Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-13

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 04, 17:03)
O pagal mano praktika, tai labaiusiai vaiku valgomas yra medaus tortas smile.gif tuos "gaivius" darau retai, o jei darau, tai tailandietiska bananu torta. Bet mano tortas irgi turi but toks tikras tortas biggrin.gif kurio suvalgyciau gabaleli ir jausciauisi soti, o ne suedus puse torto pasijust pasisaldinus sirdele biggrin.gif

drinks_cheers.gif mano mergina nevalgo kitu tortu issikyrus meduti smile.gif

Keno-gal gali morenginio torto receptuka blush2.gif kuri pati darai smile.gif
Atsakyti
as naudoju rafaelo baltus biskvitus,ir visa kita cipciuko "sakdukas" net nzn,kurioje tortu temoje yra-nelabai moku ieskoti ax.gif nes.visad ilgai "knisuosi"kol atrandu-ieskokite,temoje TORTAI,ir rasite rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,
planuoju kepti torta slyvos sokolade. Tai noreciau suzinoti ar biskvitus reikia kepti formoje, ar galima ir skardoje ant kepimo popieriaus (ta prasme ne iki krastu supilus). Ten labai skysta ta biskvito tesla? Pas mane yra didziausia tik 26sm tortine, tai gal nieko, gautusi vietoj keturiu penki biskvitai. Ar geriau norma mazinti g.gif
Busiu dekinga jei kas atsakys ir supras ko as klausiu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
As "Slyvas sokolade" kepiau 22 cm tortinej, tai isejo nestori 4 biskvitai. Tesla nera labai skysta, tokia "kabinama saukstu", nors gal cia kazkiek priklauso ir nuo dedamo kondensuoto pieno, nes vienas buna skystesnis, kitas tirstesnis g.gif Ar imanoma biskvitus kepti ne formoje klausimas geras, bet kol niekas nepabandys, tol ir nezinosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 05 05, 14:45)
as naudoju rafaelo baltus biskvitus,ir visa kita cipciuko "sakdukas" net nzn,kurioje tortu temoje yra-nelabai moku ieskoti ax.gif nes.visad ilgai "knisuosi"kol atrandu-ieskokite,temoje TORTAI,ir rasite rolleyes.gif

atsiprasau,dabar cipciuko nebera biggrin.gif yra @drij@ ir jos tortas SALDUKAS doh.gif nu tiek klaidu pridaryt tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleisaba @ 2011 05 05, 17:16)
As "Slyvas sokolade" kepiau 22 cm tortinej, tai isejo nestori 4 biskvitai. Tesla nera labai skysta, tokia "kabinama saukstu", nors gal cia kazkiek priklauso ir nuo dedamo kondensuoto pieno, nes vienas buna skystesnis, kitas tirstesnis  g.gif Ar imanoma biskvitus kepti ne formoje klausimas geras, bet kol niekas nepabandys, tol ir nezinosim  biggrin.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Tai as kepsiu 26cm nieko nekeisdama.
O dar jei galite parasykite kiek naudojote skyscio suliejimui. Nes kai ananasinio tortuko biskvitai man istezo dabar bijau perlieti doh.gif Net Zozefina suliejau su maziau skyscio is tos baimes blush2.gif
Atsakyti
O del suliejimo tai tiksliai ir nepasakysiu, nes nematavau unsure.gif Kadangi valganciu vaiku nebuvo, tai liejau vandenukas+cit.sultys+ckrus+brendis, sakyciau taip saikingai, po kokius 4-5 valg. saukstus vienam biskvitui ir buvo pats tas. Tepiau penktadieni, valgem sekmadieni. Jei kepsit 26 cm tortinej tai manau bus dar geriau, nes biskvitai gausis plonesni, o man asmeniskai taip skaniau essen.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 05 05, 17:47)
atsiprasau,dabar cipciuko nebera biggrin.gif  yra @drij@ ir jos tortas SALDUKAS doh.gif nu tiek klaidu pridaryt tai doh.gif

aciu 4u.gif radau cipciuko receptu temoj,,salduka,, mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal zinote kokio svorio gaunasi Cipciuko "medutis"? Raso, kad jei vienas tai didelis, o jei du tai normalus. Bet gal zinote kokio svorio? Man reiktu formuoti teletabi, tai nezinau is kiek porciju daryti ir kokio svoriu gautusi. Dekui

Del niku tai prie receptu niekas cipciuko niko nepakeite ir nepakeis i @drij@ blush2.gif o norint pasakyti koks butent tortas, naudoju sena nika
Atsakyti
Laba mergaites, tik nesijuokit nes as tik pradedu su visais tais saldumynais, bet turiu klausima doh.gif blush2.gif kuo gesinti soda "Juodo misko" biskvite? o negalima kepimo milteliu deti vietoj jos?

Ir dar prie to pacio, tikiuosi nesupyksit, kad ne "puosimu" temoj rasau - kur tu drugeliu ir gelyciu formyciu gauti? Per internetines siunciates? - nes taip jie wub.gif man ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 06 gegužės 2011 - 12:23
QUOTE(ramune.v @ 2011 05 06, 12:58)
Laba mergaites, tik nesijuokit nes as tik pradedu su visais tais saldumynais,  bet turiu klausima  doh.gif  blush2.gif kuo gesinti soda "Juodo misko" biskvite? o negalima kepimo milteliu deti vietoj jos?

Ir dar prie to pacio, tikiuosi nesupyksit, kad ne "puosimu" temoj rasau - kur tu drugeliu ir gelyciu formyciu gauti? Per internetines siunciates? - nes taip jie  wub.gif man ax.gif

soda gesinti su actu. o formeles siunciasi abra is uk parduotuviu(pvz surbitono) abra is ebay
Atsakyti
[quote=Bossi,2011 05 06, 10:32]
Gal zinote kokio svorio gaunasi Cipciuko "medutis"? Raso, kad jei vienas tai didelis, o jei du tai normalus. Bet gal zinote kokio svorio? Man reiktu formuoti teletabi, tai nezinau is kiek porciju daryti ir kokio svoriu gautusi. Dekui

Iš duoto recepto apie 3kg
Atsakyti