Dar noreciau kepejeliu patarimu, nes turiu rimta problemele...Sia vasara musu vestuves, kadangi vestuviu biudzeta stengiames mazinti kaip imanoma, tai noriu pabandyt sutaupyt ant vestuvinio torto. Tortus kepu labai senai, visi giria, kad tikrai skanus, bet nieko ypatingo neeksperimentuoju, kazkaip vis tie patys per tuos pacius. Pastarieji Rafaelo svajone ir Snikersas buvo is naujesniu bandymu ir labai pavykusiu
Sakykit, ka galetumet pasiulyt vestuviniam tortui ir jo papuosimui? Labiausiai bijau del:
1. Surugimo, jei tortas lengvas butu, pvz "Rafaelo svajone", nes vasara...
2. Papuosimu nubegimo. Geriausia man gaunasi daryti sokoladinius papuosimus, lieju ornamentus ir buna gerai:)Bet juk vasra, su tokiasi ornamentai niekaip...
Kazkada bandziau geles daryti, tai ta geliu mase nesigavo visai:( Dar turiu vilties, kad iki rugpjucio geles ismoksiu daryt, tik reiks dazu nusipirkt. Bet beda ta, kad apdengimo mases man nepatinka, per saldzios, o norisi gaivumos, todel nebezinau kaip papuosti, juk grietinele tikrai nuvarves jei bus +30:(
Patarkit prasau, kaip issikept torta vestuvems (na, min 2 aukstu, apie 6 kg.).. dar reikia atsizvelgti i tai, kad noreciau torta kepti anksciau, nes paskutine diena tikrai nenoresiu kuistis virtuvej:(