QUOTE(zuliaska @ 2011 05 04, 13:13)
prašau pagalbos
manęs prašo riebaus torto
nu tikrai labai riebių ir nedarius, gal galit kas ką patarti??
būčiau labai dėkinga
Man Griliazinis riebus buvo, bet va jai kada ir kepsiu reiks nebent sviesto kieki mazinti.
QUOTE(Bijuna @ 2011 05 04, 13:39)
Man is viso nelabai suprantama "gaivus tortas"
Tortas turi būti su kremu, riebesnis, toks TORTAS
O gaivūs gali būti žele ar ledu tortai
As taip pat turesiu daryti gaivu torta krikstynoms vaiku stalui (suku galva koks cia turetu buti
) ir "stipresni" suaugusiems, tai jie pasirinko "Žozefina " ir kad daugiau butu sulaistyta amaretu
O as vaikam darau varskini gaivumeli , ji labai megsta, na Meduti ir vaikai labai megsta, manau vaikam tinka ir patinka varskiniai kremai, zele tik jai gabaliukais, kokie vaisiai, bet tik ne riesutai, rasinos.