Gaivus braškių tortas500 gr. braškių
2 pok. paruošiamos braškių želė
200 gr. maskarpone sūrio
200 gr. grietinėlės
3 arb. šaukšteliai želatinos
citrina
200 ml. cukraus pudros
biskvitas keptas pagal tiramisu torto biskvitą
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra, įmaišyti atsargiai maskarpone sūrį, įspausti citriną ir įmaišyti ištirpintą želatiną.(Užpilti šaltu vandeniu, palaukti apie ę0 min., kol išbrinks ir garų vonelėje maišant ištirpinti iki galo).
Supjaustyti braškes, sudėti į formos dugną, ir užpilti ištirpinta braškių želė. Leisti sustingti. Pilti sluoksnį maskarpone maišytą su grietinėle ir vėl leisti sustingti. Dėti biskvitą sulaistytą skaniomis sultimis ir vėl pastatyti šaltai, kad sluoksniai pakankamai sustingtu.
Skanaus!!!