QUOTE(linette @ 2011 04 11, 10:44)
Bijuna atrodo gundančiai , vsio šį savaitgalį bus bandomas
, tik klausimą turiu o jūs kaip kepėt , ar kvadratinėj formoj ar apvalioj
, ir kokie matmenys , kremo taip daugokai atrodo , ar ne per daug , ir kas per bėdos atsitiko su biskvitu , žodžiu jei galima prašau apie viską plačiau
, dėkui
Pirmiausiai biskvitas. Jis tik is baltimų todel reikia moketi toki kepti, bet as tokia "greita" esu todėl labai bandyti nemegstu. Tai, va jis kepe labai gražiai, iškilo siaubingai nu vnz. atrodė "ledas" bet kai išėmiau is orkaites jis sukrito žiauriai
Tuo labiau, kad recepte parašyta jog neperkepti ir kepti 13-15 minučiu o aš kepiau virs 20, todėl buvau garantuota kad iškepe. Reziume, jis sukrito ir centre atrode kaip neiskepes, nors skonis man visai patiko ( kadangi miltu beveik nera tai zalios teslos slonio nebuvo
)
Kremas. Viskas sekesi gerai, "žiauriai" skanus.
Kepiau apvalioje formoje, bet, kadangi biskvitas sukrito, tai forma kaip ir neaiški gavosi
Viršu apipyliau šokolado glajumi (kaip recepte) ir smarkiai apibarsciau smulkintais kepintais migdolu riešutais. Riešutai labai tiko, o va šokoladas gal kiek per aitraus skonio buvo
Apskritai, mano manymu, jis tūrėtų būti pyragaičių formos, tokie kvadratiniai, nedidukai ir subtiliai papuosti ( kazkas panasaus kaip sios temos pirmame puslapyje ) . Mmmmmmm
Kremo tikrai per daug nebuvo, jis labai skanus