Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

Apklausa: Kas pildo deklaraciją (360 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(auksine` @ 2012 03 08, 14:56)
* po 150 t.y 1800 vienam is tevu, per abu 3600, jei kuris nedirbo pernai?
** cia su vienu vaiku ar dviem?

* metu eigoj kiekviena menesi priklauso puse NPD uz vaikus (visas priklauso tik jei vaikas(i) gyvena su veinu is tevu.).

taip, pasibaigus metams, galima tam, kuris dirbo, prisitaikyti to, kuris nedirbo NPD. tokiu atveju vienam is tevu irasome 3600, o kitam 0, arba isvis nedeklaruojame, jei jis neturi prievoles. jei kuris nors is tevu dirbo nepilnus metus, tuoemt reikia ziuret, kiek yra panaudoto NPD uz vaikus , o likusia dali gali sau prisitaikyti visus metus dirbes.

** cia uz 2 vaikus, kurie gime iki 2011 m.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2012 03 08, 15:19)
* metu eigoj kiekviena menesi priklauso puse NPD uz vaikus (visas priklauso tik jei vaikas(i) gyvena su veinu is tevu.).

taip, pasibaigus metams, galima tam, kuris dirbo, prisitaikyti to, kuris nedirbo NPD. tokiu atveju vienam is tevu irasome 3600, o kitam 0, arba isvis nedeklaruojame, jei jis neturi prievoles. jei kuris nors is tevu dirbo nepilnus metus, tuoemt reikia ziuret, kiek yra panaudoto NPD uz vaikus , o likusia dali gali sau prisitaikyti visus metus dirbes.

** cia uz 2 vaikus, kurie gime iki 2011 m.

aciukas, o kas pasikeite tiems kas gime nuo 2011?
Atsakyti
QUOTE(auksine` @ 2012 03 08, 18:09)
aciukas, o kas pasikeite tiems kas gime nuo 2011?

tiesiog ne uz visus metus reikes taikyt PNPD,o uz tuos menesius,kada jau buvo vaikas,daleiskim manoji gime rugpjucio menesi,tai uz antra vaika sau taikysiu PNPD tik uz 4 menesius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 08 kovo 2012 - 17:32
deklaruoti bus galima nuo 15 d. vmi yra informacija,taip kad laukiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine` @ 2012 03 08, 15:56)
po 150 t.y 1800 vienam is tevu, per abu 3600, jei kuris nedirbo pernai?
cia su vienu vaiku ar dviem?

aisku, o sakykit jei su bendradarbiu dirbam vienoj mainoj tos pacios darbo valando ir tas pats atlyginimas? jis tai vaiku neturi, o kaip as galiu prisitaikyti npd tik sau????ta prasma kad nebutu vaiku teveliui o tik man? beto apie deklaravima? pernai metais deklaravau tai dirbusi buvau 0,50etato valandini tarifa bet gavau 0,00 tai siemes jei deklaruosiu pajamas gal kazka gausiu nes atlyginimas 900lt
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 03 08, 19:32)
tiesiog ne uz visus metus reikes taikyt PNPD,o uz tuos menesius,kada jau buvo vaikas,daleiskim manoji gime rugpjucio menesi,tai uz antra vaika sau taikysiu PNPD tik uz 4 menesius.

SVEIKI,SAKYKIT,JEI MUSU TRECIOJI ATZALA GIME KOVO MEN.KOKI PNPD MUMS TEKS SU VYRU RASYTI?UZ PIRMUOSIUS 2 PO 1800,O TADA UZ TRECIAJI UZ TUOS 9MEN KIEK?AR BENDRAI KAZKAIP TEKS UZ VISUS 3 g.gif NELABAI ZINAU blush2.gif

ACIU LABAI 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kersiene: 08 kovo 2012 - 20:11
QUOTE(kersiene @ 2012 03 08, 21:10)
SVEIKI,SAKYKIT,JEI MUSU TRECIOJI ATZALA GIME KOVO MEN.KOKI PNPD MUMS TEKS SU VYRU RASYTI?UZ PIRMUOSIUS 2 PO 1800,O TADA UZ TRECIAJI UZ TUOS 9MEN KIEK?AR BENDRAI KAZKAIP TEKS UZ VISUS 3  g.gif NELABAI ZINAU  blush2.gif

ACIU LABAI 4u.gif

uz pirma vaika 12*100+ uz antra vaika 12*200 ir uz trecia vaika 9*200 cia vienam tiek,o jeigu abiem tai ka gaunasi per puse padalinkit.
Papildyta:
QUOTE(taiklioji @ 2012 03 08, 21:08)
jau galima deklaruoti?

Virsuj gi parasyta,nuo 15 d.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 03 08, 22:26)
uz pirma vaika 12*100+ uz antra vaika 12*200 ir uz trecia vaika 9*200 cia vienam tiek,o jeigu abiem tai ka gaunasi per puse padalinkit.
Papildyta:

Virsuj gi parasyta,nuo 15 d.

LABAI ACIU!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2012 03 08, 17:57)
deklaruoti bus galima nuo 15 d. vmi yra informacija,taip kad laukiam 4u.gif

kur jus radot? imeskit nuoroda, prasau

QUOTE(karosiukas69 @ 2012 03 08, 19:07)
aisku, o sakykit jei su bendradarbiu dirbam vienoj mainoj tos pacios darbo valando ir tas pats atlyginimas? jis tai vaiku neturi, o kaip as galiu prisitaikyti npd tik sau????ta prasma kad nebutu vaiku teveliui o tik man? beto apie deklaravima? pernai metais deklaravau tai dirbusi buvau 0,50etato valandini tarifa bet gavau 0,00 tai siemes jei deklaruosiu pajamas gal kazka gausiu nes atlyginimas 900lt
4u.gif

prie ko cia bendradarbis???
sau galite taikyti tik tuo atveju, jei tevas nedirba ir negali pasinaudoti, tada metams pasibaigus teikiate deklaracija. arba galite taikytis viska, jei esate isiskyrusi ir vaiku globa bei gyvenamoji vieta paskirta su jumis.
Atsakyti
Mano brolis praeitais metais baigė vidurinę m.(besimokydamas jis gavo našlaičio pašalpą) nuo rugsėjo įsidarbino. Ar deklaruodamas pajamas jam sugrąžins ką nors?
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2012 03 09, 09:58)
Mano brolis praeitais metais baigė vidurinę m.(besimokydamas jis gavo našlaičio pašalpą) nuo rugsėjo įsidarbino. Ar deklaruodamas pajamas jam sugrąžins ką nors?

jei nepilnus metus dirbo ir nepasinaudojo visu MNPD, tada gales susigrazinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2012 03 09, 09:58)

Gal ka ir susigrazins,nes dirbo,cia jau suzinos,kai prades pildyti deklaracija.
Atsakyti