+2012 01 04, 12:34-->
QUOTE(Linutee
@ 2012 01 04, 12:34)
joo, aukštokas TTH
teisingai, eikit pas endokrinologą, tegu žiūri
Papildyta:
oho kaip viskas čia sudėtinga
pas mane tai ir su progesteronu problemos, vieną kartą buvo 16.7, kitą kartą geriant duphastoną 8.87
nu vienu žodžiu, bet bent tiek gerai, kad su LH/FSH geras santykis
na nenoriu gasdinti bet yra mergaiciu kurios turi LH/FSH gera santyki iki 1 bet vistiek yra pks
na pks ir yra pagrindine problema kad nevyksta ovuliacija, o pas tave ji ir nevyksta arba labai silpnai... bet keista kad geriant dupha vistiek labai mazas progesteronas. o ka tau sako kai apziuri ekoshopu nieko nemato ir viduje viskas gerai?
na mano santykis LH/FSH yra apie 1.2-1.5, bet pks nera, tad santykis dar nera rodiklis, bet geriau butu, kad ir jis butu tvarkoje. man O vyksta progesteronas buna nemaziau 30, bet kiekviena cikla skirtingai nuo 30-45. o man vaisin.gine sake svarbu, kad vyksta O ir tas santykis , tada nera labai baisu
na as linkusi ja tiketi
Papildyta:
QUOTE(Valkuva @ 2012 01 04, 12:41)
Nu jo, bent tiek gerai
O pas mane matyt policistines kiausides, endometriozes pirma stadija, antinksciu hiperplazija ir dar velniai zino kas
kaip sakant juokas pro asaras.
hmm kiek visko na pas mane ir endo Ist, bet labai idomu kaip rado antinksciu hiperplazija ir ka ji daro vaisingumui, ar kaip cia tiksliau paklausus
Papildyta:
QUOTE(Valkuva @ 2012 01 04, 11:50)
Bet negali tos policistines imt ir issivystyt per metus, man atrodo cia jau igimta buna.. Na kita menesi einu pas gydytoja, reiks viska issiaiskint, tik neramu labai
kazi ar igimta
o per metus gali labai daug visko pasikeisti
o tu nebuvai pas gine, ar ziurejo ekoshopiskai? na bet visko gali buti kad ir atsakymai neteisingi, juk visko buna