Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-13

QUOTE(keno @ 2011 05 18, 17:30)
Rimami galetu padaryti tvarka schmoll.gif kai,baigsis tortu tema,atidarant nauja sukelti atgal visus receptus,ir nurodyti saltinius-jei cia ne per daug darbelio doh.gif
buciau zinojusi,kad cia tokios nesamones vyks-nusikopijavus viska cool.gif
ai,tiek jau to  irnesakyk.gif
Papildyta:
kreipkites i Rimami-ji visus turi mirksiukas.gif


aš man regis viską turiu rolleyes.gif pamažu galėsiu sukelt viską atgal ir lai kai kas pasiunta doh.gif dauguma jos receptų visai ne jos, o paimti iš rusaičių forumų, savo laiku kai gražiai draugavom pati jai daviau daugybę įvairių rusų forumų adresų... o jei koks ir yra JOS receptas - patikėkit, tokių į forumą ji nedėjo doh.gif tinginys visais laikais buvo tinginys, persikinis anoks čia išradimas, grietinėle pertept ir persikų primėtyt doh.gif cukrinė gėlių masė - visuose konditerijos vadovėliuose tas rašoma pudra+želatina+vanduo - bet tai juk Cipciuko gėlių masė doh.gif ai irnesakyk.gif kaip sakoma DDK, receptai bus grąžinti aš pažadu... kodėl dabar niekuo dėtos merginos turi kentėt.... tik va su laiku man striuka doh.gif nežinau ar išvis spėsiu sukonspektuot kai tokiu greičiu pliurpiat laugh.gif

QUOTE(miskouoga @ 2011 05 18, 19:05)
Kodel dabar ant Rimami peciu toki darba norit uzkrauti  doh.gif


ačiukas uogyt 4u.gif bandysiu būt gelbėtoja tongue.gif man nesunku padėt jei tik galiu, be to mane nervina tokia situacija, kai vienos asmenybės susireikšminimas atsiliepė visai ne senbuvėm o tūūūūūkstančiams čia užsukančių merginų doh.gif

tai gal ir baigiam tą "klausimą" tragedijos čia tikrai nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
Rimami, tikrai visus sukelt didelis darbas, tai gal po truputi, merginos klauskit ko reikia ir kas turim kelsim receptukus, taip ir susikels visi.As ir turiu nemazai issisaugojus , jai ka kreipkites mirksiukas.gif
Atsakyti
PERSIKINIS TORTAS

6 kiaušiniai
6 sriubiniai š. cukraus ( nei nubraukti , nei su kauburu )
6 tokie pat šaukštai miltų .

Priedas jei patinka : vanilinas .

Trynius su cukrumi ir vanile plakame iki kol pabals , patrigubės .
Baltymus plakame , kol puta , apvertus dubenį nekris lauk ( standi ) .

Dedame išplaktus trynius į baltymus , per sietelį isijojame miltus ,
Lėtais judesiais viską išmaišome .
Dedam į formą 22 cm. ir kepame 180C , iki sauso pagaliuko .

Tai pats natūraliausias , senas biskvito receptas , jis gerai pjaunasi , netrupa .

Pertepu plakta grietinėlę +cukrus , rūgštelė , į ją įlašinu , bananų kvapų .

Konservuotus persikus , pjaustau ne gabaliukais , o riekelėm , iškloju pjaustytais pilnai sluoksnį , ne šen bei ten .

Eiga : ... biskvitas , grietinėlė , persikai , grietinėlė , biskvitas , grietinėlė , persikai , grietinėlė ...ir dar katrą tas pats ( trys biskvitai , du pertepimai ) .

Biskvitą sulieju persikų sultimis iš skardinės .

Populiariausias šiltu oru gaivus tortas.


user posted image

Vaizdinė medžiaga kaip kepamas šis biskvitas

Šaltinis: www.supermama.lt, Cipciuko foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 18 gegužės 2011 - 20:35
koks pjuvis grazus thumbup.gif
Atsakyti
Rimami blink.gif , koks grazus pjuvys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 05 18, 21:24)
koks pjuvis grazus  thumbup.gif



