Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-13

o iskepus tu kur ta biskvita laikai? as tai iskepus ,isimu is formos ir ant stalo ji atvesinu
[/quote]

Tai jai berods bekepant jis sukrenta g.gif
o kiausinius kiek laiko plaki?o gal kepimo milteliu per daug, nes as niekad nededu kaip recepte
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 04 08, 20:32)
Tai jai berods bekepant jis sukrenta g.gif
o kiausinius kiek laiko plaki?o gal kepimo milteliu per daug, nes as niekad nededu kaip recepte

taip kai tik isjungiu orkaite-is pradeda kristi sad.gif
dabar tikrai nieks nesudege, spalva superine, bet kodel iskiles jis suglemba???
kiausinius isplaku gerai, del kepimo miltuku visko gali buti, nu bet tris kart negalejau nepataikyt-nors vienas turejo but geras smile.gif netaip sunku gi 2/3 is pakiuko atmatuoti... o kiek Jus dedat?
tikrai kita kart darysiu dalimis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 08 balandžio 2011 - 19:52
As kazkur buvau paskaicius apie si biskvita kad kiausinius plakti ne maziua 5 minutes, dar 1 minute pilant alieju.O kepimo milteliu dedu 1.5 a.s.
O tai gal iskart istraukite o nepalikite jo orkaiteje kai isjungiate, as visada iskart istraukiu , nuimu sonus, nuimu kepimo popieriu ir jis vesta
Nors niekad nemegstu kept viso biskvito is karto, man sunku supjaustyt i 3 dalis, dazniausiai kepu visas atskirai, o jai reikia daugiau tai mazdaug kad vienas butu padalinamas i dvi dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 08 balandžio 2011 - 19:59
mergaites, kuris iš morenginiu turtu papraščiau pagamint, ta prasme kuris greičiau džiuna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 04 09, 15:11)
mergaites, kuris iš morenginiu turtu papraščiau pagamint, ta prasme kuris greičiau džiuna 4u.gif

as nezinau, kuris greiciausiai dziuna, bet kai isbandziau morengus is slapios beze, tai tie paprasti, man jau nebeskanus pasidare bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,kepsiu rafaelo svajone,jį valgysim sekmadienį,o šeštadienį nebus laiko jo iškept.kažin nieko tokio jei jį penktadienį kepčiau ?
Atsakyti
merginos, gal kuri pagelbet man galetumet, bandysiu paaskint ko noriu....
nebezinau nei niko sm, nei fb kokiu profiliu sukurtas psl, bet ji daro nuostabius tortus, kelis prisimenu - gucci rankinukas, orchidejos tortas, vestuviu metiniu perlu tortas, sautuvas medziotojui, masiniuke... nu gal zinot apie ka as? man labai reikia jos fb psl, pati zinau kad spaudziau like, komentavau, bet niekaip nerandu....
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 04 09, 19:27)
nebezinau nei niko sm, nei fb kokiu profiliu sukurtas psl, bet ji daro nuostabius tortus, kelis prisimenu - gucci rankinukas, orchidejos tortas, vestuviu metiniu perlu tortas, sautuvas medziotojui, masiniuke... nu gal zinot apie ka as? man labai reikia jos fb psl, pati zinau kad spaudziau like, komentavau, bet niekaip nerandu....

sm-akvilytė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sara26 @ 2011 04 09, 19:18)
sveikos,kepsiu rafaelo svajone,jį valgysim sekmadienį,o šeštadienį nebus laiko jo iškept.kažin nieko tokio jei jį penktadienį kepčiau ?

drasiai kepk penktadieni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 04 09, 19:27)

o fb-saldi pasaka.
Atsakyti
taaaip šita, ačiūū labai, išgelbėjot! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 04 09, 16:16)
as nezinau, kuris greiciausiai dziuna, bet kai isbandziau morengus is slapios beze, tai tie paprasti, man jau nebeskanus pasidare bigsmile.gif

Sveiki, as ir vis ieskau kokio morenginio blush2.gif , gal galetumet tada receptuka imest torto, kuri kepas is slapios beze 4u.gif
Atsakyti