QUOTE(denaxa @ 2014 04 03, 19:17)
Perdirbto-nebandziau,ten tikrai bus deta konservantu,o mano skrandis ju visai netoleruoja(teko kazkada bandyti alavijo taip visu giriamo is butelio-atsoko fantazija iskart nuo perdirbtu produktu,vartoju tik savo surinktus,pasigamintus,alijosiu-nuo palanges ir pan.).Is spygliu,arba paprasto varpucio,ar dar kazko zalio,zelmenu, galima butu issispausti sulciu su va tokia sulciaspaude http://www.vaikis.eu...ogas/hurom/1/1/ ,bet kad kainuoja tokia afigenai nemazai .ir tikrai mes to clorofilo gautume valgydami zalesius,man atrodo,net tu spygliu ar varpucio kur nors gamtoj galima juk tiesiog pakramtyt nusiskynus...
O ta spygliu arbata skani,man-labai,ypac su medum...
Be to,spyglius galima saldyti.

O ta spygliu arbata skani,man-labai,ypac su medum...

reiks kada pabandyt. manau mes zoliu ir lapu valgom per mazai. tos zoles is pievu - nu neskanios man


taip, manau kazkokiu konservantu bus...bet ju yra ir silkeje, ir majoneze, dabar praktiskai visur, jei lankomes parduotuveje ir perkame parduotuvini maista. zinoma, kad savo pasidaryti produktai geresni...bet ju daug nesuvartosi. bandziau dabar garsvu pasiskint pavasariniu, nors jos jaunutes, minkstos, bet man prisipazinsiu nelabai skanu

va yra dar tokia sulciaspaude: http://www.sulciaspa...-zelmenims.html