QUOTE(0rchideja @ 2011 04 14, 15:42)
mergaites o tos kas jau gavo pinigelius ar gavo i savo e-pastukus pranesima kad viskas tvarkoje ir klaidu nera ir galima tiketis pinigeliu ?Ar yra ir tokiu kas negavo patvirtinimo jog viskas gerai?Sakau gal reikia paciai dometis ?
nesiuncia pranesimo jai viskas tvarkoje, nebent yra klaidu tada pranesimas ateina
QUOTE(elenalovein @ 2011 04 14, 17:14)
gal kas zino kiek kainuoja tas skambutis i ta 1882?
TEO abonentai visoje Lietuvoje mokės vienodai 0,12 Lt/min ir fiksuotą sujungimo mokestį 0,14 Lt. Skambinant iš Bitės ar Omnitel skambučiai bus mokami pagal operatoriaus nustatytus tarifus skambinant savo tinklo abonentui. Tele2 abonentams skambučio kaina fiksuota 0,39 Lt/min. Kitų fiksuotojo ryšio operatorių tinklų abonentams, skambinantiems į MIC numeriu 8 700 55 882, fiksuotas sujungimo mokestis 0,14 Lt ir mokestis už minutę pagal operatoriaus nustatytus tarifus.
Mokesčių mokėtojai, kurių pokalbių mokėjimo planas numato tam tikrą nemokamų minučių kiekį ar ypatingai palankų tarifą skambinant į TEO tinklą, gali taupumo sumetimais skambinti numeriu 8 5 255 31 90.
QUOTE(0rchideja @ 2011 04 14, 14:42)
mergaites o tos kas jau gavo pinigelius ar gavo i savo e-pastukus pranesima kad viskas tvarkoje ir klaidu nera ir galima tiketis pinigeliu ?Ar yra ir tokiu kas negavo patvirtinimo jog viskas gerai?Sakau gal reikia paciai dometis ?
Na, ateina tik laiskas, patvirtinimas, kad deklaracija PRIIMTA. Ir tame laiske buna telefonai ir el. pastai, kad jei kils klausimu, galima jais kreiptis. O daugiau jokiu pranesimu neateina, jei su deklaracija viskas tvarkoje.
Ka reikia 15 langeli rasyt (Taikytinu MNPD,MPNPD suma) ?
QUOTE(veiducka @ 2011 04 14, 22:31)
Ka reikia 15 langeli rasyt (Taikytinu MNPD,MPNPD suma) ?
Čia nieko neįrašysi. Spausk raudoną šauktuką ! ir skaičiukas pats įsirašys
Labas rytas
Turiu klausimeli, toms, kurios ismano tuos deklaraciju labirintus
Situacija tokia: Auginu du vaikus, pirmas is pirmos santuokos (skaitos kaip viena auginciau?), antro vaiko susilaukem su dabartiniu vyru. Klausimas toks: koki man reikia prissitaikyt MNPD? Vyrui nieko visai netaikem, visa bandem taikyt mano deklaracijai.
Tikiuos aiskiai cia sudesciau
Situacija tokia: Auginu du vaikus, pirmas is pirmos santuokos (skaitos kaip viena auginciau?), antro vaiko susilaukem su dabartiniu vyru. Klausimas toks: koki man reikia prissitaikyt MNPD? Vyrui nieko visai netaikem, visa bandem taikyt mano deklaracijai.
QUOTE(sasha_09 @ 2011 04 15, 08:41)
Labas rytas
uz pirma vaika 1200
uz antra 1800, jei viskas Jums
viso 3000 Lt
QUOTE(sasha_09 @ 2011 04 15, 08:41)
Jei teismo nutartyje yra nurodyta, kad vaiko gyvenamoji vieta su jumis.
Kaip tik vakar aiškinausi atvejį su VMI inspektore, nes vaikas negyvena su motina, kuri išvykusi iš LT, bet tėvas prisitaikyti sau negali, nes teismo nutartyje nurodyta vaiko gyvenamoji vieta su motina..
QUOTE(jovana @ 2011 04 15, 09:31)
Kaip tik vakar aiškinausi atvejį su VMI inspektore, nes vaikas negyvena su motina, kuri išvykusi iš LT, bet tėvas prisitaikyti sau negali, nes teismo nutartyje nurodyta vaiko gyvenamoji vieta su motina..
Man irgi PNPD po skyrybų visgi neaiškus. Ypač kai tėvas vaikui dar ir alimentus moka? Tai kodėl jis negali prisitaikyti, nelogiška kažkaip.
QUOTE(jovana @ 2011 04 15, 06:44)
Tai kada spaudziu ta sauktuka tai ir atsiranda kad reikia uzpildyt ta langeli
QUOTE(jovana @ 2011 04 15, 09:31)
Taip, vaiko gyvenamoji vieta teismo nutartimi nurodyta su manim, o tikrasis tevas nei akis rodo, nei alimentus moka...