Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-13

QUOTE(Olesta @ 2011 05 17, 19:57)
kad gal vienos sočiai  4u.gif

doh.gif kai mano sugebejimai dirbant su antgaliais ir maiseliai tokie, tai.... as viena karta dariau is vienos normos tai man nesigavo didelio torto apdengti blush2.gif nu bandysiu is 1.5 tada. Dekui
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2011 05 17, 19:32)
O as zadu si sestadieni daryt Šokoladini torta su karameliniu aguonų sluoksniu ir vyšniomis (receptukas kaip suprantu Asseni) gal kas irgi turi kokiu patarymu  ax.gif cia mano aukselio metuku proga noriu iskept  biggrin.gif

labai skanus tortas wub.gif Labai dziaugiuos, kad Asseni juo pasidalino 4u.gif

aisku, kol nepabandysi - tol kitu nuomones ir liks tik nuomonemis. Savu 'kasniu' geriausia isbandyt bigsmile.gif

As kepiau ji dukart. Pirma karta uzmirsau idet sokoladini sluoksni. Antraji karta kepant - nepamirsau. Velniskai skanus tortas wub.gif bet jei kepciau trecia karta - sokolado 'pamirsciau' vel, tik dabar jau samoningai. Ir tas aguoninis sluoksnis man suuuper, vysnios irgi wub.gif

Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2011 05 17, 13:33)

Mergaitės, aš turiu beveik viską išsisaugojus - jei kuriai reikia, kokio receptuko, kreipkitės mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Issaugojau ir as si bei ta, jei uzmatysiu kad kam ko reiks brūkštelsiu.
O saip man pikta yra tai kad si "Dievybe" isnaudojo forumo kepejeles. Imesdavo recepta ir rinkdavosi nuomones, kitaip tariant aiskindavosi ar praeis i rinka. Tam net savo asmenine tema turedama kurioje patarimu retai kada is jos pacios sulaukdavai, greiciau merginos viena kitai atsakinedavo bent paskutiniu metu.
Atsakyti
O as neissisaugojau nieko, nes foruma skaitau nelabai seniai, tad vis nebuvo laiko sad.gif Na, bet kita vertus, juk yra tema "Saldus receptai su nuotraukomis", kur yra sudeta labai daug receptu, beje, ziurejau ir paties Cipciuko receptu ten dar yra like.
Atsakyti
kokio Jums recepto reikės, tokius gausite, nebuvo jie asmeniniai jos, taip kad nereikia tragedijų kelti, daugumą rusaičių saituose rasite...daug kas turi išsisaugojusios jos receptus ir tikrai pasidalinsim, jokių čia autorinių teisių nėra 4u.gif
Atsakyti
Dar noreciau kepejeliu patarimu, nes turiu rimta problemele...Sia vasara musu vestuves, kadangi vestuviu biudzeta stengiames mazinti kaip imanoma, tai noriu pabandyt sutaupyt ant vestuvinio torto. Tortus kepu labai senai, visi giria, kad tikrai skanus, bet nieko ypatingo neeksperimentuoju, kazkaip vis tie patys per tuos pacius. Pastarieji Rafaelo svajone ir Snikersas buvo is naujesniu bandymu ir labai pavykusiu smile.gif
Sakykit, ka galetumet pasiulyt vestuviniam tortui ir jo papuosimui? Labiausiai bijau del:
1. Surugimo, jei tortas lengvas butu, pvz "Rafaelo svajone", nes vasara...
2. Papuosimu nubegimo. Geriausia man gaunasi daryti sokoladinius papuosimus, lieju ornamentus ir buna gerai:)Bet juk vasra, su tokiasi ornamentai niekaip... sad.gif Kazkada bandziau geles daryti, tai ta geliu mase nesigavo visai:( Dar turiu vilties, kad iki rugpjucio geles ismoksiu daryt, tik reiks dazu nusipirkt. Bet beda ta, kad apdengimo mases man nepatinka, per saldzios, o norisi gaivumos, todel nebezinau kaip papuosti, juk grietinele tikrai nuvarves jei bus +30:(
Patarkit prasau, kaip issikept torta vestuvems (na, min 2 aukstu, apie 6 kg.).. dar reikia atsizvelgti i tai, kad noreciau torta kepti anksciau, nes paskutine diena tikrai nenoresiu kuistis virtuvej:(
Atsakyti
Rasskee,tai puošk šlapia beze.....puikiai tiks...bus ir gražu ir skanu jei mases nenori......dar yra laiko pasipraktikuoti.....
Atsakyti
Rasskee, aš trumpai pamąstysiu tavo tema mirksiukas.gif
Man atrodo tam ir buvo "sukurti" tokie tortai kaip "Jaunyste" (senoveje biggrin.gif ) ir dabar "Kijevo tortas" ar "Kalifornijos"(gal dar kokiu yra g.gif ). Jie visi yra su džiovintais baltimų "biskvitais" (morengais) ir sviestiniais arba virtais kremais (dar nei karto nesu dariusi doh.gif ). Tokie tortai ilgiau išbūna nesurūgę ir "neištižę". Manau, šiltai vasaros dienai, būtent kažko tokio reiktu.
O dėl papuošimu, tai aš vėl gi tos nuomones, kad stabiliausi yra dengti mase, man jie kaip "užkonservuojami". Dar galima ir šlapia bezė, ji taip pat gerai laikosi mirksiukas.gif
Nesu aš labai išmintinga tokiais klausimais, bet čia mano nuomone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2011 05 17, 22:59)
labai skanus tortas  wub.gif Labai dziaugiuos, kad Asseni juo pasidalino  4u.gif

