Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-13

QUOTE(Bijuna @ 2011 04 26, 08:41)
Čia apie kuri  g.gif Gal jis pas mane eileje "stovi"  mirksiukas.gif

apie sita http://www.supermama...;#entry45897354 pabandykit,gal jums patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne schmoll.gif , dar nebandysiu biggrin.gif Eilėje stovi skaniau atrodantys biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuriai forumietei bus aktualu išgirsti dar vieną atsiliepimą apie tortuką "Slyvos šokolade".
Tai va, šventėms dariau jį. Mums visiems ragavusiems patiko. Kitą kartą dėčiau tik daugiau riešutų, o šiaip tikrai skanus, saldžiarūgštis skonis, tik tie riešutai man nelabai jautėsi (mažoka man jų buvo).
Atsakyti
Aciu, Rytine pasvaiste, uz atsiliepima 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Sis tortas "stovi eileje" mamos dienai rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal galit parašyti jogurtinio-aguoninio su braškėmis ir persikais receptą? niekur nerandu 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif atejau pagirti Asseni Napoleona is vaikystes 4u.gif laiko kainavo nemazai, bet koks skanus buvo wub.gif nors isejo 3,5 kg, taciau labai greitai dingo nuo stalo biggrin.gif man cia geriausias komplimentas biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
norejau paklausti del sokoladinio torto su karameliniu aguoniniu sluoksniu ir vysniomis. Biskvito receptas duotas vienam biskvitui (raso, kad reikia dvieju) ar tiesiog ta gauta mase padalinti i dvi dalis ir kepti? Gal kas kepete? Atrodo Asseni sis receptas. Mane jau seniai jis gundo tai motinos dienai nutariau isbandyti. Ir kada geriau ji sutepti, kad butu skanu?
Atsakyti
QUOTE(SandraRupke @ 2011 04 27, 17:00)
Sveiki,
norejau paklausti del sokoladinio torto su karameliniu aguoniniu sluoksniu ir vysniomis. Biskvito receptas duotas vienam biskvitui (raso, kad reikia dvieju) ar tiesiog ta gauta mase padalinti i dvi dalis ir kepti? Gal kas kepete? Atrodo Asseni sis receptas. Mane jau seniai jis gundo tai motinos dienai nutariau isbandyti. Ir kada geriau ji sutepti, kad butu skanu?

kepiau ji dukart - skanus ir ant rytojaus man jis wub.gif pirma kart tik uzmirsau sokolado sluoksni idet. Antra kart dejau, bet skaniau buvo pirmas varijantas blush2.gif bet is principo laaabai tiko musiskiems receptoriams, labai labai wub.gif

o biskvita kept kaip parasyta
Atsakyti
Šokoladinę simfoniją kepiau du kartus. Pirmąjį kartą kepiau iš 1,5 normos. Atrodo lyg ir nieko, bet pagailėjau sviesto į biskvitą, o kremas išėjo per kietas mano manymu. Tikriausia želatina stipresnė pasitaikė. O antrą kart dariau iš 1 normos toj pačioj 24cm skersmens formoj. Tai visai nemažas gavosi ir mano manymu užtenka tos vienos normos. Šį kart biskvitai drėgnesni, kremai puresni. Beje, želatinos antram tortui dėjau 13g. Skanus torčiukas. 4u.gif Kažkas lyg sakė irgi kepė. Kaip jums?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievsius: 27 balandžio 2011 - 18:32
QUOTE(SandraRupke @ 2011 04 27, 17:00)
Sveiki,

iš tos tešlos kepami du biskvitai ir pjaunami per pusę 4u.gif
Atsakyti
gal kas pades paskaiciuoti koki kieki produktu deti kepant torta 26 cm skersmens formoje unsure.gif su matematika visiskai nedraugauju. Ar snikersas labai saldus? Gal pamazinti cukraus ir padinti grietineles kieki? Kokie butu atsiliepimai 4u.gif
http://sauletavirtuv...ortas-snickers/

Kepiausi juodaji miska, visiems labai patiko, bet as deciau maziau cukraus i biskvita ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
prisiziuejau pas jus grozybiu ir pati uzsimaniau ne tik skanu bet ir grazu torta issikepti. o mokytis cia man is jusu ir mokytis. smile.gif
Reikia jusu patarimo. planuoju daryti snikesa torta ir tada dengti ji cukrine mase. ar ji tinkama siam tortui? kuo tada reikia aptepti visa torta pries uzdengiant mase? Ir ar tada taip pat dedamas ant visaus ganasas?
Gal ir kvailas klausimas pasirodys, bet tortu puosimo reikaluose esu visiskai zalia blush2.gif
Atsakyti