Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-13

mergaitės,o kai darote Rafaelo tortą į krema kokosus dedate ar jie nebūtini?mat visad pasitaiko kad kas nevalgo kokių nors priedų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 17, 11:16)
mergaitės,o kai darote Rafaelo tortą į krema kokosus dedate ar jie nebūtini?mat visad pasitaiko kad kas nevalgo kokių nors priedų doh.gif



koks rafaelo be kokoso lotuliukas.gif o,jei rimciau,tai nezinau ar galima kuom keisti-tuomet jau nebebus RAFAELO 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 05 17, 11:33)
koks rafaelo be kokoso lotuliukas.gif o,jei rimciau,tai nezinau ar galima kuom keisti-tuomet jau nebebus RAFAELO 4u.gif

Vat ir įdomu ar jau bus nebe rafaelo doh.gif man pačiai tai kokosas thumbup.gif bus vadinasi su kokosu thumbup.gif
sakau gal kuri ekspermentavo ir neblogai pavyko smile.gif
Atsakyti
dėl Rafaelo kremo.....atskirai išplaku grietinele ir atskirai sviesta su kond pienu...tada atsargiai maišant su šaukštu sujungiam abu kremus....mikseris netinka,nes per greit suka......
del kokoso....jeigu nemegstat,galima deti kepintus migdolu riešutus....Olesta sakius yra,kad labai skanus gaunasi tortas,bet jau vadinti Rafaelu kaip ir neišeina...... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 17, 10:16)
mergaitės,o kai darote Rafaelo tortą į krema kokosus dedate ar jie nebūtini?mat visad pasitaiko kad kas nevalgo kokių nors priedų doh.gif


Man tai irgi kokoso drozles tortui suteikia "rafaeliskumo" biggrin.gif
Sakykit, gal kuri bande ekspermentuoti: as kepiau Rafaelo, ir ant virsau pribarsciau kepintu kapotu migdolu. nors skonis geras, bet nepatiko tai, ak dtortas labai svelnus, o tie riesutai kieti malasi burnoj kai valgai ax.gif Tai sumasciau, kad kita karta kepant gal reiktu sutrinti migdolus iki miltu, smulkiai ir ideti i biskvita. kepant. Kaip manot, ar praras jie savo skoni taip?
Atsakyti
As "Rafaelo" esu dariusi ir tiksliai pagal recepta, ir su kepintais smulkintais migdolais, bet tiesa pasakius - man asmeniskai labiau patiko be riesutu... mirksiukas.gif
Atsakyti
AČIŪ JUMS UŽ PATARIMUS IR PASTEBĖJIMUS 4u.gif
bus tikras Rafaelo-su kokosais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 05 17, 13:33)
Man tai irgi kokoso drozles tortui suteikia "rafaeliskumo"  biggrin.gif
Sakykit, gal kuri bande ekspermentuoti: as kepiau Rafaelo, ir ant virsau pribarsciau kepintu kapotu migdolu. nors skonis geras, bet nepatiko tai, ak dtortas labai svelnus, o tie riesutai kieti malasi burnoj kai valgai  ax.gif  Tai sumasciau, kad kita karta kepant gal reiktu sutrinti migdolus iki miltu, smulkiai ir ideti i biskvita. kepant. Kaip manot, ar praras jie savo skoni taip?


Migdolus paskrudinu, nužievinu (oj koks sunkus darbas doh.gif bet tada nebūna tamsių žievelių ax.gif ), sumalu mėsmale ir dedu į kremą 4u.gif migdolų dedu apie gerą saują, o kokosų apie 100 g ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 16, 22:05)
Na tik nereikia... konfliktai kilo abieju pusiu atzvilgiu. O kas norejo, issisaugojo receptus biggrin.gif  cool.gif

o as neissaugojau verysad.gif nes visada zinojau galima uzeit ir rast, dabar viska kelsiu is karto pas save unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2011 05 17, 14:10)
o as neissaugojau  verysad.gif nes visada zinojau galima uzeit ir rast, dabar viska kelsiu is karto pas save  unsure.gif

o tu šios temutės pradžioj irgi rasi daug gerų ir skanių tortų receptų,kuriuos įkėlė kitos mergaitės 4u.gif ir tikrai išsirinksi ką nors 4u.gif o aš ir kompe saugau ir dar atsispausdinus pasidedu 4u.gif na vsiakij požarnyj doh.gif
Atsakyti
Manau jei kuriai ko nors reiks, tai padesim, kas ka turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2011 05 17, 14:10)
o as neissaugojau  verysad.gif nes visada zinojau galima uzeit ir rast, dabar viska kelsiu is karto pas save  unsure.gif

Manau, kad dauguma kepeju turi issisaugoje receptus pas save, gal ir ne visus, bet didziaja dali tai tikrai, taip kad belieka tik bendradarbiauti ir nebijoti paprasyti mirksiukas.gif
Atsakyti