Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-13

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 16, 00:03)
si meskute labai panasi,tik dengta mase http://public.fotki....4-22-mekut.html
issikepiau is 1normos staciakampius biskvitus,apsipjausciau juos pagal savo pista popierini trafareta ir sutepiau  smile.gif

Labai aciu uz patarima, tikriausiai man nelabai mokanciai vaikiskas tortukas tik toks iseitu g.gif ax.gif o jei daryciau is 2 porc ar labai didziulis iseitu, tik jei daryt dviguba neturiu formos tokios dideles, tai gal dvejose iskepti o paskiau sujungti? kaip manote? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2011 05 16, 09:26)
Labai aciu uz patarima, tikriausiai man nelabai mokanciai vaikiskas tortukas tik toks iseitu  g.gif  ax.gif  o jei daryciau is 2 porc ar labai didziulis iseitu, tik jei daryt dviguba neturiu formos tokios dideles, tai gal dvejose iskepti o paskiau sujungti? kaip manote?  ax.gif  4u.gif

na jau toks nemazas bus,visgi dviguba norma smile.gif o kepti galima ir per 2 kartus,o poto sujungti
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 16, 09:19)
tai sakot juokinga,ane?  ax.gif  na ,klaviatura streikuoja,o as vis pamirstu pasitikrinti ka parasiau  blush2.gif
kam reikejo,tas supras ka norejau parasyti  tongue.gif

supratom supratom 4u.gif tik šiaip juokas suėmė paskaičius lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos, kaip maciau kazkam neatidarineja cipciuko nuorodas, man irgi ta pati problema, taigi, gal turit kuri PERSIKINIO Torto recepta ishsisaugoje? Butu didelis dekui!
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2011 05 16, 05:10)
nes istrintos tos asmenines temos, kuriose ji patarinedavo.

o kodel????? blink.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Deje viskas Cipciuko istrina, labai gaila, kad kazkieno konfliktai atsiliepe tiek vertingos informacijos netekimu verysad.gif
Atsakyti
Na tik nereikia... konfliktai kilo abieju pusiu atzvilgiu. O kas norejo, issisaugojo receptus biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
pagrinde konfliktai ir kilo todel ,kad Cipciukas nesugebejo,o gal nenorejo išsiaiškinti dėl ko visa tai vyksta....juk merginos praše gražiai išsiaiškinti ir gyventi draugiškai...deja....matyt vietos per maža internete.......ar dėmesio trukumas...nežinau....o receptus išsiimti irgi žemas dalykas.....
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 16, 18:05)
Na tik nereikia... konfliktai kilo abieju pusiu atzvilgiu. O kas norejo, issisaugojo receptus biggrin.gif  cool.gif

o ko nereikia, juk nesakau kad kas ir kaip ir su kuo konfliktavo,faktas kad gaila kad nebera jos info kaip ir kitu kai kuriu kepejeliu, na bet... nesvarbu gi tai dabar.O del receptu drinks_cheers.gif as ir visus sauguojuos, nes kaskart kepant torta ieskot po visa foruma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 05 16, 21:15)
....o receptus išsiimti irgi žemas dalykas.....

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Savaitgaliui kepsiu Rafaelo,recepte kremo gamyba: išplakta grietinėlė sujungiama su sviesto ir kond. kremu, dar plakama. Tai man čia neaišku: 1. Ar sujungus vėl plakama mikseriu. 2. Ar jau išplakta grietinėlė nesukrenta dar plakama. Nu gal čia ir kvailai paklausiau, bet panašaus kremo nesu darius. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Matyte @ 2011 05 16, 22:47)
Savaitgaliui kepsiu Rafaelo,recepte kremo gamyba: išplakta grietinėlė sujungiama su sviesto ir kond. kremu, dar plakama. Tai man čia neaišku: 1. Ar sujungus vėl plakama mikseriu. 2. Ar jau išplakta grietinėlė nesukrenta dar plakama. Nu gal čia ir kvailai paklausiau, bet panašaus kremo nesu darius. g.gif

Nesenai kepiau Rafaelo. Viskas pavyko thumbup.gif Isplakiau grietinele vienam inde, o kitam atskirai tiesiog saukstu istryniau sviesta su kondensuotu pienu, o po to i grietinele po truputi dejau ir ranka ismaisiau, nebeplakiau. Viskas pavyko puikiai, niekas nesukrito biggrin.gif
Atsakyti