QUOTE(zibute77 @ 2011 04 20, 18:57)
niekas taip ir nepasidalins su manimi, gaila, eina ieskoti pati. dekui ir uz tiek
nežinau ar padėsiu , bet man labai patiko šitie pertepimai
čia iš daividijos kalifornijos
Kremui:
10 kiausiniu tryniu,
1 stikline cukraus,
2v.s. miltu,
150ml pieno,
150g sviesto,
1 indelis(250g) mascarpones surio.
Trynius isplakti su cukrumi,supilti piena ir miltus,gerai ismaisyti.Krema uzvirti ir ant letos ugnies maisant(geriausia sluotele),kaitinti,kol sutirstes.Pilnai atsaldyti.
Sudeti minksta kambario temp sviesta ir mascarpones suri.Mikseriu isplakti.
tikrai nuostabaus skonio kremas gaunas , nesijaučia to sviesto visiškai , net nesuprasi iš ko jis padarytas , dar jei įpilt romo kvapų ir įdėt truputį razinų , bent mano skoniui būtų tobula
, aš kai dariau tai ananasinių įdėjau irgi neblogai
čia iš asseni daugiasluoksnio šokoladinio , tik norma labai dideliam tortui , ir gi bandžiau tik gal aš truputį mažinčiau miltų ir dauginčiau šokolado , nes gavos toks tirštokas
Sokoladinis kremas:
0,9 l. pienos
250 gr. cukraus
100 gr. nesaldzios kakavos miltu
80 gr. miltu
40 gr. krakmolo
100 gr. juodo sokolado
Visus sausus produktus (be sokolado) sumaisyti. Uzvirinti piena, plona srovele supilti i sausa misini, gerai ismaisyti, pastatyuti ant mazos ugnies ir virti kol sutirsties, apie 15-20 min. Nuimti nuo ugnies, sudeti sokolada, ismaisyti ir leisti kremui pilnai atvesti. Kremo konsistencija t.b. stand
šiaip abu pasigamina labai paprastai ir tikrai verti dėmesio
, tik prie jų gal labiau tiktų biskvitai su kakava arba šokoladu , nu gal ir su rududu