Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-13

Oj kaip gerai, tikrai kreipsiuos del receptu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2011 05 17, 13:03)
Migdolus paskrudinu, nužievinu (oj koks sunkus darbas doh.gif bet tada nebūna tamsių žievelių  ax.gif ), sumalu mėsmale ir dedu į kremą 4u.gif migdolų dedu apie gerą saują, o kokosų apie 100 g ax.gif

Bet jei migdolai sumalti mesmale, tai lieka jie tokiais grudeliais vistiek, ane? g.gif
Del nuzievinimo, tai man nebuvo jokiu problemu. As pirma juos ne skrudinau, bet uzpyliau verdanciu vandeniu ir palaikiau truputuka, kokias 5 min, o tada i salta salta vandeni ir ten dar kelias minutes palaikiau. Tai tada bent gramdyt nereikia, pati luobele atsoko, o paskui i orkaite ir paskrudinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasskee: 17 gegužės 2011 - 13:55
l
QUOTE(RiMami @ 2011 05 17, 14:33)
Mergaitės, aš turiu beveik viską išsisaugojus - jei kuriai reikia, kokio receptuko, kreipkitės mirksiukas.gif

aš kaip tik Žozefinos torčiuką mačiau minint daug kartų,pažiūrėjau,ogi pšššš verysad.gif Rimami,gal turi išsisaugojus? 4u.gif

Varvinu seilę į Sonatinos aguoninį morenginį tortą...niekada nesu džiovinus morengų,sakykit,kaip ten pamatyti,kada jau jie sudžiūvę (nes 1-6val.intervalas
laaabai jau ilgas)? g.gif
Atsakyti
pradzios nezinau,bet kodel istryne tuos receptus? doh.gif kam jie trukde?
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 05 17, 14:05)
pradzios nezinau,bet kodel istryne tuos receptus? doh.gif kam jie trukde?

Susirinko vaikai pažaisti i smėlio dežę, dalinosi žaislais, viens kita gyrė, paskui kažko susipyko, susirinko žaislus ir išėjo namo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 05 17, 14:54)
Bet jei migdolai sumalti mesmale, tai lieka jie tokiais grudeliais vistiek, ane? g.gif
Del nuzievinimo, tai man nebuvo jokiu problemu. As pirma juos ne skrudinau, bet uzpyliau verdanciu vandeniu ir palaikiau truputuka, kokias 5 min, o tada i salta salta vandeni ir ten dar kelias minutes palaikiau. Tai tada bent gramdyt nereikia, pati luobele atsoko, o paskui i orkaite ir paskrudinau smile.gif

labai gera idėja 4u.gif ačiukas pabandysiu ir aš pirmiau žievint tada skrudint. Per mėsmalę sumalus galima sakyt visai nesijaučia jokie riešutų gabaliukai, o skonį suteikia nerealų wub.gif ačiū Olestukui už šį išradimą dadėt migdolų į tortą 4u.gif

QUOTE(Bijuna @ 2011 05 17, 15:10)
Susirinko vaikai pažaisti i smėlio dežę, dalinosi žaislais, viens kita gyrė, paskui kažko  susipyko, susirinko žaislus ir išėjo namo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif bet kad žinotumėm KODĖL susipykom lotuliukas.gif būt lengviau gyvent laugh.gif dabar aišku, kad nieks neaišku lotuliukas.gif

------
MO, išsiunčiau į a.ž mirksiukas.gif
Merginos, žinot pagalvojau, pvz. rusų forumuose yra priimta taip daryt - turi receptą, jį išbandei t.y. iškepei tortą... ir talpinat į forumą tą receptą su savo nuotrauka, nurodot, kas recepto autorius, jei iš kažkur kitur paimta šaltinį darašykit ir vuolia... vėl populiariausi tortų receptai atsiras pamažu mirksiukas.gif o receptais pasidalinsim, kurios turi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 17 gegužės 2011 - 14:24
QUOTE(RiMami @ 2011 05 17, 15:21)

labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2011 05 17, 14:21)
l
lotuliukas.gif bet kad žinotumėm KODĖL susipykom  lotuliukas.gif būt lengviau gyvent laugh.gif dabar aišku, kad nieks neaišku  lotuliukas.gif

------
Manau, kad kažkurios "smėlio pilys" gražesnės buvo lotuliukas.gif

Merginos, žinot pagalvojau, pvz. rusų forumuose yra priimta taip daryt - turi receptą, jį išbandei t.y. iškepei tortą... ir talpinat į forumą tą receptą su savo nuotrauka, nurodot, kas recepto autorius, jei iš kažkur kitur paimta šaltinį darašykit ir vuolia... vėl populiariausi tortų receptai atsiras pamažu  mirksiukas.gif o receptais pasidalinsim, kurios turi mirksiukas.gif

thumbup.gif Sutinku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 05 17, 15:30)
labai ačiū  4u.gif

is asmenines patirties ax.gif biskvita kepk is 1,5normos 24cm formoj. as viena toki biskvita(kuri veliau perpjaunu) kepu 170temp apie 50-60min.tada kepu kita. mirksiukas.gif
Atsakyti
aš irgi manau ,kad reikia paimt kurios turim išsisaugoje receptus ir vel sukelt y foruma...tada nebetures teises niekas ju ištrinti.......juk tie receptai irgi nera asmeniškai jos išrasti....dauguma nukopijuoti iš rusaičiu forumo....
Atsakyti
ir dažnai pradinis receptas yra patobulinamas pagal kiekvienos skonį smile.gif tai jau ir kitoks gaunasi gi g.gif
Atsakyti
..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 17 gegužės 2011 - 15:09