Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-13

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 04 18, 10:36)
as tik UZ ''zozefina''. kremas nera riebus

As taip pat uz Žozefina mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas,
ar Žozefina nebu per ilgai palaikyta, jei padarysiu 4dienį, o valgysim 7dienį??? g.gif

vakar bandžiau rožes daryti ir saldainių masės gavosi tragedija, manau per storai kočiojau, vėl šiandien bandysiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Reduke27 @ 2011 04 18, 00:24)
Mes jau ragavom Juoda miska, kuris darytas grynai pagal recepta! Tai labai saldu  doh.gif  Rafaelo ir man per saldus buvo, bet sitas dar saldesnis  doh.gif  Gaila, kad per velai perskaiciau komentarus apie ji, Olesta viska puikiai aprasius  thumbup.gif 
Dekit zymiai maziau cukraus i grietinele, ir kaip Olesta rase, citrinos rugsteles idekit. Manau kad ir daugiau vysniu reikes, as dejau 400 gr., ir tai per mazai buvo  smile.gif  Be to man vysnios pakliuvo visai kazkokios nerugscios, o taip jau norejosi rugsteles  blush2.gif  Dejau saldytas  smile.gif
Papildyta:
aj, prisiminiau, gal Olesta gales man atsakyti, sodos i Juodo misko biskvito tesla dedate nubraukta arbatini sauksteli ar su kaupeliu? As bijojau, kad neiskils, tai dejau su kaupeliu, bet man skonis biskvito nelabai  schmoll.gif

Aciu uz aprasyma. 4u.gif mazinsiu cukru ir desiu i grietinele ricota, o visa norma kepant kokiam diametre skardos kepti? Ir aplamai idomu ar skanus tortas? Ar turi panasumu i parduotuvini juodoji roze? smile.gif
Atsakyti
Merginos pagalbos. Reikia griliažinio torto recepto, niekaip nesuprantu jo man neužkrauna, paspaudžiu ant nuorod visos jį aptarinėja o recepto baba.. Nesuprantu ar jis ištrintas ar pas mane kažkas puliuoja...
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2011 04 18, 10:54)
labas rytas,
ar Žozefina nebu per ilgai palaikyta, jei padarysiu 4dienį, o valgysim 7dienį??? g.gif

man jis skaniausias antra para. biskvitus visada issikepu is vakaro ir kita diena susipjaustau juos ir susitepu.
beja,biskvitus visada kepu is 1,5normos 24cm formoje,nes is duotos normos tiek man,tiek kitom mergaitem,jie buvo perploni
Atsakyti
O man "Zozefina" nepatiko..... verysad.gif Apie si torta buvo tiek geru atsiliepimu, tad tikejaus kazko TOKIO, bet mano skonio jutikliams sis kepinys ispudzio nesudare schmoll.gif Kaip sakoma - kiekvienam savas skonis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleisaba @ 2011 04 18, 13:54)
O man "Zozefina" nepatiko.....  verysad.gif  Apie si torta buvo tiek geru atsiliepimu, tad tikejaus kazko TOKIO, bet mano skonio jutikliams sis kepinys ispudzio nesudare  schmoll.gif Kaip sakoma - kiekvienam savas skonis  mirksiukas.gif

tikriausiai man irgi jis nepatiktu-nes tamsus biskvitai g.gif zinoma,kiek zmoniu-tiek skoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Jo kiekvenam savo.. Nei man nei mano draugams nepadarė didelio įspūdžio.. Dariau per savo gimdtadienį.. Tai pasivaišino po gabaliuką, skanus sakė, bet nieko įpatingo smile.gif Bet vat skonio reikalas..
Atsakyti
Jis turėtu patikti tiems, kas mėgsta karamele ir razinas smile.gif Šiaip nieko jame įspūdingo ir nėra, tik toks skonis įdomesnis. Na as kaip pvz. o kam gali patikti medaus tortas, man tai ne schmoll.gif O jei dar napoleonas, tai visai doh.gif
Nu va, kiek žmonių, tiek nuomonių biggrin.gif
Atsakyti
as zozefinoje,jei ja jau iskraipius,taip galima vadinti, naudojau visur vietoj rudojo cukraus,paprasta-man labai skanus biskvitas gaunasi
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2011 04 18, 12:17)
Merginos pagalbos. Reikia griliažinio torto recepto, niekaip nesuprantu jo man neužkrauna, paspaudžiu ant nuorod visos jį aptarinėja o recepto baba.. Nesuprantu ar jis ištrintas ar pas mane kažkas puliuoja...

kreipkis pas autorę per a.ž. jos receptų nebėra šiame forume ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2011 04 18, 14:18)
kreipkis pas autorę per a.ž. jos receptų nebėra šiame forume ax.gif

o,kodel ju nebera? g.gif kam jie pamaise? unsure.gif
Atsakyti