QUOTE(*Ryto rasa* @ 2012 01 06, 18:06)
Sveikos, mergaites
Planuojam antra maziuka,bet jau metai kaip nieko nesigauna
.Nusprendziau pasidaryti harmonu tyrimus pradzioje nors sau,kad zinociau kad bent jau su manim viskas gerai,o su vyru jau ziuresim toliau.Nes zinot kokie jie nepakaltinami siuo klausimu.Taip paprastai neissiprasysi,kad pasidarytu juos lieciancius tyrimukus.Todel pradzioje noriu pati issitirti kas prie ko
Tik paziurejau,kad tyrimu kainos fantastines
Prieinamiausias kainas radau Endemike.Siandien pas mane 3 CD.Tik man iskilo klausimas ar butina toki kieki tu harmonu tirti ar uzteks pvz tik FSH,LH ir E2 istirti?Sakykit is savo patirties....
na gal tu geriau pirmiau nueik pas gine ir aptarsit, ka tau reikia pasidaryti, o tu tyrimu yra labai daug. na taip 3CD FSH,LH ir E2 dar galima ir skydliaukes tyrimus pasidaryt. bet as vietoj taves as pirmiausia jei daryciau hormonu tyrimus be gines nurodymo, tai daryciaus progesterono ir prolaktino - 7DPO. bet cia tik mano nuomone
paziureciau ar vyksta ovuliacija ir ar prolaktino nera per daug.
Papildyta:
QUOTE(*LuluArub* @ 2012 01 06, 13:40)
Sveikos,
Niekuomet cia nerasiau, tik paskaitinedavau, o siandien pasiemiau PGR rezultatus ir trupuciuka nukabinau nosi.
Mano ciklas 32D.
Tyrimas darytas 25CD.
Ir rezultatas tik
2.69 nmol/l
(Norma: Folikuline faze: 0.48-4.45
Ovuliacine faze: 2.4-9,4
Liutealine faze: 10.62-81.28)
BT matuoju antraji cikla, ir taip jau nutiko, kad O skausmus jauciau 17 ir 18 CD. (Kiti pozymiai taip pat buvo). Tad pamaniau, kad PRG tyrima daryti 25CD bus pats tas, nes bus 7DPO. Bet, matyt, nieko panasaus neivyko, nes temperatura pakilo tik 26-27CD, o tyrimas buvo jau padarytas.
Taigi...telpu tik i ovuliacine faze, ir tai vos ne ant ribos. Mergaites, kas su manim nutiko? Kaip manote, gal O buvo, bet per anksti nuejau tirtis, reikejo laukti temperaturos pakilimo? Bet ir is to maza naudos...Jeigu mano O vyksta 24 ar 25 CD, o visas ciklas tik 32D, tai liutealine faze tokia trumpa... Visai susimaisiau
Dekuj Jums, is anksto
na gal tu kita men pakartok si tyrima mano nuomone tiesiog per anksti pasidarei tyrima , kiek supratau tau mmm dar neatejo , tad gal ir sis ciklas bus ilgesnis.