mergaitės,o kai darote Rafaelo tortą į krema kokosus dedate ar jie nebūtini?mat visad pasitaiko kad kas nevalgo kokių nors priedų
QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 17, 11:16)
mergaitės,o kai darote Rafaelo tortą į krema kokosus dedate ar jie nebūtini?mat visad pasitaiko kad kas nevalgo kokių nors priedų
koks rafaelo be kokoso o,jei rimciau,tai nezinau ar galima kuom keisti-tuomet jau nebebus RAFAELO
QUOTE(keno @ 2011 05 17, 11:33)
koks rafaelo be kokoso o,jei rimciau,tai nezinau ar galima kuom keisti-tuomet jau nebebus RAFAELO
Vat ir įdomu ar jau bus nebe rafaelo man pačiai tai kokosas bus vadinasi su kokosu
sakau gal kuri ekspermentavo ir neblogai pavyko
dėl Rafaelo kremo.....atskirai išplaku grietinele ir atskirai sviesta su kond pienu...tada atsargiai maišant su šaukštu sujungiam abu kremus....mikseris netinka,nes per greit suka......
del kokoso....jeigu nemegstat,galima deti kepintus migdolu riešutus....Olesta sakius yra,kad labai skanus gaunasi tortas,bet jau vadinti Rafaelu kaip ir neišeina......
del kokoso....jeigu nemegstat,galima deti kepintus migdolu riešutus....Olesta sakius yra,kad labai skanus gaunasi tortas,bet jau vadinti Rafaelu kaip ir neišeina......
QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 17, 10:16)
Man tai irgi kokoso drozles tortui suteikia "rafaeliskumo"
Sakykit, gal kuri bande ekspermentuoti: as kepiau Rafaelo, ir ant virsau pribarsciau kepintu kapotu migdolu. nors skonis geras, bet nepatiko tai, ak dtortas labai svelnus, o tie riesutai kieti malasi burnoj kai valgai Tai sumasciau, kad kita karta kepant gal reiktu sutrinti migdolus iki miltu, smulkiai ir ideti i biskvita. kepant. Kaip manot, ar praras jie savo skoni taip?
As "Rafaelo" esu dariusi ir tiksliai pagal recepta, ir su kepintais smulkintais migdolais, bet tiesa pasakius - man asmeniskai labiau patiko be riesutu...
AČIŪ JUMS UŽ PATARIMUS IR PASTEBĖJIMUS
bus tikras Rafaelo-su kokosais
bus tikras Rafaelo-su kokosais
QUOTE(Rasskee @ 2011 05 17, 13:33)
Man tai irgi kokoso drozles tortui suteikia "rafaeliskumo"
Sakykit, gal kuri bande ekspermentuoti: as kepiau Rafaelo, ir ant virsau pribarsciau kepintu kapotu migdolu. nors skonis geras, bet nepatiko tai, ak dtortas labai svelnus, o tie riesutai kieti malasi burnoj kai valgai Tai sumasciau, kad kita karta kepant gal reiktu sutrinti migdolus iki miltu, smulkiai ir ideti i biskvita. kepant. Kaip manot, ar praras jie savo skoni taip?
Migdolus paskrudinu, nužievinu (oj koks sunkus darbas bet tada nebūna tamsių žievelių ), sumalu mėsmale ir dedu į kremą migdolų dedu apie gerą saują, o kokosų apie 100 g
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 16, 22:05)
Na tik nereikia... konfliktai kilo abieju pusiu atzvilgiu. O kas norejo, issisaugojo receptus
o as neissaugojau nes visada zinojau galima uzeit ir rast, dabar viska kelsiu is karto pas save
QUOTE(akilezna @ 2011 05 17, 14:10)
o as neissaugojau nes visada zinojau galima uzeit ir rast, dabar viska kelsiu is karto pas save
o tu šios temutės pradžioj irgi rasi daug gerų ir skanių tortų receptų,kuriuos įkėlė kitos mergaitės ir tikrai išsirinksi ką nors o aš ir kompe saugau ir dar atsispausdinus pasidedu na vsiakij požarnyj
Manau jei kuriai ko nors reiks, tai padesim, kas ka turi
QUOTE(akilezna @ 2011 05 17, 14:10)
Manau, kad dauguma kepeju turi issisaugoje receptus pas save, gal ir ne visus, bet didziaja dali tai tikrai, taip kad belieka tik bendradarbiauti ir nebijoti paprasyti