Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(gitana36 @ 2011 07 18, 20:26)
Labukas mergaites, tai va folikulus uzauginau ryt IUI na dabar visos palaikom mane ax.gif

kumštukai suspausti. Už dviejų savaitėlių laukiam II. Ir pamiršk šiam laikui savo FSH 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 18, 20:26)
Labukas mergaites, tai va folikulus uzauginau ryt IUI na dabar visos palaikom mane ax.gif

Sekmes drinks_cheers.gif

O as siandien 12 CD buvau pas gine, tai naturaliai - be stimuliaciju kairej pusej uzauges folikulas, gleivine gero storio, O turetu ivykti po 3 dienu mazdaug. Dabar jau ziuresim progesterona apie 7 DPO, ir tada bus aisku, ar sprogsta kiausinelis (ovuliuoja) ar ne, nes jeigu ne, tai man israsines sprogdukus.
Atsakyti
labas vakaras merginos , klausykit o kiek mazdaug tokius tyrimus kainuoja pasidaryti , jei kalbetumem ne apie vaisingumo klinikas o paie poliklinikas. smile.gif
tuos kuriuos reikia daryti 3-5 cd ir tuos kur 21cd.
Atsakyti
QUOTE(In- @ 2011 07 18, 23:09)
labas vakaras merginos , klausykit o kiek mazdaug tokius tyrimus kainuoja pasidaryti , jei kalbetumem ne apie vaisingumo klinikas o paie poliklinikas.  smile.gif
tuos kuriuos reikia daryti 3-5 cd ir tuos kur 21cd.

Neapsirik, kartais poliklinikose šitie hormoniniai tyrimai kainuoja brangiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(In- @ 2011 07 18, 23:09)
labas vakaras merginos , klausykit o kiek mazdaug tokius tyrimus kainuoja pasidaryti ,

pskaityk temos ankstesnius puslapius, buvo rašyta apytikslė kaina, bei kur merginos juos daro mirksiukas.gif Kaip Rute ir rašė, nebūtinai poliklinikoj jie pigesni
Atsakyti
sveikos merginos, norėjau jūsų komentarų kaip su tais hormonais mano

E2 Estradiolis 130,54
FSH Folikulus stimuliuojantis hormonas 7,9
LH Liuteinizuojantis hormonas 5,6

Tyrimai daryti 2 CD
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 07 19, 11:12)
sveikos merginos, norėjau jūsų komentarų  kaip su tais hormonais mano

E2 Estradiolis  130,54
FSH Folikulus stimuliuojantis hormonas 7,9
LH Liuteinizuojantis hormonas  5,6

Tyrimai daryti 2 CD

siaip manau visai jie pas tave neblogi:)
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2011 07 19, 13:31)
siaip manau visai jie pas tave neblogi:)

ačiū ramiau pasidaro kai kas pasako kad visai neblogai
Atsakyti
Laba diena, prieš porą mėnesių praradau vaikelį. pradėjau tirtis ir endokrinologė liepė pasidaryti progesteroną ir kitus hormonus, nes įtaria autoimuninį tiroiditą.
23 CD pasidariau ir jo rodiklis 0,494 ng/ml (folikulo f 0,27-1,5; ciklo pikas 0,8-3; liutaelinė 1,7-27; postmenopauzė 0,1-0,8). pagal normas mano atitinka arba pirmą, arba paskutinį. kadangi dar iki menopauzės toli, tai man buvo folikulo fazė tuo metu. bet nesuprantu, ar čia gerai? stengiuosi vėl pastoti ir todėl labai rūpi. iki ėjimo pas endokrinologę dar daug laiko...
būčiau dėkinga, jei kuri man paaiškintumėt... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2011 07 21, 12:28)
Laba diena, prieš porą mėnesių praradau vaikelį. pradėjau tirtis ir endokrinologė liepė pasidaryti progesteroną ir kitus hormonus, nes įtaria autoimuninį tiroiditą.
23 CD pasidariau ir jo rodiklis 0,494 ng/ml (folikulo f 0,27-1,5; ciklo pikas 0,8-3; liutaelinė 1,7-27; postmenopauzė 0,1-0,8). pagal normas mano atitinka arba pirmą, arba paskutinį. kadangi dar iki menopauzės toli, tai man buvo folikulo fazė tuo metu. bet nesuprantu, ar čia gerai? stengiuosi vėl pastoti ir todėl labai rūpi. iki ėjimo pas endokrinologę dar daug laiko...
būčiau dėkinga, jei kuri man paaiškintumėt... 4u.gif

