Oj kaip gerai, tikrai kreipsiuos del receptu
QUOTE(RiMami @ 2011 05 17, 13:03)
Migdolus paskrudinu, nužievinu (oj koks sunkus darbas bet tada nebūna tamsių žievelių ), sumalu mėsmale ir dedu į kremą migdolų dedu apie gerą saują, o kokosų apie 100 g
Bet jei migdolai sumalti mesmale, tai lieka jie tokiais grudeliais vistiek, ane?
Del nuzievinimo, tai man nebuvo jokiu problemu. As pirma juos ne skrudinau, bet uzpyliau verdanciu vandeniu ir palaikiau truputuka, kokias 5 min, o tada i salta salta vandeni ir ten dar kelias minutes palaikiau. Tai tada bent gramdyt nereikia, pati luobele atsoko, o paskui i orkaite ir paskrudinau
l
aš kaip tik Žozefinos torčiuką mačiau minint daug kartų,pažiūrėjau,ogi pšššš Rimami,gal turi išsisaugojus?
Varvinu seilę į Sonatinos aguoninį morenginį tortą...niekada nesu džiovinus morengų,sakykit,kaip ten pamatyti,kada jau jie sudžiūvę (nes 1-6val.intervalas
laaabai jau ilgas)?
QUOTE(RiMami @ 2011 05 17, 14:33)
Mergaitės, aš turiu beveik viską išsisaugojus - jei kuriai reikia, kokio receptuko, kreipkitės
aš kaip tik Žozefinos torčiuką mačiau minint daug kartų,pažiūrėjau,ogi pšššš Rimami,gal turi išsisaugojus?
Varvinu seilę į Sonatinos aguoninį morenginį tortą...niekada nesu džiovinus morengų,sakykit,kaip ten pamatyti,kada jau jie sudžiūvę (nes 1-6val.intervalas
laaabai jau ilgas)?
pradzios nezinau,bet kodel istryne tuos receptus? kam jie trukde?
QUOTE(keno @ 2011 05 17, 14:05)
pradzios nezinau,bet kodel istryne tuos receptus? kam jie trukde?
Susirinko vaikai pažaisti i smėlio dežę, dalinosi žaislais, viens kita gyrė, paskui kažko susipyko, susirinko žaislus ir išėjo namo
QUOTE(Rasskee @ 2011 05 17, 14:54)
Bet jei migdolai sumalti mesmale, tai lieka jie tokiais grudeliais vistiek, ane?
Del nuzievinimo, tai man nebuvo jokiu problemu. As pirma juos ne skrudinau, bet uzpyliau verdanciu vandeniu ir palaikiau truputuka, kokias 5 min, o tada i salta salta vandeni ir ten dar kelias minutes palaikiau. Tai tada bent gramdyt nereikia, pati luobele atsoko, o paskui i orkaite ir paskrudinau
Del nuzievinimo, tai man nebuvo jokiu problemu. As pirma juos ne skrudinau, bet uzpyliau verdanciu vandeniu ir palaikiau truputuka, kokias 5 min, o tada i salta salta vandeni ir ten dar kelias minutes palaikiau. Tai tada bent gramdyt nereikia, pati luobele atsoko, o paskui i orkaite ir paskrudinau
labai gera idėja ačiukas pabandysiu ir aš pirmiau žievint tada skrudint. Per mėsmalę sumalus galima sakyt visai nesijaučia jokie riešutų gabaliukai, o skonį suteikia nerealų ačiū Olestukui už šį išradimą dadėt migdolų į tortą
QUOTE(Bijuna @ 2011 05 17, 15:10)
Susirinko vaikai pažaisti i smėlio dežę, dalinosi žaislais, viens kita gyrė, paskui kažko susipyko, susirinko žaislus ir išėjo namo
bet kad žinotumėm KODĖL susipykom būt lengviau gyvent dabar aišku, kad nieks neaišku
------
MO, išsiunčiau į a.ž
Merginos, žinot pagalvojau, pvz. rusų forumuose yra priimta taip daryt - turi receptą, jį išbandei t.y. iškepei tortą... ir talpinat į forumą tą receptą su savo nuotrauka, nurodot, kas recepto autorius, jei iš kažkur kitur paimta šaltinį darašykit ir vuolia... vėl populiariausi tortų receptai atsiras pamažu o receptais pasidalinsim, kurios turi
QUOTE(RiMami @ 2011 05 17, 15:21)
MO, išsiunčiau į a.ž
labai ačiū
QUOTE(RiMami @ 2011 05 17, 14:21)
l
bet kad žinotumėm KODĖL susipykom būt lengviau gyvent dabar aišku, kad nieks neaišku
------
Manau, kad kažkurios "smėlio pilys" gražesnės buvo
MO, išsiunčiau į a.ž
Merginos, žinot pagalvojau, pvz. rusų forumuose yra priimta taip daryt - turi receptą, jį išbandei t.y. iškepei tortą... ir talpinat į forumą tą receptą su savo nuotrauka, nurodot, kas recepto autorius, jei iš kažkur kitur paimta šaltinį darašykit ir vuolia... vėl populiariausi tortų receptai atsiras pamažu o receptais pasidalinsim, kurios turi
bet kad žinotumėm KODĖL susipykom būt lengviau gyvent dabar aišku, kad nieks neaišku
------
Manau, kad kažkurios "smėlio pilys" gražesnės buvo
MO, išsiunčiau į a.ž
Merginos, žinot pagalvojau, pvz. rusų forumuose yra priimta taip daryt - turi receptą, jį išbandei t.y. iškepei tortą... ir talpinat į forumą tą receptą su savo nuotrauka, nurodot, kas recepto autorius, jei iš kažkur kitur paimta šaltinį darašykit ir vuolia... vėl populiariausi tortų receptai atsiras pamažu o receptais pasidalinsim, kurios turi
Sutinku
QUOTE(MO @ 2011 05 17, 15:30)
labai ačiū
is asmenines patirties biskvita kepk is 1,5normos 24cm formoj. as viena toki biskvita(kuri veliau perpjaunu) kepu 170temp apie 50-60min.tada kepu kita.
aš irgi manau ,kad reikia paimt kurios turim išsisaugoje receptus ir vel sukelt y foruma...tada nebetures teises niekas ju ištrinti.......juk tie receptai irgi nera asmeniškai jos išrasti....dauguma nukopijuoti iš rusaičiu forumo....
ir dažnai pradinis receptas yra patobulinamas pagal kiekvienos skonį tai jau ir kitoks gaunasi gi
..