Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-13

Snikersas nėra per saldus tortas, viskas jame puikiai dera, tik reikia atmintim, kad sutepti reikia 3-4 dienas iki valgymo, tada jis atsiskleidžia visu savo skoniu...kremo sočiai, nieko didinti nereikia..dengti galima, ganašo nebereikia tokiu atveju, užteks sviestinio kremo...

juodam miške ne biskvite, o kreme reikia mažinti cukrų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2011 04 27, 23:07)
gal kas pades paskaiciuoti koki kieki produktu deti kepant torta 26 cm skersmens formoje    unsure.gif  su matematika visiskai nedraugauju. Ar snikersas labai saldus? Gal pamazinti cukraus ir padinti grietineles kieki? Kokie butu atsiliepimai  4u.gif
  http://sauletavirtuv...ortas-snickers/

Kepiausi juodaji miska, visiems labai patiko, bet as deciau maziau cukraus i biskvita  ax.gif

Šiame forume yra snikerso receptas, laisvai gali kepti 26 cm formoje, nieko nereikia didinti, biskvitai bus šiek tiek plonesnis. Tortas iš sotesnių ir riebesnių, bet nėra ypatingai saldus. Atkreipk dėmesį, kad daug kam nesigavo karamelinis ganašas, galima ir be jo.
Andrea85 visus tortus galima dengti mase, tik reikia tortą tinkamai paruošti apdengimui, tortas turi susistovėti, tada išlyginti tortą, galima sviestiniu kremu su trupinukais, ar tik sviestiniu. Dengiant mase, karamelinio ganašo snikersui nebereikia. Išsamiau viršutinėje papuošimų temoje be komentarų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 28 balandžio 2011 - 06:27
Jau seniai esu šio skyrelio skaitytoja, tortų gamyboje toli gražu ne ekspertė, tad ateinu jūsų patarimo. Vakar dariau štai šį egiptietišką tortą, viskas išėjo puikiai, išskyrus biskvitą, nesusiplakė jis man normaliai, iškepė laabai plonyčiai niekam netinkami blynai. Susinervinau. Palikau kremus šaldytuve. Patarkit kokį nesudėtingą biskvitą galima būtų jais pertepti 4u.gif

QUOTE(uzniukas @ 2010 06 09, 08:56 )
pristatau labai įdomaus skonio tortą, pavadinimu "EGIPTIETIŠKAS TORTAS"
radau Žurnale "Žmonės" būrėjos Vaivos dukros keptas.

BISKVITUI (išeina trys 20 cm skersmens lakštai)
6 kiaušinių baltymai
6 šaukštai cukraus
120 g riešutų (geriausia migdolų)
1, 5 šaukšto miltų

GELTONAJAM KREMUI
10 kiaušinių trynių
10 šaukštų cukraus
5,5 šaukštų miltų
30 g. vanilino cukraus
340 ml pieno
170 g sviesto

KARAMELINIAM KREMUI
200 g cukraus
120 g riešutų (migdolų)
400 g grietinėlės (36 proc)
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2011 04 27, 19:19)
kepiau ji dukart - skanus ir ant rytojaus man jis  wub.gif pirma kart tik uzmirsau sokolado sluoksni idet. Antra kart dejau, bet skaniau buvo pirmas varijantas  blush2.gif bet is principo laaabai tiko musiskiems receptoriams, labai labai  wub.gif

o biskvita kept kaip parasyta



QUOTE(Olesta @ 2011 04 27, 21:22)
iš tos tešlos kepami du biskvitai ir pjaunami per pusę  4u.gif


Labai aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 04 25, 21:57)
na ka,mano nuomone apie naujausia Bossi tortuka  ax.gif 
visi kas ji valge,sake,kad normaliai,valgomas,bet kad labai patiktu,nebuvo . man jis taip pat nelabai  ax.gif  na,tiesiog ne mano skonio  4u.gif
beja,sviesaus kremo man truko,norejosi bent jau 1,5 jo normos



agi cia tas skonis toks subtilus reikalas lotuliukas.gif man taip buvo su zozefina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(villijaa @ 2011 04 28, 10:24)

Čia morenginiai lakštai, pagal kiekius man atrodo jie ir turėjo būti nestori, vis tik 3 lakštai. O jeigu baltymai nesusiplakė, tai galėjo būti indai riebaluoti ar trynio pakliuvo į baltymus.

Atsakyti
Gal kas galit man patart...