Sveika,
As neseniai irgi dariausi hormoninius tyrimus - tokiu kaip tavo metu (21-23 cd kazkur diena) Progesterono skaiciai buvo 1,79. Pagal viska tokios ciklo dienos jau yra liutaeline faze - i norma dar vos vos itilpau, bet tai aiskiai rode, kad Ovuliacija nevyksta. Tavo atveju reiketu daugiau hormoniu tyrimu ciklo pradzioje, reiketu eiti pas gine echoskopuotis - paziuretu ar auga folikulai, ar nera kitu sutrikimu ir t.t. Is vieno tyrimo nelabai gali ka spresti, nors jis rodo, kad tikrai per zemas. Arba kitas variantas - tavo Ovuliacija vyksta zymiai veliau, nei 15 cd (gal but ir vyksta 23 cd), o tas yra neretas reiskinys tarp mergaiciu. Tai geriausiai isaiskintu echoskopija, geriausia ja darytis mazdaug apie 12-13 cd.
Atsakyti
QUOTE(_Valyte_ @ 2011 07 21, 14:41)
Sveika,
As neseniai irgi dariausi hormoninius tyrimus - tokiu kaip tavo metu (21-23 cd kazkur diena) Progesterono skaiciai buvo 1,79. Pagal viska tokios ciklo dienos jau yra liutaeline faze - i norma dar vos vos itilpau, bet tai aiskiai rode, kad Ovuliacija nevyksta. Tavo atveju reiketu daugiau hormoniu tyrimu ciklo pradzioje, reiketu eiti pas gine echoskopuotis - paziuretu ar auga folikulai, ar nera kitu sutrikimu ir t.t. Is vieno tyrimo nelabai gali ka spresti, nors jis rodo, kad tikrai per zemas. Arba kitas variantas - tavo Ovuliacija vyksta zymiai veliau, nei 15 cd (gal but ir vyksta 23 cd), o tas yra neretas reiskinys tarp mergaiciu. Tai geriausiai isaiskintu echoskopija, geriausia ja darytis mazdaug apie 12-13 cd.

Ačiū 4u.gif
dėl ovuliacijos tai labai neaišku, nes po abrazijos mėnesinės pasirodė po 44 dienų...Po pusantros savaitės po mėnesinių apsilankiau pas ginekologą ir jis užsiminė, kad man prieš kelias dienas jau buvo ovuliacija, kadangi šiek tiek tepliojo. bet tepliojo ir vėliau, tai nebežinau... esu visiškai pasimetusi... žiūrėjo ir echoskopu, bet nieko daugiau nepasakė...
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2011 07 21, 12:56)
Ačiū 4u.gif 
dėl ovuliacijos tai labai neaišku, nes po abrazijos mėnesinės pasirodė po 44 dienų...Po pusantros savaitės po mėnesinių apsilankiau pas ginekologą ir jis užsiminė, kad man prieš kelias dienas jau buvo ovuliacija, kadangi šiek tiek tepliojo. bet tepliojo ir vėliau, tai nebežinau... esu visiškai pasimetusi... žiūrėjo ir echoskopu, bet nieko daugiau nepasakė...

Butu gerai, kad su tyrimu vel nueitum pasikonsultuoti. Nes jeigu tepliojo, tai gal dar valesi viskas pas tave. O po abrazijos ir nestumo dar turi praeiti laiko, kad hormonai atsistatytu i vezias. Taip kad viskas gal dar pas tave tvarkoje.
Tik nesuprantu, kaip tau nustate, kad O jau buvo pries kelias dienas, jei tik neseniai praejo mm. Jis echoskopu nustate? Nes tik echoskopu gali nustatyti arba Progesterono tyrimas turetu rodyti gerokai didesnius skaiciukus (mazdaug virs 30).
Atsakyti