sveikutes namo visi kiti hormonai kaip ir normoj, na tik tth iki virsutines normos pakylo, bet del jo jau sisitariau pas endokrinologe... o mane neramina atsakymas Lytinius hormonus surišančio globulino(SHBG) 216 kai normos 18-144. kazkaip niekur nerandu info apie jo padidejima... ka tie skaiciai galetu reikst?
Labas rytas , patarkit prasau, kas zinot -paskutini cikla pakartojo mano hormonu tyr 21c.d. ir PRL 374. i norma telpa bet skaiciau cia kazkur kad reikia apie ~200 pastojimui???? ar jau reikia vaistuku ir pas vaisingumo spec uztenka ar endokrinologo?
Sveikos, merginos, rekomenduokite, prasau, kur Kaune pigiausiai daro Estradioli, FSH ir LH. Noriu pasikartoti po laparaskopijos, paziureti, kaip dabar mano organizmas gyvena, paskui dar dienas reikiamas praziopsosiu
Labutis! Gavau šiandien kraujuko tyrimus-gal galite kas paaiškinti? FLH-4,63 (norma 2,8-11), PRL-517 (norma 530), LH-1,96(norma-1,1-11,6).Mano ginė serga, bus tik 2nį, o taip nekantrauj sužinoti, ar viskas normoj pas mane
Labutis!
Gavau šiandien kraujuko tyrimus-gal galite kas paaiškinti? FLH-4,63 (norma 2,8-11), PRL-517 (norma 530), LH-1,96(norma-1,1-11,6).Mano ginė serga, bus tik 2nį, o taip nekantrauj sužinoti, ar viskas normoj pas mane