Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

Apklausa: Kas pildo deklaraciją (360 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2011 04 26, 14:58)
Jau buvau išsigandusi, kad vėl kas nors ne taip, bet turbūt negavau, nes deklaracijoje nenurodžiau el.pašto (nes netelpa doh.gif ). Paskambinau į VMI, sakė jau patikrinta ir teisinga karsta.gif

El.adresa rasykit ne dekl-joje pacioje, o kur MANO INF-JA, virsuj salia PASLAUGOS ir EDS FUKCIJOS, VMI siuncia i ten nurodyta emaila smile.gif
Atsakyti
i kuria forma reikia pildyti parduota asmenini automobili, jei jo neislaikei 3 metus?

velnias netycia istryniau viena forma- kaip susigrazinti atgal (isnaujo pildyt deklaracija?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 26 balandžio 2011 - 13:47
QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 26, 13:32)
i kuria forma reikia pildyti parduota  asmenini automobili, jei jo neislaikei 3 metus?

velnias netycia istryniau viena forma- kaip susigrazinti atgal (isnaujo pildyt deklaracija?)

jei neislaikyta 3 metus, tuomet bus priedas T
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2011 04 26, 14:49)

o kaip ta T susigrazinti? istryniau netycia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 26, 13:32)
i kuria forma reikia pildyti parduota  asmenini automobili, jei jo neislaikei 3 metus?

galima iterpti prieda, nebutina pildyt is naujo. jus online pildot, ar per FormFiller
jei on-line, tai ten yra paveikslelis "knygute"
jei FormFiller, tumet: forma->priedas->iterpti prieda
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2011 04 26, 14:55)

galima iterpti prieda, nebutina pildyt is naujo. jus online pildot, ar per FormFiller
jei on-line, tai ten yra paveikslelis "knygute"
jei FormFiller, tumet: forma->priedas->iterpti prieda

aciu radau tas knygutes puslapiu tvarkymas, bet man kazkodel T formos du priedus ismeta, ir neleidzia antro istrinti- istrina abu doh.gif (ar cia taip turi buti abu? doh.gif )

o ka man irasyt i T10? jei pirkom brangiau, o atgavom maziau? 0?

tai kurie dabar langeliai man rodo kiek skolingas arba kiek sumokes, jei GPM301_1 vien nuliukai? cia gal antram priede ziuret reikia tada?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 26 balandžio 2011 - 14:02
QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 26, 14:00)
aciu radau tas knygutes puslapiu tvarkymas, bet man kazkodel T formos du priedus ismeta, ir neleidzia antro istrinti- istrina abu doh.gif (ar cia taip turi buti abu? doh.gif )

o ka man irasyt i T10? jei pirkom brangiau, o atgavom maziau? 0?

tai kurie dabar langeliai man rodo kiek skolingas arba kiek sumokes, jei GPM301_1 vien nuliukai? cia gal antram priede ziuret reikia tada?

taip turi but - T priedas is dvieju lapu susidaro, nes ten labai daug visokiu turto rusiu deklaruojasi.
taip, jei pardavet pigiau, nei pirkot, rasykite 0
2 lape 33 ir 46 langeliai. visais atevjais reikia ziureti i siuos du laukelius.
Atsakyti
o kaip gali buti 46 langelis su minuso zenklu?(ta prasme nesumoketas PSD? (jei visus metus stoveta darbo birzoje, o bandant issiimti verslo liudijima, jo niekas neduoda, jei i prieki nesusimoki PSD uz visa verslo liudijimo laikotarpi?) tai is kur tas minusas?
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2011 04 26, 14:07)
El.adresa rasykit ne dekl-joje pacioje, o kur MANO INF-JA, virsuj salia PASLAUGOS ir EDS FUKCIJOS, VMI siuncia i ten nurodyta emaila smile.gif

Ten yra nurodytas wink.gif Tai arba dėl deklaracijoj nenurodyto el.pašto, arba šiaip, bet niekas man laiškų nerašė, nors ir patikrino cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sweet Dreams: 26 balandžio 2011 - 14:22
QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 26, 15:20)
o kaip gali buti 46 langelis su minuso zenklu?(ta prasme nesumoketas PSD? (jei visus metus stoveta darbo birzoje, o bandant issiimti verslo liudijima, jo niekas neduoda, jei i prieki nesusimoki PSD uz visa verslo liudijimo laikotarpi?) tai is kur tas minusas?

Paziurek pazymoj ar visi men drausti,gal klaida isivele,35 laukeli kiek men nedirbtu irasyta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 26 balandžio 2011 - 14:22
QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 26, 14:20)

35A irasytas 0?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 04 26, 15:21)
Paziurek pazymoj ar visi men drausti,gal klaida isivele,35 laukeli kiek men nedirbtu irasyta?

35-(tai cia saskaita kiek suprantu)
35A - 0 irasytas, o turejau irasyti kazka pati i sita langeli?
nes verslo liudijimo menesiai V15 pazymeti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 26 balandžio 2011 - 14:30