Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-13

Aš su Ricota nedariusi, bet grietinėlės dar nusipirk ir tikrai bus gerai. Aš visada truputi daugiau pasidarau, geriau tegu lieka čiut čiut, nei trūksta čiut čiut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 04 29, 07:58)
Ačiū už atsakymus... Tortas pas mane bus 26m skersmens, tai kremo vėl bus maža blush2.gif Ir nežinau ką daryt... Ricotos dar 250g - jau per daug... Tai gal grietinėlės dar indelį dapirkt? Dalį kremo daryt su ricota, dalį be... g.gif Ar kaip...

Gal kas greit patarsit? ax.gif

nusipirk dar gietineles mirksiukas.gif issiplak 750ml gritineles,tada imaisyk 250g rikotos,siek tiek paplak ir kremas paruostas...belieka tik surinkt torta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evaneva @ 2011 04 28, 21:15)
Planuoju mamos dienai daryti 'Rafaelo', sakykit ar nėra kokių pastebėjimų receptui? gal ko reikia pamažinti ar pridėti?  ax.gif Kur pirmam puslapyje yra nuoroda į Olestos rafaelo biskvitą, tai jis ten kepamas pagal tą patį orginalų receptą tik tiek ,kad visas vienu metu ar kaip? Kada geriau jį sutepti - rytoj ar sekmadienį ryte? nes šeštadieni tai niekaip negaliu  doh.gif
Ačiū už pagalbą  4u.gif

As kepiau viena karta Rafaelo, tai reikia mazinti kepimo milteliu kieki, nes 20 gr., tai 2 saukstai beveik doh.gif Labai jautesi kepimo milteliai biskvite.
Kiek skaitinejau, kitos kepejos deda 1 arbatini saukteli, juk isplakti kiausinio baltymai ir taip iskelia tesla smile.gif
Sutepti manau reikia siandien, tik ne sekmadieni, nes kaip suprantu sekmadieni planuojat valgyt ax.gif
Atsakyti
Merginos, HELP 4u.gif

nesuprantu, ar man tik neveikia, bet imu nuoroda is pirmo psl apie Spyglio 2 grilijazinis torta cia, o ten jokio receptuko nera, gal istrintas... nes kuri laika atgal, tikrai buvo blush2.gif skaiciau. Dabar mamos dienai noriu kept - nerandu
Atsakyti
Žinote torto autorę, kreipkitės į ją receptas tikrai ištrintas
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2011 04 29, 15:09)
Žinote torto autorę, kreipkitės į ją receptas tikrai ištrintas

mat kaip būna, galvojau nurodos klaida tiktai gal smile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Rafaelo biskvite nurodyta, kad reikia 65g aliejaus, o tai kiek tai bus mililitrais?
Atsakyti
QUOTE(evaneva @ 2011 04 29, 16:19)
Rafaelo biskvite nurodyta, kad reikia 65g aliejaus, o tai kiek tai bus mililitrais?

nezinau,as pilu 65 mililitrus,ir man viskas gerai gaunasi rolleyes.gif
nors,kai sveriau mililitrais gavosi daugiau nei gramais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 04 29, 16:28)
nezinau,as pilu 65 mililitrus,ir man viskas gerai gaunasi rolleyes.gif
nors,kai sveriau mililitrais gavosi daugiau nei gramais smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, prasau pagelbekit noriu kepti snikersa su karameliniu ganasu o biskvite turbut klaida;
2kiausiniai
2stiklines cukraus
1stikline cukraus ir tt..

Tai kiek miltu reikia??? help.gif help.gif
Atsakyti
stiklinė cukraus ir 2 stiklinės miltų 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės kokį sviestą dažniausiai naudojate sviestiniam kremui? g.gif
anąsyk dariau su saulute,tai kremas gavosi puikiai,šį kart pirkau žvaigždutę,bet beplakant su kondensuotu pienu kažkas pasidarė ne to, g.gif toks vaizdas,kad ''sutraukė'' doh.gif bet paskum prisiminiau,kad ten gi maišytas sviestas su augaliniais riebalais doh.gif gal sakau toks netinka ir turi būti grynas sviestas ?g.gif bet saulutė tada ir buvo maišalas,bet gavosi puikiai g.gif
Atsakyti