Aš su Ricota nedariusi, bet grietinėlės dar nusipirk ir tikrai bus gerai. Aš visada truputi daugiau pasidarau, geriau tegu lieka čiut čiut, nei trūksta čiut čiut
QUOTE(aaagnex @ 2011 04 29, 07:58)
Ačiū už atsakymus... Tortas pas mane bus 26m skersmens, tai kremo vėl bus maža Ir nežinau ką daryt... Ricotos dar 250g - jau per daug... Tai gal grietinėlės dar indelį dapirkt? Dalį kremo daryt su ricota, dalį be... Ar kaip...
Gal kas greit patarsit?
Gal kas greit patarsit?
nusipirk dar gietineles issiplak 750ml gritineles,tada imaisyk 250g rikotos,siek tiek paplak ir kremas paruostas...belieka tik surinkt torta
QUOTE(evaneva @ 2011 04 28, 21:15)
Planuoju mamos dienai daryti 'Rafaelo', sakykit ar nėra kokių pastebėjimų receptui? gal ko reikia pamažinti ar pridėti? Kur pirmam puslapyje yra nuoroda į Olestos rafaelo biskvitą, tai jis ten kepamas pagal tą patį orginalų receptą tik tiek ,kad visas vienu metu ar kaip? Kada geriau jį sutepti - rytoj ar sekmadienį ryte? nes šeštadieni tai niekaip negaliu
Ačiū už pagalbą
Ačiū už pagalbą
As kepiau viena karta Rafaelo, tai reikia mazinti kepimo milteliu kieki, nes 20 gr., tai 2 saukstai beveik Labai jautesi kepimo milteliai biskvite.
Kiek skaitinejau, kitos kepejos deda 1 arbatini saukteli, juk isplakti kiausinio baltymai ir taip iskelia tesla
Sutepti manau reikia siandien, tik ne sekmadieni, nes kaip suprantu sekmadieni planuojat valgyt
Žinote torto autorę, kreipkitės į ją receptas tikrai ištrintas
QUOTE(likta @ 2011 04 29, 15:09)
Žinote torto autorę, kreipkitės į ją receptas tikrai ištrintas
mat kaip būna, galvojau nurodos klaida tiktai gal Aciu
QUOTE(evaneva @ 2011 04 29, 16:19)
Rafaelo biskvite nurodyta, kad reikia 65g aliejaus, o tai kiek tai bus mililitrais?
nezinau,as pilu 65 mililitrus,ir man viskas gerai gaunasi
nors,kai sveriau mililitrais gavosi daugiau nei gramais
QUOTE(keno @ 2011 04 29, 16:28)
nezinau,as pilu 65 mililitrus,ir man viskas gerai gaunasi
nors,kai sveriau mililitrais gavosi daugiau nei gramais
nors,kai sveriau mililitrais gavosi daugiau nei gramais
Ačiū
Sveikutes, prasau pagelbekit noriu kepti snikersa su karameliniu ganasu o biskvite turbut klaida;
2kiausiniai
2stiklines cukraus
1stikline cukraus ir tt..
Tai kiek miltu reikia???
2kiausiniai
2stiklines cukraus
1stikline cukraus ir tt..
Tai kiek miltu reikia???
stiklinė cukraus ir 2 stiklinės miltų
Mergaitės kokį sviestą dažniausiai naudojate sviestiniam kremui?
anąsyk dariau su saulute,tai kremas gavosi puikiai,šį kart pirkau žvaigždutę,bet beplakant su kondensuotu pienu kažkas pasidarė ne to, toks vaizdas,kad ''sutraukė'' bet paskum prisiminiau,kad ten gi maišytas sviestas su augaliniais riebalais gal sakau toks netinka ir turi būti grynas sviestas ? bet saulutė tada ir buvo maišalas,bet gavosi puikiai
anąsyk dariau su saulute,tai kremas gavosi puikiai,šį kart pirkau žvaigždutę,bet beplakant su kondensuotu pienu kažkas pasidarė ne to, toks vaizdas,kad ''sutraukė'' bet paskum prisiminiau,kad ten gi maišytas sviestas su augaliniais riebalais gal sakau toks netinka ir turi būti grynas sviestas ? bet saulutė tada ir buvo maišalas,bet gavosi puikiai