Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

sveikutes, atsakykite prasau ar progesteronas 13.4 tai normalus?? ar cia per mazai??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitukas27 @ 2011 12 08, 21:51)
sveikutes, atsakykite prasau ar progesteronas 13.4 tai normalus?? ar cia per mazai??? 4u.gif

priklauso nuo to, kurią dieną darytas tyrimas ir kokios laboratorijos normos.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 12 09, 00:09)
priklauso nuo to, kurią dieną darytas tyrimas ir kokios laboratorijos normos.

buvo darytas 24 ciklo diena (ciklas 31 diena) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitukas27 @ 2011 12 08, 22:12)
buvo darytas 24 ciklo diena (ciklas 31 diena) 4u.gif

tada per mažas
Atsakyti
Labas merginos, gal galite pagelbėti ir pakomentuoti mano hormonų tyrimus dariausi šiandien 3 CD, prieš kelias dienas ubvo teigiamas NT ir rezultatas rodo, kad buvo nėštumas ir staigiai nutrūko.

Kaip tokie hormonai? unsure.gif

E2 - 114.1pmol/l
FSH - 6,66 IU/l
LH - 6,41 IU/l
PRL - 391.4 mIU/l
Atsakyti
Gal kas žino kur Kaune pigiausia tirtis hormonus?
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 12 08, 21:08)
oi susimaisiau  blush2.gif  tikrai juk rasei aapie progest, na bet jo uztenka na 28 biskuti galetu but aukstesnis, bet tinka ir toks, bet 40 tai  thumbup.gif

Labutis!
prisiminiau tave, nes abi buvom užsirašiusios pas Šidlauską 4u.gif Šiandien grįžau iš jo priėmimo, paskaityk, jei netingėsi, kaip man sekėsi, kitame skyrelyje-Ovuliacijos stimuliacija(Jautruolė, paskutiniame puslapyje). Šiaip l.patiko man tas daktaras-rimtas, patikimas, pateikė visiškai priešingą diagnozę nei kiti endokrinologai g.gif
Sėkmės tau ryt (jei gerai pamenu, turėjai eiti 10d.) ir parašyk, ką tau pasakys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 12 09, 16:55)
Gal kas žino kur Kaune pigiausia tirtis hormonus?

As va via medicaa dariausi tai uz 4 sumokejau 95 lt, padare per kelias valandas.
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 12 09, 22:05)
As va via medicaa dariausi tai uz 4 sumokejau 95 lt, padare per kelias valandas.

Pasižiūrėjau kurių man reikia, tai su viskuo irgi gautųsi 95LT smile.gif o kitoj kažkokioj žiūrėjau tai 150LT gaunasi:blink:... ačiū jums už info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnite: 09 gruodžio 2011 - 21:51
QUOTE(Jautruolė @ 2011 12 09, 17:13)
Labutis!
prisiminiau tave, nes abi buvom užsirašiusios pas Šidlauską 4u.gif  Šiandien grįžau iš jo priėmimo, paskaityk, jei netingėsi, kaip man sekėsi, kitame skyrelyje-Ovuliacijos stimuliacija(Jautruolė, paskutiniame puslapyje). Šiaip l.patiko man tas daktaras-rimtas, patikimas, pateikė visiškai priešingą diagnozę nei kiti endokrinologai g.gif
Sėkmės tau ryt (jei gerai pamenu, turėjai eiti 10d.) ir parašyk, ką tau pasakys mirksiukas.gif

sveika 4u.gif
perskaiciau tavo istorija, na tikrai sunku kai taip aplaidziai dirba gydytojai jei neini privaciai doh.gif na bet tu neneusimink juk dar nieko baisaus tau nenustate, pagersi vaistuku ir viskas bus thumbup.gif na taip rytoj man reikia eiti , bet man labai ziauriai komplikuojasi , dar nezinau ar spesiu nueiti, bet labai stengsiuos. na bet vistiek dar noriu paklausti, o tai tau kai dare seniau skydliaukes ekochopa ir visus tuos tth, ft4 ir t.t jie buvo normos ribose ar jau buvo jie ne normose ir vistiek sake kad viskas gerai:hm beje koks dabar tavo TTH kad pasake kad jis normos ribose blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 09 gruodžio 2011 - 21:59
QUOTE(sheila102 @ 2011 12 09, 21:57)
sveika 4u.gif
perskaiciau tavo istorija, na tikrai sunku kai taip aplaidziai dirba gydytojai jei neini privaciai doh.gif na bet tu neneusimink juk dar nieko baisaus tau nenustate, pagersi vaistuku ir viskas bus  thumbup.gif na taip rytoj man reikia eiti , bet man labai ziauriai komplikuojasi , dar nezinau ar spesiu nueiti, bet labai stengsiuos. na bet vistiek dar noriu paklausti, o tai tau kai dare seniau skydliaukes ekochopa ir visus tuos tth, ft4 ir t.t jie buvo normos ribose ar jau buvo jie ne normose ir vistiek sake kad viskas gerai:hm beje koks dabar tavo TTH kad pasake kad jis normos ribose blush2.gif

Labukas!
Svarbiausia, kad kraujyje man tada (šių metų gegužę) ištyrė tik TTH, jis buvo 0,76 (norma iki 1). Todėl valdiška daktarė matyt ir nebesivargino tirti daugiau, bet kaip ji sugebėjo per echo nepamatyti guzų, neįsivaizduoju schmoll.gif
Vakar aš paskambinau Šidlauskui ir jis pasakė kai kuriuos kraujo atsakymus, taigi TTH vėl normoj-0,49 (norma iki 1).
Sėkmės tau šiandien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2011 12 10, 12:12)
Labukas!
Svarbiausia, kad kraujyje man tada (šių metų gegužę) ištyrė tik TTH, jis buvo 0,76 (norma iki 1). Todėl valdiška daktarė matyt ir nebesivargino tirti daugiau, bet kaip ji sugebėjo per echo nepamatyti guzų, neįsivaizduoju schmoll.gif
Vakar aš paskambinau Šidlauskui ir jis pasakė kai kuriuos kraujo atsakymus, taigi TTH vėl normoj-0,49 (norma iki 1).
Sėkmės tau šiandien 4u.gif

deje nebuvau, niekaip nespejau gaila bet turbut teks laukt kito pasimatymo su juo, geriau kad ir nebutu blush2.gif na mano tth 1.8 va del jo ir norejau , kad ka patartu na palauksiu kito men, na bet kaip tau guzu nemate tai tikrai nesuprantu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 10 gruodžio 2011 - 20:34