Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

Apklausa: Kas pildo deklaraciją (360 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
sveikutes.turiu prasyma,kad padetumet.
reikia pervest pinigelius vmi-na susimoket psdį.norim pervest is savo saskaitos vmi.dabar biski nesusigaudau,ka rasyt i
,gavejo kodas'?
o imokos kodas butu 1781?
saskaitos nr jiems pervest is cia,pirmo psl kur yra?
gavejo pavadinimas-uztenka sutrumpintai ar visa pavadinima rasyt?
o ten kliento kodas gavejo informacinj sistemoj nieko nerasyt juk?
aciu
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2011 04 28, 20:30)
ten paprastai buna zveriskos eiles paskutinem dienom. o niekas is draugu, pazistamu, giminaiciu neturi interneto? nes internetu uztruktumet max 10 min, o VMI galit ir pora valandu laukt, gal dar daugiau...

del pildymo kito zmogaus vardu, gali paprasyt notariskai patvirtinto igaliojimo atstovauti ta kita zmogu.

Va išsiaiškinau, kad sesuo turi įgaliojimą už tėvą tvarkyt popierius, tai ryt ji ir važiuos. O internetą, tai turi, bet tėvas neturi internetinio banko prisijungimų.
Ir kad patiems užpildyti visiškai neaišku, kur įrašyti tas "pajamos, gautos už parduotą neindividualios veiklos kilnojamąjį daiktą" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Santaika: 28 balandžio 2011 - 19:52
QUOTE(Santaika @ 2011 04 28, 20:46)
Va išsiaiškinau, kad sesuo turi įgaliojimą už tėvą tvarkyt popierius, tai ryt ji ir važiuos. O internetą, tai turi, bet tėvas neturi internetinio banko prisijungimų.
Ir turbūt nelabai aišku bus ką kur pildyti, su tom pajamom už pardavimą gautom...

o tevukas neturi nei internetines vmi prieigos, nei internetines bankininkystes?
prieigos tai svetimam tikrai neleis isimti- pati norejau mamai, bet sake ji pati turi atvaziuoti ir parasa padeti, kitu atveju ne... (na nebent kaip sake notariskai...)
o turint bet kuria viena is prieigu (banko ar vmi) - tai gali pildyt kas jau seimoj deklaracijas pildo, tada neziuri niekas... (kodus tada turi ir pildai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 28 balandžio 2011 - 19:55
merginos, ar galima kaip nors preliminarioje deklaracijoje susikurti nauja langa, t.y. tam tikros formos lapa?
ar reikia atsisiusti visa deklaracija kopiuterin ir tada paciai viska uzpildyti, istrinant nereikalingus lapus??

p.s., atsakymo jau nebereikia, susiradau siaip ne taip.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Antelope: 28 balandžio 2011 - 20:39
QUOTE(rrasius @ 2011 04 28, 19:42)
sveikutes.turiu prasyma,kad padetumet.
reikia pervest pinigelius vmi-na susimoket psdį.norim pervest is savo saskaitos vmi.dabar biski nesusigaudau,ka rasyt i
,gavejo kodas'?
o imokos kodas butu 1781?
saskaitos nr jiems pervest is cia,pirmo psl kur yra?
gavejo pavadinimas-uztenka sutrumpintai ar visa pavadinima rasyt?
o ten kliento kodas gavejo informacinj sistemoj nieko nerasyt juk?
aciu

taip pirmam lape 4u.gif arba galite pasiziureti cia: VMI puslapis

QUOTE(Santaika @ 2011 04 28, 19:46)
Ir kad patiems užpildyti visiškai neaišku, kur įrašyti tas "pajamos, gautos už parduotą neindividualios veiklos kilnojamąjį daiktą"  g.gif

priedas T mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesusigaudau su deklaracija, pildau ją pirmą kartą blush2.gif Kaip žinoti kokią sumą MPNPD įrašyti 17 langelyje? Auginu vaiką, gimusį 2010 vasario mėn. ir gaunu pinigėlius iš soros už vaiko auginimą ir priežiūrą. Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas žinosite...
2010 buvau vaiko auginimo atostogose, tik gruodį pradėjau dirbti. Dabar gi pasižiūriu deklaraciją ir pažymą apie pajamas, man suskaičiuoja, kad aš dar turėčiau sumokėti, nors šiaip visad grąžin davo, nes moku draudimą...
Pasižiūriu pajamų pažymą - ten apie sodros išmokas pateiktos dvi beveik analogiškos eilutės - tik skiriasi NPD vienu centu ir GPM vienu litu. Ar čia gali būti klaida? Galvoju, jeigu šita suma dvigubinasi, gal todėl man ir skaičiuoja, kad turiu susimokėti?
Atsakyti
QUOTE(rasuole197 @ 2011 04 28, 23:21)
Nesusigaudau su deklaracija, pildau ją pirmą kartą  blush2.gif  Kaip žinoti kokią sumą MPNPD įrašyti 17 langelyje? Auginu vaiką, gimusį 2010 vasario mėn. ir gaunu pinigėlius iš soros už vaiko auginimą ir priežiūrą. Ačiū už pagalbą  4u.gif

10*100=1000 cia jums vienai,arba per puse su vyru po 500
Atsakyti
QUOTE(Cinnamona @ 2011 04 28, 22:42)
Sveikos  merginos,  gal kas žinosite...
2010  buvau vaiko  auginimo  atostogose, tik gruodį  pradėjau dirbti. Dabar gi pasižiūriu deklaraciją ir  pažymą  apie  pajamas, man  suskaičiuoja, kad aš  dar turėčiau sumokėti, nors šiaip  visad  grąžin davo, nes moku  draudimą...
Pasižiūriu pajamų  pažymą  -  ten  apie sodros išmokas  pateiktos dvi  beveik analogiškos  eilutės    -  tik skiriasi  NPD vienu  centu ir GPM  vienu litu. Ar  čia  gali būti klaida?  Galvoju, jeigu šita suma  dvigubinasi, gal todėl man ir  skaičiuoja,  kad turiu susimokėti?

na cia mergaites kazkada aiskino, kaip galima pasitikrinti sodros išmokas. berods per EGAS, paciai neaktualu, tai neisidemejau blush2.gif gal kuri kita mamyte primins? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2011 04 29, 06:54)
na cia mergaites kazkada aiskino, kaip galima pasitikrinti sodros išmokas. berods per EGAS, paciai neaktualu, tai neisidemejau blush2.gif gal kuri kita mamyte primins? g.gif

Ačiū, susiradau...

Na o dabar man neaišku, kodėl aš turiu susimokėti doh.gif kas ten pasikeitė tuose mokesčiuose?
Atsakyti
QUOTE(Cinnamona @ 2011 04 29, 09:12)
Ačiū,  susiradau...

Na  o dabar man neaišku, kodėl  aš turiu susimokėti  doh.gif    kas  ten  pasikeitė tuose mokesčiuose?

Gal per dideli NPD pritaike.
Atsakyti
[quote=Gemma,2011 04 28, 22:38]
taip pirmam lape 4u.gif arba galite pasiziureti cia: VMI puslapis

o tai kai nori susimoket,ar reikia kur nurodyt savo asmens koda?gal ten kur kliento kodas gavejo informacinej sistemoj? visa kita butu aisku,va tik su tuo asmens kodu-reikia kur ar nereikia?
Atsakyti