QUOTE(akilezna @ 2011 05 18, 11:07)
Aciu labai uz nuomone, vat man irgi jis patiko, todel ir noriu isbandyt, tik vat dabar susimasciau del to sokoladinio sloksnio gal vis del to darysiu kaip parasyta, paskui pasakysiu, o kita karta be ir ziuresiu kaip buvo skaniau, o dabar noriu suzinot ar toks tortas tiks jeigu dengsiu saldainiu mase??? ar ne bus jisai per saldus
Bet koks tortas tinkamas dengimui, tik reikia teisingai ji tam paruosti. Sokoladinis sluoksnis cia pagal nora, bet be sokolado tai jau bus kitas tortas, gal labiau panasus i juoda miska, tik su aguoniniu sluoksniu. Dar idekit riesutu i sokoladini sluoksni, bus labai skanu.
O salduma torte galit reguliot, as dedu 1 indeliui (420 gr) grietineles 1.5 sauksto cukraus, o kas ten recepte parasyta jau neatsimenu.
Merginos, saziningai prisipazinsiu, sito torto nesu ragavus, esu tik darius ir ne viena karta. As is vis tortu nevalgau ir mano seimyna ju nevalgo ir niekad nevalgem, net per gimtadienius sau nedarom praktiskai niekada
bet man labai smagu girdet, kad jis Jum patinka