labas norejau paklausti kazin ar kas gausis jei rafaelo biskvitus pertepsiu su 3 skirtingais pertepimais galvoju su grietinele , sviestas su rududu ir zele pertepimas
Labai reikia jūsų patarimų.
Planuoju šventėms kepti tortą "Slyvos šokolade". Bet atsiliepimų apie jį nelabai radau. Niekas beveik nekepė? Kaip vertinate jį? Vertas dėmesio? Produktus kaip ir susipirkau, bet pradėjau dvejoti dėl jo
Planuoju šventėms kepti tortą "Slyvos šokolade". Bet atsiliepimų apie jį nelabai radau. Niekas beveik nekepė? Kaip vertinate jį? Vertas dėmesio? Produktus kaip ir susipirkau, bet pradėjau dvejoti dėl jo
Mano nuomone: Yra ir skanesnių
Bet pabandyk, gal patiks
Bet pabandyk, gal patiks
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2011 04 20, 16:16)
Labai reikia jūsų patarimų.
Planuoju šventėms kepti tortą "Slyvos šokolade". Bet atsiliepimų apie jį nelabai radau. Niekas beveik nekepė? Kaip vertinate jį? Vertas dėmesio? Produktus kaip ir susipirkau, bet pradėjau dvejoti dėl jo
Planuoju šventėms kepti tortą "Slyvos šokolade". Bet atsiliepimų apie jį nelabai radau. Niekas beveik nekepė? Kaip vertinate jį? Vertas dėmesio? Produktus kaip ir susipirkau, bet pradėjau dvejoti dėl jo
man nelabai bet cia juk skonio reikalas
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 04 20, 16:20)
man nelabai bet cia juk skonio reikalas
Va būtent, skonio reikalas, bet realiai nelabai įsivaizduoju kas per kremo skonis gaunasi: slyvos, riešutai, grietinėlė... Turbūt ir nesužinosiu jei nepabandysiu Na, gal vistik bandysiu - bus daug žmonių, po gabaliuką susiragaus. O gal dar patiks
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 04 20, 15:16)
labas norejau paklausti kazin ar kas gausis jei rafaelo biskvitus pertepsiu su 3 skirtingais pertepimais galvoju su grietinele , sviestas su rududu ir zele pertepimas
Asmeniskai man kazkaip nesirisa skoniai. Su biskvitais viskas tvarkoj, bet as isimciau rududu su sviestu, arba prie jo kita kazka derinciau.
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2011 04 20, 15:56)
Va būtent, skonio reikalas, bet realiai nelabai įsivaizduoju kas per kremo skonis gaunasi: slyvos, riešutai, grietinėlė... Turbūt ir nesužinosiu jei nepabandysiu Na, gal vistik bandysiu - bus daug žmonių, po gabaliuką susiragaus. O gal dar patiks
Man ir mano pazystamiems kas ragavo labai patiko sis tortas (ir jo kremas). Ko nepasakyciau apie snykersa. Bet kaip ir visos sake, skonio reikalas.
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2011 04 20, 16:56)
Va būtent, skonio reikalas, bet realiai nelabai įsivaizduoju kas per kremo skonis gaunasi: slyvos, riešutai, grietinėlė... Turbūt ir nesužinosiu jei nepabandysiu Na, gal vistik bandysiu - bus daug žmonių, po gabaliuką susiragaus. O gal dar patiks
tik riesutu nepamazinkit.jie geresni skoni priduoda
laba diena kepejeles, tikiuosi i sia tema pataikiau, gal kas galetumet padeti, reikia kavos torto receptelio ir staigiai nerandu, gal kas zinote koki ir galite nuorodele imesti arba pasidalinti. tik pertepimas neuiri buti sviestinis. labai didelis aciu
QUOTE(Lince J @ 2011 04 20, 14:11)
as ir kalbu apie ji tik ne rududu pavadinimu bet kitu nepamenu , bet ten irgi sutirstintas karamelizuotas pienas
pieno produktas su augaliniais riebalais ir t.t.
sveikutes
noriu gaminti Asenni Napaleona is vaikystes, taciau neturiu kombaino, tai kaip pasidaryti ta tesla is miltu ir sviesto? ta sviesta supjaustyti? nesuprantu kaip daryti....
noriu gaminti Asenni Napaleona is vaikystes, taciau neturiu kombaino, tai kaip pasidaryti ta tesla is miltu ir sviesto? ta sviesta supjaustyti? nesuprantu kaip daryti....
QUOTE(Lietuvaitee @ 2011 04 20, 18:13)
sveikutes
noriu gaminti Asenni Napaleona is vaikystes, taciau neturiu kombaino, tai kaip pasidaryti ta tesla is miltu ir sviesto? ta sviesta supjaustyti? nesuprantu kaip daryti....
noriu gaminti Asenni Napaleona is vaikystes, taciau neturiu kombaino, tai kaip pasidaryti ta tesla is miltu ir sviesto? ta sviesta supjaustyti? nesuprantu kaip daryti....
Sviestą sutarkuok su burokine tarka, po to sviestą kartu su miltais dar pakapok su ilgu peiliu, iki smulkių trupinukų
niekas taip ir nepasidalins su manimi, gaila, eina ieskoti pati. dekui ir uz tiek