Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

Apklausa: Kas pildo deklaraciją (360 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(estel@ @ 2011 07 29, 15:16)
o as tik piemadieni vaziuosiu deklaruoti uz 2006-2007m.tikiuosi priims,gaila kad per interneta negaliu,nes swetbanke slaptazodzio neprisimenu(nes ten visos pajamos eina),o siauliu banke tik mazai pajamu buvo iplaukia.

tai jungtis gali per bet kuri banka, nesvarbu per kuri gauni pajamas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre_giee: 29 liepos 2011 - 14:18
QUOTE(giedre_giee @ 2011 07 29, 14:57)
kadangi liepos 31d. yra sekmadienis tai nusikelia termino paskutine diena i pirma darbo dieną, t.y. rugpjucio 1d. jei rugpucio 1d dar negausite tada reiketu jau susirupinti  smile.gif

Labai ačiū už atsakymą 4u.gif
Skambinausi ką tik į VMI. Sakė, kad šiandien po pietų ruošiama labai daug pavedimų. Tikiuosi, ir aš ten pakliūsiu tarp laimingųjų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(estel@ @ 2011 07 29, 14:16)
o as tik piemadieni vaziuosiu deklaruoti uz 2006-2007m.tikiuosi priims,gaila kad per interneta negaliu,nes swetbanke slaptazodzio neprisimenu(nes ten visos pajamos eina),o siauliu banke tik mazai pajamu buvo iplaukia.

o slaptazodi labai paprastai nauja isduoda mirksiukas.gif pati ne karta tai dariau - uzuomarsa esu. tik reikia butinai paciai i banka nuvaziuot smile.gif
Papildyta:
QUOTE(giedre_giee @ 2011 07 29, 14:18)
tai jungtis gali per bet kuri banka, nesvarbu per kuri gauni pajamas smile.gif

ne prisijungime prie VMI problema, man regis, o pajamu apskaiciavime cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2011 07 29, 23:27)
o slaptazodi labai paprastai nauja isduoda  mirksiukas.gif pati ne karta tai dariau - uzuomarsa esu. tik reikia butinai paciai i banka nuvaziuot  smile.gif
Papildyta:
ne prisijungime prie VMI problema, man regis, o pajamu apskaiciavime  cool.gif

per betkuri banka prisijungus prie EDS sistemos matysite ta pati. prisijungimas per banka naudojamas tik autorizavimui.
Atsakyti
Kazkokia nesamone, deklaracija priimta seniausiai, jokiu tikslinimu nereikejo, o pinigu ir siandien nera, nors zadejo pervesti.
Atsakyti
Sveiki.
Turiu sudaryta 2004 m. sutarti su Lietuvos draudimu 16 m. laikotarpiui vaiko naudai "Studiju draudimas". Siemet netekau darbo. tad pasinaudoti 15 % lengvata daugiau negalesiu. pasiulykit ar mano tevas - vaiko senelis - galetu moketi draudimo imokas ir uzpildyti deklaracija ir gauti ta 15 % lengvata. Galbut kas nors turejo tokia situacija?
Atsakyti
QUOTE(Sneznaja @ 2011 08 02, 17:12)
Sveiki.
Turiu sudaryta 2004 m. sutarti su Lietuvos draudimu 16 m. laikotarpiui vaiko naudai "Studiju draudimas". Siemet netekau darbo. tad pasinaudoti 15 % lengvata daugiau negalesiu. pasiulykit ar mano tevas - vaiko senelis - galetu moketi draudimo imokas ir uzpildyti deklaracija ir gauti ta 15 % lengvata. Galbut kas nors turejo tokia situacija?

pagal siuo metu galiojancias GPM nuostatas pasinaudoti GPM lengvata uz draudimo imokas galima tik tuo atveju jei imokos mokamos savo, sutuoktinio arba savo nepilnamečių vaikų (įvaikių) bei iki 18 metų ir vyresnių neįgaliųjų vaikų (įvaikių) naudai.
tad iseitu, kad senelis negales pasinaudoti lengvata. bet gal galetu vaiko tevas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 02 rugpjūčio 2011 - 21:29
QUOTE(Gemma @ 2011 08 02, 22:28)
pagal siuo metu galiojancias GPM nuostatas pasinaudoti GPM lengvata uz draudimo imokas galima tik tuo atveju jei imokos mokamos savo, sutuoktinio arba savo nepilnamečių vaikų (įvaikių) bei iki 18 metų ir vyresnių neįgaliųjų vaikų (įvaikių) naudai.
tad iseitu, kad senelis negales pasinaudoti lengvata. bet gal galetu vaiko tevas?  4u.gif

dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Mergnos padekit prasom.
gavau laiska,kad nepateikiau Metine pajamu deklaracija GPM 308
Praeitais metais emiau verslo liudijima.
Siuo metu gyvenu ne Lietuvoje,esu isdeklaruota is Lietuvos.
Tad neturiu prieimo prie elektronines deklaravimo sistemos.
Gal galeciau gauti sia forma el.pastu (natylli81@gmail.com)
Bandziau ieskoti VMI.LT neradau
buciau labai dekinga
Atsakyti
Sveikos

gavau ką tik laišką, kad mano deklaracija užpildyta su klaidomis štai kas parašyta: Deklaruotos ne visos apmokestinamos ir neapmokestinamos pajamos. Deklaruota netiksli išskaičiuoto GPM suma.

Kaip suprast kas čia galėtų būt ?
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2011 10 07, 20:08)
Sveikos

gavau ką tik laišką, kad mano deklaracija užpildyta su klaidomis štai kas parašyta: Deklaruotos ne visos apmokestinamos ir neapmokestinamos pajamos. Deklaruota netiksli išskaičiuoto GPM suma.

Kaip suprast kas čia galėtų būt ?

gali buti keli variantai. gal darbdavys, sodra, ar bet kuris kitas fizinis ar juridinis asmuo, is kurio gavote pajamu, patikslino duomenis po to, kai pateikete deklaracija? arba gal kazka pamirsote deklaruoti, pvz. gal pardavet automobili, zemes sklypa, buta, gavot pajamu uz metalo lauza, mediena, turejote verslo liudijima ar individualia veikla pagal pazyma? g.gif
pradziai pabandykite prisijungti prie vmi deklaravimo ir palyginti duomenis, kurie yra suformuotoje pazymoje ir tuos, kurie irasyti deklaracijoje.

Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2011 10 07, 22:22)
gali buti keli variantai. gal darbdavys, sodra, ar bet kuris kitas fizinis ar juridinis asmuo, is kurio gavote pajamu, patikslino duomenis po to, kai pateikete deklaracija? arba gal kazka pamirsote deklaruoti, pvz. gal pardavet automobili, zemes sklypa, buta, gavot pajamu uz metalo lauza, mediena, turejote verslo liudijima ar individualia veikla pagal pazyma?  g.gif
pradziai pabandykite prisijungti prie vmi deklaravimo ir palyginti duomenis, kurie yra suformuotoje pazymoje ir tuos, kurie irasyti deklaracijoje.

aisku dekui patikrinau atrodo supratau kur klaida buvo
Atsakyti