QUOTE(mėnulis @ 2014 03 26, 23:40)
Bet juk to perdirbto, nebandet? Nes kiek galima isgerti tu spygliu
Kaip skonis? Chlorofilo turi visi augalai, ne tik spygliuociai, visi zali augalai. Man rodos mes jo pakankamai gautume, jei valgytume zalius augalus istisai, bet taip nedarome. Daugumos mityba nera vien zaliavalgine, tik truputeli...Ziema isvis ne...
Perdirbto-nebandziau,ten tikrai bus deta konservantu,o mano skrandis ju visai netoleruoja(teko kazkada bandyti alavijo taip visu giriamo is butelio-atsoko fantazija iskart nuo perdirbtu produktu,vartoju tik savo surinktus,pasigamintus,alijosiu-nuo palanges ir pan.).Is spygliu,arba paprasto varpucio,ar dar kazko zalio,zelmenu, galima butu issispausti sulciu su va tokia sulciaspaude
http://www.vaikis.eu...ogas/hurom/1/1/ ,bet kad kainuoja tokia afigenai nemazai .ir tikrai mes to clorofilo gautume valgydami zalesius,man atrodo,net tu spygliu ar varpucio kur nors gamtoj galima juk tiesiog pakramtyt nusiskynus...
O ta spygliu arbata skani,man-labai,ypac su medum...
Be to,spyglius galima saldyti.