Noriu kept tortą. Biskvitus imčiau rafaelo svajonės - tiesiog esu kepus vieną kartą paprastus, kitą kartą su kakava, abu kartus gerai gavosi...

Klausimas dėl pertepimų... Noriu sunaudot indelį ricotos - 250g. Ką dar į ją galėčiau įdėt? Grietinėlę plaktą? Ką dar? Gal kokį receptuką galit pamėtėt - akis pražiūrėjau, o taip ir neišsirinkau doh.gif

Ir dar - ar toks tortas atlaikytų 2,5 val kelionę mašina?
Atsakyti
QUOTE(Ievsius @ 2011 04 27, 19:31)
Šokoladinę simfoniją kepiau  du kartus. Pirmąjį kartą kepiau iš 1,5 normos. Atrodo lyg ir nieko, bet pagailėjau sviesto į biskvitą, o kremas išėjo per kietas mano manymu. Tikriausia želatina stipresnė pasitaikė. O antrą kart dariau iš 1 normos toj pačioj 24cm skersmens formoj. Tai visai nemažas gavosi ir mano manymu užtenka tos vienos normos. Šį kart biskvitai drėgnesni, kremai puresni. Beje, želatinos antram tortui dėjau 13g. Skanus torčiukas.  4u.gif  Kažkas lyg sakė irgi kepė. Kaip jums?

labai patiko as zelatinos i viena norma dejau 16 g , cia matyt nuo rusies priklauso, labai skanus man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 04 28, 14:06)
Gal kas galit man patart...

Noriu kept tortą. Biskvitus imčiau rafaelo svajonės - tiesiog esu kepus vieną kartą paprastus, kitą kartą su kakava, abu kartus gerai gavosi...

Klausimas dėl pertepimų... Noriu sunaudot indelį ricotos - 250g. Ką dar į ją galėčiau įdėt? Grietinėlę plaktą? Ką dar? Gal kokį receptuką galit pamėtėt - akis pražiūrėjau, o taip ir neišsirinkau doh.gif

Ir dar - ar toks tortas atlaikytų 2,5 val kelionę mašina?

oj,as esu kepus pagal olesta varskini gaivumeli.vietoj varskytes,dejau ricota.skonis pasakiska!.tiesa,i abu kremo sluoksnius dejau konservuotus persikus(didele banke sunaudojau). atlaikys jis tokia kelione,nieko jam nenutiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Planuoju mamos dienai daryti 'Rafaelo', sakykit ar nėra kokių pastebėjimų receptui? gal ko reikia pamažinti ar pridėti? ax.gif Kur pirmam puslapyje yra nuoroda į Olestos rafaelo biskvitą, tai jis ten kepamas pagal tą patį orginalų receptą tik tiek ,kad visas vienu metu ar kaip? Kada geriau jį sutepti - rytoj ar sekmadienį ryte? nes šeštadieni tai niekaip negaliu doh.gif
Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 04 28, 13:06)
Gal kas galit man patart...

Noriu kept tortą. Biskvitus imčiau rafaelo svajonės - tiesiog esu kepus vieną kartą paprastus, kitą kartą su kakava, abu kartus gerai gavosi...

Klausimas dėl pertepimų... Noriu sunaudot indelį ricotos - 250g. Ką dar į ją galėčiau įdėt? Grietinėlę plaktą? Ką dar? Gal kokį receptuką galit pamėtėt - akis pražiūrėjau, o taip ir neišsirinkau doh.gif

Ir dar - ar toks tortas atlaikytų 2,5 val kelionę mašina?


as kepu rafaelo biskvitus baltus,issiplaku dideli indeli grietineles,sumaisau su 250g rikotos suriu,i kremo sluoksnius dedu konservuotu pjaustytu persiku...skanus labai tortas gaunasi mirksiukas.gif kremo kiekio man uztenka 21cm tortui...persiku sirupu skiestu su siek tiek virintu vandenuku palaistau biskvitus mirksiukas.gif
cia panasiai kaip is saules zuikutis parase mirksiukas.gif galima vietoj persiku ir zeles gabaliukus deti mirksiukas.gif kelione atlaikys smile.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus... Tortas pas mane bus 26m skersmens, tai kremo vėl bus maža blush2.gif Ir nežinau ką daryt... Ricotos dar 250g - jau per daug... Tai gal grietinėlės dar indelį dapirkt? Dalį kremo daryt su ricota, dalį be... g.gif Ar kaip...

Gal kas greit patarsit? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 29 balandžio 2011 - 08:04