o gal kas ragavot sita daivijos tortuka nu man tai skaniai atrodo
http://www.supermama...;#entry27828887
Kai prasides braškes, jis pirmas eileje "stovi"
QUOTE(Bijuna @ 2011 04 21, 15:41)
Kai prasides braškes, jis pirmas eileje "stovi"
ai as nusipirksiu atveztiniu jau senai i ji ziuiu o va velykos tai galvoju reik pasidaryt
viilmute, neerzink ir nenervuok
Per Velykas busim tik su vyru, todėl jokių skanumynu žadu nekepti, bet šitas braškinis , su šampanu .....
Gal koki mažiuka, mažiuka
Per Velykas busim tik su vyru, todėl jokių skanumynu žadu nekepti, bet šitas braškinis , su šampanu .....
Gal koki mažiuka, mažiuka
QUOTE(viilmute @ 2011 04 21, 15:28)
o gal kas ragavot sita daivijos tortuka nu man tai skaniai atrodo
http://www.supermama...;#entry27828887
http://www.supermama...;#entry27828887
vakare pjausim, tada ir pasakysiu,bet jau zinau, kad bus nerealaus skonio
gal kas patars kaip padaryti grietineles ir rududu krema
QUOTE(Lietuvaitee @ 2011 04 21, 09:18)
Aciu labai uz atsakymus Ir dar klausimukas kokio storio tuos lakstus kocioti? mazdaug kiek cm turi buti lakstas vienas?
Aš kočioju kuo ploniau ir pabadau šakute, iš visos porcijos niekad nekepiau tai nežinau kokio skersmens kočiot, o jeigu iš 0,5 normos tai apie 25-26 cm kočioju, įvertink, kad iškepę šiek tiek susitrauks, gatavi gausis apie 23 cm skersmens, lakštukų gausis maždaug apie 14 vnt.
Aplamai aš užminkytą Napoleonų tešlą visada dalimis pasidalinu - iš pradžių per pusę, po to tas puses dar perpusę, po to dar į 2 arba 3 dalis kiekvieną (pagal situaciją)... paskui, iškočioju lakštą ir žiūriu kokio dydžio gaunasi būna maždaug vienodi tuos tešlos gabaliukus laikau šaldytuve, kol kitus kočioju/kepu iš atraižėlių irgi dar keli lakštukai gaunasi
Boruziukas1, tik puslapiu anksciau parasiau zinute 214
sveikos kepejos....noriu paklausti kaip is biskvitu padaryti dvejetuko forma tokiai biski zaliai kepejai kaip as:)
QUOTE(ružava. @ 2011 04 21, 19:47)
sveikos kepejos....noriu paklausti kaip is biskvitu padaryti dvejetuko forma tokiai biski zaliai kepejai kaip as:)
pagal trafaretą
QUOTE(Milux @ 2011 04 21, 20:40)
Boruziukas1, tik puslapiu anksciau parasiau zinute 214
netokio recepto norejau o kaip nevirinta grietinele isplakti su rududu
QUOTE(RiMami @ 2011 04 21, 18:41)
Aš kočioju kuo ploniau ir pabadau šakute, iš visos porcijos niekad nekepiau tai nežinau kokio skersmens kočiot, o jeigu iš 0,5 normos tai apie 25-26 cm kočioju, įvertink, kad iškepę šiek tiek susitrauks, gatavi gausis apie 23 cm skersmens, lakštukų gausis maždaug apie 14 vnt.
Aplamai aš užminkytą Napoleonų tešlą visada dalimis pasidalinu - iš pradžių per pusę, po to tas puses dar perpusę, po to dar į 2 arba 3 dalis kiekvieną (pagal situaciją)... paskui, iškočioju lakštą ir žiūriu kokio dydžio gaunasi būna maždaug vienodi tuos tešlos gabaliukus laikau šaldytuve, kol kitus kočioju/kepu iš atraižėlių irgi dar keli lakštukai gaunasi
Aplamai aš užminkytą Napoleonų tešlą visada dalimis pasidalinu - iš pradžių per pusę, po to tas puses dar perpusę, po to dar į 2 arba 3 dalis kiekvieną (pagal situaciją)... paskui, iškočioju lakštą ir žiūriu kokio dydžio gaunasi būna maždaug vienodi tuos tešlos gabaliukus laikau šaldytuve, kol kitus kočioju/kepu iš atraižėlių irgi dar keli lakštukai gaunasi
aciu ryt bandysiu baisu is tu 14 turbut jau labai didelis tortas gaunasi