Linette,aciu labai uz receptuka
Sveikos,galbūt galėsite padėti vietinėje konditerijos parduotuvėje yra kepamas tortas "Marta"Biskvitai tamsūs,su rududu pertepimu.Gal kokio panašaus torto receptą žinote?
QUOTE(*4ever @ 2011 05 08, 17:07)
Sveikos,galbūt galėsite padėti vietinėje konditerijos parduotuvėje yra kepamas tortas "Marta"Biskvitai tamsūs,su rududu pertepimu.Gal kokio panašaus torto receptą žinote?
rugiagele yra idejusi karamelinio meducio recepta,tai kiek gerai pamenu tai ten grietinele maisyta su rududu o rudus biskvitus galima issikepti savo megstamiausius
QUOTE(*4ever @ 2011 05 08, 18:07)
Paziurekit Beatos sokoladini-karamelini torta. Ten biskvitai sokoladiniai, o pertepimas mascapone, grietinele ir rududu
Labai skanu turetu buti rudi biskvitai, o pertepimas is turtingo kavos torto (karamelinis sluoksnis): rududu, sviestas, kava (skystam pavidale). As nebandziau vien tokiu kremu pertepti, bet man, mesgtanciai karamelinius tortus, tai jegele turetu buti
QUOTE(Reduke27 @ 2011 05 08, 18:56)
Paziurekit Beatos sokoladini-karamelini torta. Ten biskvitai sokoladiniai, o pertepimas mascapone, grietinele ir rududu
As miegot negaliu, taip noriu sito torto , bet pamaniau, gal vaikams nelabai patiks vis dar neisrenku paprastesnio recepto
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 05 08, 20:38)
As miegot negaliu, taip noriu sito torto , bet pamaniau, gal vaikams nelabai patiks vis dar neisrenku paprastesnio recepto
Biskvitus aš visada kepu rafaelo svajonės...Tiksliau iš vis kepiau 3 kartus.
Pertepimai, tai mano vaikams labiausiai patinka kuo paprastesni - plakta grietinė/giretinėlė, cukrus, citrinos rūgštis, želė gabaliukai...
Dariau su varške - kažką panašaus kaip varškinis gaivumėlis, bet dėjau konservuotus persikus, tai neįvertino vaikai, o su želė suvalgė net 2 gabalus sūnus, kuris apskritai tortų nevalgo
Improvizuok, žiūrėk ką mėgsta tavo vaikai... jei tortas skirtas būtent jiems
QUOTE(aaagnex @ 2011 05 08, 21:57)
Improvizuok, žiūrėk ką mėgsta tavo vaikai... jei tortas skirtas būtent jiems
Aciukas Siandien sapnavau visa nakty, kaip torta darau
Mergaites, kreipiuosi su klausimu: sakykit, ar kepant plikytos teslos lakstelius tikrai reikia juos ant popieriaus uztepti kuo ploniau??? As juos kepiau, vadovaudamasi nuorodomis recepte tepiau kuo ploniau, kepdami orkaiteje jie truputi pakilo, o isemus sukrito ir gavosi tokie "popieriniai" ir netgi permatomi, kad sutepus kremu torte jie beveik pradingo....Idomu, kaip kitos darot, gal pasidalinsit savo patirtim
tokiu valgomu paveiksliuku aš mačiau Kaune Maisto Institute....6 aukštas
sveikutes gal galetumet man ka parekomenduoti. Vis lauzau galva koki cia tortuka iskept sunui 1 gimtadienio proga. Zinoma noretusi, kad ir jis galetu pasmaliziaut