Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-13

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 17, 15:45)
is asmenines patirties  ax.gif  biskvita kepk is 1,5normos 24cm formoj. as viena toki biskvita(kuri veliau perpjaunu) kepu 170temp apie 50-60min.tada kepu kita.    mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(kirbe @ 2011 05 17, 15:46)
aš irgi manau ,kad reikia paimt kurios turim išsisaugoje receptus ir vel sukelt y foruma...tada nebetures teises niekas ju ištrinti.......juk tie receptai irgi nera asmeniškai jos išrasti....dauguma nukopijuoti iš rusaičiu forumo....

visiškai drinks_cheers.gif Rimami sistemindama temutes įtrauks juos į sąrašą,ir nebekils klausimų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 17, 15:51)
ir dažnai pradinis receptas yra patobulinamas pagal kiekvienos skonį smile.gif tai jau ir kitoks gaunasi gi g.gif

Pritariu visiskai,as turbut tik keleta tortu darius visiskai pgl recepta,nes dazniausiai iskart pridedu arba atimu kas man netinka ir gaunasi kitoks smile.gif
Atsakyti
išprotėti galima, kur nenueik, visur tas pats apie tą patį asmenį, ar negana apie tai smileysex.gif bash.gif užkniso negyvai, kaip pasibaigs šita era, praneškit, grįšiu į forumą poster_offtopic.gif
Atsakyti
Oj, mergos, duodat, kikenu uz pilva susiemus. lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 05 17, 18:37)
Oj, mergos, duodat, kikenu uz pilva susiemus.  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Och tu sventa karve doh.gif lotuliukas.gif toliau nebetesiu biggrin.gif

Noriu paklausti: as turiu iskepti meduti 3 kg pagal recepta is vienos porcijos ir gaunasi apie 3 kg, bet as turiu padaryti teletabiu kalneli tai kiek man padidinti norma? 1/3 ar 1/2 ir ar reikia? Gal geriau sudet nupjautus krastus, bet ar kaip atrodys prapjovus? Puosiu slapia beze is 2 normu, kazin ar uzteks zolytei?

Labai dekui, jei kas patars ka nors. Ryt reikia sutepti man ji jau.
Atsakyti
apie kurį medutį čia kalba eina???
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 05 17, 19:29)
apie kurį medutį čia kalba eina???

cipciuko ax.gif
Atsakyti
O as zadu si sestadieni daryt Šokoladini torta su karameliniu aguonų sluoksniu ir vyšniomis (receptukas kaip suprantu Asseni) gal kas irgi turi kokiu patarymu ax.gif cia mano aukselio metuku proga noriu iskept biggrin.gif
Atsakyti
iš normos gaunasi tikrai daugiau torto, daryk tada 5-6 lakštelius 24 cm kokių ir kiek gausis dar tiek lakštelių tam antram aukštui ar kalneliui, dabar žiūrint kaip jį įsivaizduoji, gali susitepti 2 tortus, antrąjį pjauti pusiau, puses suglausti ir gausis kalnelis-vaivorykštė, gali kepti mažėjančia tvarka lakštelius, ir formuoti, kaip (.)(.), skirtumo jokio, esmė tame, kad tau visai nereikia didinti normos medučio, man tai gaunasi daugiau torto iš tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 05 17, 19:34)
iš normos gaunasi tikrai daugiau torto, daryk tada 5-6 lakštelius 24 cm kokių ir kiek gausis dar tiek lakštelių tam antram aukštui ar kalneliui, dabar žiūrint kaip jį įsivaizduoji, gali susitepti 2 tortus, antrąjį pjauti pusiau, puses suglausti ir gausis kalnelis-vaivorykštė, gali kepti mažėjančia tvarka lakštelius, ir formuoti, kaip (.)(.), skirtumo jokio, esmė tame, kad tau visai nereikia didinti normos medučio, man tai gaunasi daugiau torto iš tiek g.gif

kokia gera mintis del antro torto pjovimo pusiau bigsmile.gif va taip ir darysiu, tada ir apipjaustinet ir neliks "abriezku" nenaudingu, nu nebent mano svoriui doh.gif Aciu 4u.gif

O kaip del beze? kazin ar uzteks 2 salpios beze normu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 05 17, 19:40)
kokia gera mintis del antro torto pjovimo pusiau bigsmile.gif va taip ir darysiu, tada ir apipjaustinet ir neliks "abriezku" nenaudingu, nu nebent mano svoriui doh.gif Aciu  4u.gif
O kaip del beze? kazin ar uzteks 2 salpios beze normu g.gif

kad gal vienos sočiai 4u.gif
Atsakyti