kazkaip pastebejau jog daznai lieku praignoruota
, jau net ir i papuosimu tema buvau parasius, bet ten irgi niekas nieko neatsake, gaila, kad daznai pokalbiai vyksta tik tarp senbuviu, o tos, kurios ne taip daznai lankos ir nedaznai ideda torciukus nieka be atsako. na bet vistiek dar pasikartosiu, gal kas kazka pakomentuos i tai, labai buciau dekinga ir padovanociau balioneli
noreciau suzinoti ar sio biskvito recepte visi ingridientai kaip ir geri ir ar nereikia kokiu kepimo milteliu ar sodos, nes man nesigavo kai dariau schmoll.gif. gal kuri kepejele kai jau daug kepusi tai gali pasakyti kas gal netaip.
Biskvitui:
100 g sviesto
8 kiaušiniai
200 g miltinio cukraus
žiupsnelis druskos
150 g miltų
Ištirpinti sviestą ir palikti vėsti. Kiaušinius, cukrų ir druską plakti karšto vandens vonelėje, kol sutirštės. Dubenį su plakiniu perdėti į šalto vandens vonelę ir plakti, kol masė atvės. Vėliau suberti persijotus miltus ir nuolat maišant supilti ištirpintą sviestą.
Tešlą supilti į formą ir iškepti plokštainį. Kepti iki 175C įkaitintoje orkaitėje 50 min