Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(ALRENA @ 2011 10 04, 07:46)
Labas, gal galit patarti kur Kaune pigiau galima pasidaryti hormonu tyrimus? 4u.gif

Via Medica Sukileliu pr. 4u.gif
Atsakyti
sveiki.
galit padet issiaiskint kol eisiu pas gyd?
pasiemiau PROG tyr ats. jis tik 1.31 nmol/l, kai norma 5.3-86 nmol/l. g.gif
tyr darytas 21c.d.
aciu
Atsakyti
QUOTE(Garbaniukė @ 2011 10 05, 18:12)
sveiki.
galit padet issiaiskint kol eisiu pas gyd?
pasiemiau PROG tyr ats. jis tik 1.31 nmol/l, kai norma 5.3-86 nmol/l.  g.gif
tyr darytas 21c.d.
aciu

nelabai as daug gaudausi blush2.gif , bet cia turbut progesteronas parode , kad si cikla ovuliacijos tiesog nebuvo g.gif . juk sako kad per metus gali buti keli ciklai be ovuliacijos,tad nusiramink ir kita men vel pasitikrink , o tada jau viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu smile.gif tikiuosi, kad tik tiek ir nieko rimciau...
Atsakyti
sveikos merginos, gal zinot koki gera endokrinologa siauliuose ? o gal kuri lanketes pas V.Sidlauska is kauno? as zinau kad jis atvaziuoja i siaulius , sakau gal pas ji reiktu nueiti? g.gif tik jokiu komentaru apie ji neradau ax.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, blyn kaip sutvakyti LAI KAD BUTU normalus. vaistu metformino netoleruoja organizmas ir nzn ka daryt.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif tikiuosi galėsit man pagelbėt blush2.gif yra tokia situacija, kad rugpjūčio mėn dariausi Progesterono tyrimą, jis buvo 16.7 nmol/l, kaip ir gydytoja įtarė- geltonkūnio nepakankamumas, išrašė gert duphastoną, po 2 tabletes per dieną smile.gif geriau nuo rugpjūčio mėn, nuo 18 c.d., šį mėnesį pasidariau pakartotinai tyrimą ir jis man parodė rezultatą 8,84 nmol/l blink.gif blink.gif blink.gif tai kaip suprast dabar? juk duphastonas man turėjo jį pakelti, o jis vos ne dvigubai sumažėjo verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
norejau pasiklausti ar galiu hormonu tyrima daryti pirma cikla po LP? ar gauti atsakymai nebus iskraipyti atliktos operacijos? aciu smile.gif
Atsakyti
labutis,gal kuri pakomentuosit mano tyrimu ats.(tikuosi atsiliepsit kuri nors)
tyrimas darytas 5cd.surasysiu viska kas parasyta ant lapo:
E2 estradiolis(nescioji)(pmol/l) 220,78/norma I trimestras:215-11600,II triestras 2500-61000,III trimestras 157-124000.prie to kyla klausimas ka reiskia skliausteliuose (nescioji?)
FSH 8,2/norma folikuline faze:2,5-10.2,liutealine f:1,5-116.3,postmenopauze:23-116.3
LH 7,5/norma folikuline f:1.9-12.5,ovuliacine f:8.7-76.3,liutealine f:0.5-16.9,postmenopauze:15.9-54
TTH 2,042/norma 0.55-4.78

labai prasau atsiliepti ir pokomentuoti.aciukas.. smile.gif
Atsakyti
Gal galit pakomentuoti, bucia labai dekinga

21 CD

PRG 45,2 nmol/l (normos: ciklo vidurys 1,5-5,5 nmol, liutealines fazes vidurys 19-76 nmol/l)

PRL 5,38 ng/ml (1,9-25,0 ng/ml)

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėja_: 15 spalio 2011 - 12:02
QUOTE(Lėja_ @ 2011 10 15, 13:02)
Gal galit pakomentuoti, bucia labai dekinga

21 CD

PRG 45,2 nmol/l  (normos: ciklo vidurys 1,5-5,5 nmol, liutealines fazes vidurys 19-76 nmol/l)

PRL 5,38 ng/ml (1,9-25,0 ng/ml)
ax.gif

na nesu spece bet matau kad progesteronas rodo kad ovuliacija tikrai ivyko smile.gif prolaktinas kitais vienetais nei pas mane bet ir i zemesne puse o tai irgi labai gerai thumbup.gif nes jo didelis kiekis trukdo nestuke.gif , pas mane jo daugoka tad geriu tabletukes. verysad.gif na o tau tai cia tikrai viskas ok
Atsakyti
Pas mane retai kada vyksta ovuliacija pati, bet si cikla jauciau, kad tikrai ivyko... O mergaites, jus daznai tuos tyrimus kartojate??? ax.gif
Atsakyti