Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-13

QUOTE(Ulė @ 2011 05 15, 11:52)
Braškių tortas "Atgaiva"

Jau receptų taupyklėj thumbup.gif ačiū 4u.gif
tik sulaukt šviežių braškių teks,kol pskanausim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 05 15, 12:52)
Braškių tortas "Atgaiva"

mmm koks grozis, o jau isivaizduoju koks skonis, man seiles tiesiog bega, reikes ko greiciau pabandyt, kai nustosiu vaika maitint ax.gif DIDELIS ACIU, esu jusu receptu gerbeja bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2011 05 15, 08:47)
supratau  ax.gif
o dar butu klausymelis jeigu paskui ant sonu arba ant virsaus uzdet figureles, tai kaip jos laikosi, kokiu principu tai daroma  g.gif

klijuoja su vandenuku, degtine, arba klijukais(mases gavaleli ismaisyt su mazu kiekiu vandeniu kad tokia kosyte ale butu)
Atsakyti
[quote=Ulė,2011 05 15, 11:52]
Braškių tortas "Atgaiva"
[quote]
tikrai, kad skaniai atrodo 4u.gif . tik man klausimas iskilo, ar tas kondensuotas pienas virtas turi buti ar ne?
Atsakyti
[quote=AGLYTĖ,2011 05 15, 16:12]
[quote=Ulė,2011 05 15, 11:52]
Braškių tortas "Atgaiva"
[quote]
tikrai, kad skaniai atrodo 4u.gif . tik man klausimas iskilo, ar tas kondensuotas pienas virtas turi buti ar ne?
[/quote]
ne 4u.gif
Atsakyti
As su klausimu ax.gif

Noriu sunelio gimtadieniui iskepti toki meskuti, tik svarstau ar man gautusi nes noreciau kepti pagal kirbes medaus recepta, kaip galima butu issisukti is padeties? blush2.gif Kokio svorio mazdaug gautusi? Tikriausiai reiktu kepti is 2 normu?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2011 05 15, 22:50)
As su klausimu  ax.gif

si meskute labai panasi,tik dengta mase http://public.fotki....4-22-mekut.html
issikepiau is 1normos staciakampius biskvitus,apsipjausciau juos pagal savo pista popierini trafareta ir sutepiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 05 15, 23:03)
pagal savo pista popierini trafareta

blink.gif blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 15, 23:12)
blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blink.gif g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia tai super!!!
Papildyta:
Norejau paklausti,gal kuri is mergaiciu atsakys,kodel nevisus atvercia tortu receptus?pavyzdziui cipsiuko nevieno kiek bandziau neatvercia??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(meljola @ 2011 05 16, 00:24)
Norejau paklausti,gal kuri is mergaiciu atsakys,kodel nevisus atvercia tortu receptus?pavyzdziui cipsiuko nevieno kiek bandziau neatvercia??? g.gif

nes istrintos tos asmenines temos, kuriose ji patarinedavo.
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2011 05 16, 04:10)
nes istrintos tos asmenines temos, kuriose ji patarinedavo.

Aciu 4u.gif ,taip ir itariau,,,
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 15, 23:12)
blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(meljola @ 2011 05 16, 01:24)
blink.gif  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif cia tai super!!!

tai sakot juokinga,ane? ax.gif na ,klaviatura streikuoja,o as vis pamirstu pasitikrinti ka parasiau blush2.gif
kam reikejo,tas supras ka norejau parasyti tongue.gif
Atsakyti