dabar as pas jus su tokiu klausimu
man balandzio 11 d uzpilde deklaracija ju darbuotoja,viskas buvo ok dabar laukiu laukiu as is ju pinigeliu,paskambinau,jie tada tik teikesi perzvelgti pakele ir pasake kad blogai,meta klaida reikia ateiti. nueinu. skaiciuoja is naujo,ir vietoj to kad man grazintu dar israso kad as grazinti turiu,ibruka saskaita,pasako kad nuo geguzes pirmos dar ir delspinigiu bus. uz valandos vel skambina ateik,nueinu,aiskina kad vieno vaiko gimimo metu nepaziurejo,todel ne taip paskaiciavo. vel skaiciuoja tada trise,kiekvienai skirtingai ten iseina,ir taip kelis kartus ir vis skirtingai joms,jos ten aiskinasi,aisku tik tiek kad ten joms pacioms niekas neaisku,uzdeklaravo,grazinti nereikes bet grazinimo suma labai smarkiai skiriasi nuo tos kur pirma karta buvo deklarave ir paskaiciave. bet man nuojauta kuzda kad pagal ju ta skaiciavima cia dar klaida bus issivelusi. gaila kad as pati to nemoku
tad klausimas man dabar kyla,ar situ darbuotoju ta skaiciavima dar tikrins kas,ar toks ir paliks? gal dar kas sutikrina? ar tik jos taip perzvelgia? o pinigeliai tik po 90 dienu nuo vakar ir visai joms neidomu kad as deklaravau balandzio 11d pas ju darbuotoja,kad ju darbuotoju daromos klaidos....nu bet kaip vakar mane sunervino