QUOTE(keno @ 2011 05 18, 17:30)
Rimami galetu padaryti tvarka kai,baigsis tortu tema,atidarant nauja sukelti atgal visus receptus,ir nurodyti saltinius-jei cia ne per daug darbelio
buciau zinojusi,kad cia tokios nesamones vyks-nusikopijavus viska
ai,tiek jau to
Papildyta:
kreipkites i Rimami-ji visus turi
buciau zinojusi,kad cia tokios nesamones vyks-nusikopijavus viska
ai,tiek jau to
Papildyta:
kreipkites i Rimami-ji visus turi
aš man regis viską turiu pamažu galėsiu sukelt viską atgal ir lai kai kas pasiunta dauguma jos receptų visai ne jos, o paimti iš rusaičių forumų, savo laiku kai gražiai draugavom pati jai daviau daugybę įvairių rusų forumų adresų... o jei koks ir yra JOS receptas - patikėkit, tokių į forumą ji nedėjo tinginys visais laikais buvo tinginys, persikinis anoks čia išradimas, grietinėle pertept ir persikų primėtyt cukrinė gėlių masė - visuose konditerijos vadovėliuose tas rašoma pudra+želatina+vanduo - bet tai juk Cipciuko gėlių masė ai kaip sakoma DDK, receptai bus grąžinti aš pažadu... kodėl dabar niekuo dėtos merginos turi kentėt.... tik va su laiku man striuka nežinau ar išvis spėsiu sukonspektuot kai tokiu greičiu pliurpiat
QUOTE(miskouoga @ 2011 05 18, 19:05)
Kodel dabar ant Rimami peciu toki darba norit uzkrauti
ačiukas uogyt bandysiu būt gelbėtoja man nesunku padėt jei tik galiu, be to mane nervina tokia situacija, kai vienos asmenybės susireikšminimas atsiliepė visai ne senbuvėm o tūūūūūkstančiams čia užsukančių merginų
tai gal ir baigiam tą "klausimą" tragedijos čia tikrai nėra