aisku, kol nepabandysi - tol kitu nuomones ir liks tik nuomonemis. Savu 'kasniu' geriausia isbandyt  bigsmile.gif

As kepiau ji dukart. Pirma karta uzmirsau idet sokoladini sluoksni. Antraji karta kepant - nepamirsau. Velniskai skanus tortas  wub.gif bet jei kepciau trecia karta - sokolado 'pamirsciau' vel, tik dabar jau samoningai. Ir tas aguoninis sluoksnis man suuuper, vysnios irgi  wub.gif

Aciu labai uz nuomone, vat man irgi jis patiko, todel ir noriu isbandyt, tik vat dabar susimasciau del to sokoladinio sloksnio g.gif gal vis del to darysiu kaip parasyta, paskui pasakysiu, o kita karta be ir ziuresiu kaip buvo skaniau, o dabar noriu suzinot ar toks tortas tiks jeigu dengsiu saldainiu mase??? ar ne bus jisai per saldus g.gif
Atsakyti
Ups, "Kalifornija" gal iš kitos serijos biggrin.gif
Atsakyti
is savo patirties galiu pasakyti,kad ''turtingas kavos tortas'' man yra atlaikes 2,5val kelione,ant stalo kambario temp yra prastovejes 1,5 paros ir niekas neistezo,nesurugo,nesukrito.kepiau tada ji savam naudojimui,tai iskeptas buvo treciadieni,valgomas sestadienio vakara,sekmadienio diena-skonis super smile.gif
Atsakyti
[quote=kirbe,2011 05 18, 09:52]
[quote=Bijuna,2011 05 18, 10:00]
[quote=*saules_zuikutis*,2011 05 18, 10:08]
[/quote]

Aciu visoms uz ypac greitus patarimus 4u.gif Esu darius slapia beze, labai patiko tekstura ir puosesi gan graziai, tai dar pasipraktikavus ir idejus dazu, galima padaryt gal ir neblogas kompozicijas smile.gif Tik labai jau man ji saldi gavosi kai dariau, nors kita vertus turbut nera tokio gaivaus kremo kuris gerai karsta diena laikytusi.. g.gif
Del torto "Jaunyste", tai masciau irgi,man jis nerealiai patinka, bet turbut ne mano jegoms kept (nors rezgu minti vistik pabandyt, bet kol kas dar recepto nesuradau niekur).
''Turtingo kavos torto'' nebandziau, reiks recepto ieskot ir bandyt kept, nes dar laiko oje kiek daug, tai eksperimentuosiu smile.gif
Dar karta aciu jums mergaites uz patarimus, 4u.gif
O jei dar kas kokiu ideju turi, butu labai malonu isgirsti smile.gif
Atsakyti