Mes jau ragavom Juoda miska, kuris darytas grynai pagal recepta! Tai labai saldu
Rafaelo ir man per saldus buvo, bet sitas dar saldesnis
Gaila, kad per velai perskaiciau komentarus apie ji, Olesta viska puikiai aprasius
Dekit zymiai maziau cukraus i grietinele, ir kaip Olesta rase, citrinos rugsteles idekit. Manau kad ir daugiau vysniu reikes, as dejau 400 gr., ir tai per mazai buvo
Be to man vysnios pakliuvo visai kazkokios nerugscios, o taip jau norejosi rugsteles
Dejau saldytas
Papildyta:
aj, prisiminiau, gal Olesta gales man atsakyti, sodos i Juodo misko biskvito tesla dedate nubraukta arbatini sauksteli ar su kaupeliu? As bijojau, kad neiskils, tai dejau su kaupeliu, bet man skonis biskvito nelabai
Aciu uz aprasyma.
mazinsiu cukru ir desiu i grietinele ricota, o visa norma kepant kokiam diametre skardos kepti? Ir aplamai idomu ar skanus tortas? Ar turi panasumu i parduotuvini juodoji roze?