QUOTE(Milux @ 2011 05 18, 21:30)
Rimami blink.gif , koks grazus pjuvys bigsmile.gif


nedurniuokit panos lotuliukas.gif čia ne mano, o Cipciuko nuotrauka laugh.gif
Atsakyti
Oi mergaitės ramiai (ir būtinai) viešinkite receptus, o tai rasit neužilgo knygyne knygą išleistą su tais pačiais receptais ir, tarkim, savais, ir svetimais (nes gi nikas nieko nereiškia). O tada jau autorė grasina savo "autorinėmis teisėmis" nes knyga turi autorių ir t.t.....
Taip jau atsitiko duonos kepimo temoje, liko labai įskaudintų žmonių, kurių originalūs receptai buvo nukopijuoti.
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2011 05 18, 18:32)
nedurniuokit panos  lotuliukas.gif čia ne mano, o Cipciuko nuotrauka laugh.gif


biggrin.gif nu bet pjuvis visvien grazus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pipete @ 2011 05 18, 21:37)
Oi mergaitės ramiai (ir būtinai) viešinkite receptus, o tai rasit neužilgo knygyne knygą išleistą su tais pačiais receptais ir, tarkim, savais, ir svetimais (nes gi nikas nieko nereiškia). O tada jau autorė grasina savo "autorinėmis teisėmis" nes knyga turi autorių ir t.t.....
Taip jau atsitiko duonos kepimo temoje, liko labai įskaudintų žmonių, kurių originalūs receptai buvo nukopijuoti.

tai ir taip dar būna doh.gif blink.gif nu čia tai jau visiškas kiaulės akis tada reik turėti doh.gif
tikėkimės su tortais taip nebus doh.gif
Atsakyti
ŽOZEFINA


Biskvitui ...

2 kiaušiniai
150 g. rudojo cukraus ( dėjau DanCuker firmos )
180 pieno
250 razinų
15 g. sodos
200 g. miltų
pokiukas arba du vanilinio cukraus .

Pertepimui ...

180 g. sviesto ( dėjau Saulutę )
50 g . cukraus pudros
100 g. rudojo cukraus
800 g . grietinėlės ( 35 - 36 proc.)
likerio Amaretas sulaistymui ( sunaudojau puse stiklinės ) .

Biskvitui ...

Razinas išmirkome vandenuke ir sumalame blenderiu iki piure konsistencijos .
Išplakame kiaušinio baltymus iki putų .
Dedame rudajį cukrų ( plakame ) , dedam trynius - plakam ( kelias sekundes ) .
Supilame pieną ( kambario temperatūros ) ir actu nugesintą sodą .
Išmaišome .
Visą šitą masė supilame į razinų piure , ir 30 sekundžių paplakame .
Atsargiai supilame vanilinį cukrų ir miltus , ir lopetėle palengva išmaišome .

Kepame 24 cm. skersmens formoje ( per du kartus ) du biskvitus , jei turite dvi vienodas darykite tai iš karto .
Temperatūra 200 C . kepimo laikas 15 - 17 min .
Atšalusius išimame iš formos , pjauname pusiau , gaunasi 4 lakšteliai .

Kremui .....

Sviestą su cukraus pudra išplakame iki purumo ( trumpam dedame į šaldytuvą , kad nors kiek atvėstu , bet nesustingtų ) .
Išplakame grietinėlę su ruduoju cukrumi .
Abudu lėtai sumaišome .
Galite įpilti Amareto likerio .

Biskvitus suliekime likeriu , pertepkime kremu .
Į šaldytuvą ( gulėjo ten 5 valandas ) .

P.S ....dariau iš pusės normos .... nevisprotė , nes ištirpo burnoje ...dar noriu jo .... nieko nekeisčiau recepte .

user posted image

Šaltinis: koolinar.ru ir www.supermama.lt, foto Cipciuko

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 18 gegužės 2011 - 21:25
Merginos, gal kam bus įdomu, kad originale šis tortas buvo daromas su kitokiu kremu:

Originalus „Žozefinos“ kremas:

180 g minkšto sviesto
150 g cukraus pudros
800 g neriebios grietinės
vanilės.

50-70 ml Amareto likerio - biskvitų sulaistymui
karčiojo šokolado papuošimui.

Išplakti kambario temperatūros sviestą su cukraus pudra ir vanile, sudėti grietinę (20%) ir išmaišyti.
Originale buvo kepami 3 atskiri biskvito lakštai, 24 cm formoje.

Kas susidomėsit paskaitykit: koolinar.ru

Tokio kremo asmeniškai pati nesu darius, todėl nieko negaliu pakomentuot dėl jo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2011 05 18, 23:19)
Originale buvo kepami 3 atskiri biskvito lakštai, 24 cm formoje.

tai va kodel daugumai gaunasi biskvitai perploni doh.gif
Atsakyti