Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-13

QUOTE(zibute77 @ 2011 04 30, 20:05)

Biskvitui:
100 g sviesto
8 kiaušiniai
200 g miltinio cukraus
žiupsnelis druskos
150 g miltų

man tai atrodo cia ant tiek kiausiniu - per mazai miltu g.gif todel gal ir sukrenta?
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2011 04 30, 18:51)
man tai atrodo cia ant tiek kiausiniu - per mazai miltu  g.gif todel gal ir sukrenta?

as ir buvau pagalvojus ir dar buvau pagalvojus gal reik kepimo milteliu, arba ten turi buti savaime kylantys miltai, juose jau buna ideta kepimo milteliu.
Atsakyti
Zibute, tokio niekada neesuu kepusi
Atsakyti
ir aš niekada schmoll.gif
Atsakyti
Gaivus braškių tortas

user posted image


500 gr. braškių
2 pok. paruošiamos braškių želė
200 gr. maskarpone sūrio
200 gr. grietinėlės
3 arb. šaukšteliai želatinos
citrina
200 ml. cukraus pudros
biskvitas keptas pagal tiramisu torto biskvitą

Grietinėlę išplakti su cukraus pudra, įmaišyti atsargiai maskarpone sūrį, įspausti citriną ir įmaišyti ištirpintą želatiną.(Užpilti šaltu vandeniu, palaukti apie ę0 min., kol išbrinks ir garų vonelėje maišant ištirpinti iki galo).
Supjaustyti braškes, sudėti į formos dugną, ir užpilti ištirpinta braškių želė. Leisti sustingti. Pilti sluoksnį maskarpone maišytą su grietinėle ir vėl leisti sustingti. Dėti biskvitą sulaistytą skaniomis sultimis ir vėl pastatyti šaltai, kad sluoksniai pakankamai sustingtu.
Skanaus!!!

user posted image
Atsakyti
Ulė, nerealu thumbup.gif 4u.gif


Pagalbos ax.gif ar galima karamelini ganasa plakant perplakti kaip grietinele? Ir Ar darant dzibukus jie stoves? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2011 05 01, 11:20)
Ulė, nerealu  thumbup.gif  4u.gif
Pagalbos  ax.gif  ar galima karamelini ganasa plakant perplakti kaip grietinele? Ir Ar darant dzibukus jie stoves?  g.gif

žiūrint apie ką kalba eina. jei ganašas, tas kur grietinėlė su rududu - tai tikrai galima perplakti doh.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif
visu pirma visas su mamyciu dienele 4u.gif wub.gif

as su klausimuku, paneles, kaip reikia medaus tortuke padaryti viena plona sluoksliuka su zele, ar ja reikia ant grietineles pilti,ar ant biskvito, ja pilti reikia ar jau sustingusia deti, neisivaizduoju kaip blush2.gif , ACIU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2011 05 01, 12:28)
žiūrint apie ką kalba eina. jei ganašas, tas kur grietinėlė su rududu - tai tikrai galima perplakti doh.gif


grietinele su degintu cukrumi unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kam bus idomu - pasidalinu savo nuomone apie "Slyvas sokolade". Zodziu is visu valgiusiu nuomoniu buvo visokiu - vieniems labai skanus wub.gif , kitiems tiesiog skanus rolleyes.gif , o treti tokio nebenoretu schmoll.gif Man asmeniskai tortas kaip tortas, bet yra ir skanesniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Suvalgėm savaitgali rafaelo, tiesiog burnoj ištirpo, laabai visiems patiko thumbup.gif Kadangi tai mano pirmas tortas, tai koks išėjo toki suvalgėm, visi savi buvo, nieks neišpeikė. Tik su papuošimu man prastai. Kaip galima paprastai, greitai ir lengvai papuošt tortčiuką g.gif
Ir dar klausimėlis. Ar šonams patept reikia atskirai išsiplakt grietinėlė, ar aptept su tuo paciu kremu, kur tortą tepam? g.gif
Atsakyti
sonams uztenka aptepti tuo paciu kremu,o lengvai ir greitai galima visa torta papuosti kokoso drozlem mirksiukas.gif
Atsakyti