ji ir galejo susigrazinti. Tai greiciausiai, jus irgi galesite susigrazinti, jei jus mokejote, o ne pati dukra

nesvarbu kas mokejo. susigrazinti gali pats studentas, jo tevai arba sutuoktinis
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2012 03 13, 21:18)
nesvarbu kas mokejo. susigrazinti gali pats studentas, jo tevai arba sutuoktinis

bet jei studentas nedirbo,neturėjo pajamų, nieko ir nesusigrąžina, o tėvai susigrąžintų, juk dėl to ir perima tėvai tą deklaravimą savo vardu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2012 03 13, 23:20)
bet jei studentas nedirbo,neturėjo pajamų, nieko ir nesusigrąžina, o tėvai susigrąžintų, juk dėl to ir perima tėvai tą deklaravimą savo vardu smile.gif

tai tap, bet sakau nesvarbu kas mokejo. gali ir senelis moketi, vistiek tevai gales susigrazint smile.gif
Atsakyti
Preliminarios deklaracijos bus paskelbtos šiandien 8 val.
Būkit žmonės, nepulkit urmu, kad sistema neužlūžtų laugh.gif
Atsakyti
Daba per labą rytą kažkokia teta iš VMI sakė, kad nuo šiandi paleidžiamos deklaracijos.
Atsakyti
oi kaip fainai,laukiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 03 14, 08:12)
Daba per labą rytą kažkokia teta iš VMI sakė, kad nuo šiandi paleidžiamos deklaracijos.

Ane bigsmile.gif , tai turbut is pacio ryto neverta jungtis net, nes bus servai uzluze
Atsakyti