Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-13

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 04 22, 20:20)
o tai formos dugno kepimo popieriumi nedengi?as visada dugna juo dengiu.iskepa biskvitas,su popieriumi isimu,o kai biskvitas kiek pravesta,nuimu  popieriu

Nea, niekad nedengiau, visad sviestu istepdavau doh.gif Bet su kitais biskvitais viskas OK budavo g.gif Kita torta kada kai kepsiu, tai pasinaudosiu siuo patarimu, aciu 4u.gif Nes dabar galvoju, gal kad forma didele ar kad orkaite pradejo gryba pjauti doh.gif Bet didesne tikimybe, kad biskvito problema arba mano, kad nemoku tinkamai padaryti doh.gif
Ai, vienu zodziu tortas jau suteptas, stovi saldytuve bresta biggrin.gif Siaip ne taip sudejau tuos paplysusius biskvitus doh.gif Ryt uzsiimsiu puosyba ax.gif
Atsakyti

QUOTE(RiMami @ 2011 04 22, 18:15)
Musiuk, ačiukas už pagalbą, nebespėju jau atsakinėt  lotuliukas.gif einu sau ką nors susimeistrausiu, o tai be torto liksiu  doh.gif

ui, kiek Tu esi padėjus, tai mano pagalba čia nulis blush2.gif Ką kepsi?

mano morenginio torto paruoštukas jau gatavas thumbup.gif morengai išdžiovinti, bisvitas iškeptas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugita29 @ 2011 04 22, 12:21)
Daividijos Plikytos teslos tortas su braskemis puikus, kepsiu dar tikrai, tik man truko tokio saldumo ir rugstumo, nu zodziu skonis puikus smile.gif aciu

Mums tai patiko. blush2.gif Bet jis man toks labiau paprastas, nešventinis ir ypač vasarinis. Braškės nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2011 04 22, 19:38)
issikepiau lakstus  karsta.gif puse dienos dirbau  biggrin.gif tikiuos kremas ir pertepimas trumpiau uztruks  blush2.gif  o riesutai labai jauciasi?  g.gif  nesam ju megejai, gal geriau nedeti ju?  g.gif  ir tuos riesutus su rasinomis reikia deti as taip supratau ant kremo?  g.gif  o kaip tas spanguoles trintas tada?  g.gif atsibosiu as jums  blush2.gif

su Napoleonais taip jau yra, kad daaaaug darbo lotuliukas.gif bet paskui skonis viskus vargus atpirks mirksiukas.gif tikėkimės lotuliukas.gif
jei nemėgstat riešutų tai ir nedėkit... bet jie aišku kad jaučias ir duoda savo cinkelio ax.gif na jie čia pavirti sirupe tai minkštesni tokie rolleyes.gif bet labai skanu, o dėl spanguolių tai ant užtepto kremo uždedu šiek tiek spanguolių (dedu šaldytas trintas su cukrim ) ir peiliu išlyginu - jos lengvai taip apsimaišo su kremu... nu kaip ten tiksliai reik daryt nzn... gal kada Asseni užklys tai pasakys....

QUOTE(Musiukass @ 2011 04 22, 21:38)
ui, kiek Tu esi padėjus, tai mano pagalba čia nulis  blush2.gif Ką kepsi?

mano morenginio torto paruoštukas jau gatavas  thumbup.gif morengai išdžiovinti, bisvitas iškeptas  bigsmile.gif

ačiukas už gerą žodį 4u.gif nu va kaip šaunu, kad darbai sėkmingai vyksta thumbup.gif Aš pasidariau Sonatinos braškių bučinį, žiūrėsiu kas čia per tortas cool.gif ir dar jogurtinį rytoj pertepsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 23 balandžio 2011 - 04:14
Siandien dariau Olestos torta Braskiu fanams,viskas sekesi gerai,isskyrus pacia pabaiga,kai reikejo ant braskiu uzpilti zele,ji man visa subego i torto apacia.Gal galite pasakyti man ka negerai dariau??? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
MANYČIAU BISKVITAS BUVO NIEKUO VIRŠUTINIS NEPATEPTAS, esu nusvilusi ir aš su tuo punktu blush2.gif nuo to karto visada prieš pildama želė, aptepu viršutinį biskvitą kremu, kuriuo pertepu tortą 4u.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
merginos kepiau biskvitą pagal persikinio torto receptą kur 5 kiaušiniai,5 šaukštai cukraus,5 šaukštai miltų smile.gif bet jis man nesigavo verysad.gif gal patarsit kokį biskvitą geriausia persikiniam tortui pasidaryti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristule05: 24 balandžio 2011 - 22:15
QUOTE(Olesta @ 2011 04 24, 21:04)
MANYČIAU BISKVITAS BUVO NIEKUO VIRŠUTINIS NEPATEPTAS, esu nusvilusi ir aš su tuo punktu  blush2.gif nuo to karto visada prieš pildama želė, aptepu viršutinį biskvitą kremu, kuriuo pertepu tortą 4u.gif

As ir aptepiau virsu,tuo paciu kremu kur pertepiau torta,tai kai supyliau zele tai visas tas pertepimas susimaise su zele ir paskui zele subego i apacia. doh.gif Gal turi zele but beveik pradejus stingti,tada tik pilti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(margaritka25 @ 2011 04 24, 23:16)
As ir aptepiau virsu,tuo paciu kremu kur pertepiau torta,tai kai supyliau zele tai visas tas pertepimas susimaise su zele ir paskui zele subego i apacia. doh.gif Gal turi zele but beveik pradejus stingti,tada tik pilti. blush2.gif

taip, reikėjo palaukti, kol pastings.
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2011 04 25, 06:20)
taip, reikėjo palaukti, kol pastings.

Aisku,tada zinosiu kita karta,nes vakar keikiau tai ne tas zodis,vyrui gimtad.proga torta dariau,o taip gavosi,nes recepte buvo parasyta palaukt kol atves ir tada pilti,o man nedaejo kad reikia palaukti kol prades stingti. doh.gif
Atsakyti
na ka,mano nuomone apie naujausia Bossi tortuka ax.gif
visi kas ji valge,sake,kad normaliai,valgomas,bet kad labai patiktu,nebuvo . man jis taip pat nelabai ax.gif na,tiesiog ne mano skonio 4u.gif
beja,sviesaus kremo man truko,norejosi bent jau 1,5 jo normos
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 04 25, 20:57)
na ka,mano nuomone apie naujausia Bossi tortuka  ax.gif 
visi kas ji valge,sake,kad normaliai,valgomas,bet kad labai patiktu,nebuvo . man jis taip pat nelabai  ax.gif  na,tiesiog ne mano skonio  4u.gif
beja,sviesaus kremo man truko,norejosi bent jau 1,5 jo normos

Čia apie kuri g.gif Gal jis pas mane eileje "stovi" mirksiukas.gif

Ir dar, mergaites, kaip suprantu " Juodi miškai " yra du, vienas orginalusis (is rusaičiu) kitas Cypsiuko g.gif Pagal tortu nuotraukas, tai Cypsiuko skaniau atrodo, o kaip yra is tikrųjų g.gif
Atsakyti