Mergaites as ir noriu pagalbos
kaip padaryti kad kakava butu ryski na pzv kaip sioj foto,
as yra spec kokia kakava,niekaip nesigauna...
QUOTE(Reduke27 @ 2011 04 17, 19:28)
Manau kad speciali kakava, as esu nusipirkusi tokios, ji labai tamsi, sokolado spalvos. Pirkau sveriama, parduotuvelej kur prekiauja kavomis, arbatomis ir prieskoniais Ji brangesne, 100 gr. 4,50 lt.
aciuuuuuu
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 04 14, 16:25)
galima
Aciu uz atsakyma, bet sutepiau net nebepaskaicius Turejau nedaug laiko, o ir sveikatos ne kalnai buvo. Bet viskas gerai gavosi Supratau, kad sis tortukas lengvai formuojamas panasiai kaip medaus.
Sia savaite net 3 tortukus kepiau.
Kepiau torta su ananasais ir likau nusivylusi. Nepatiko jis man. Rasoma, kad ji galima sulieti, bet reikia nebent labai nedaug. Nes man biskvitas istezo Kremo pagal kieki man buvo mazai, dar dariau, gerai, kad grietineles turejau. O ir ananasu man per daug. Na aisku cia nuo kiekvieno skonio priklauso. Bet man dar jie kazkokie nevyke papuole. Siaip gal butu visai nieko, bet kitakart ji laistyciau labai mazai arba minimaliai, ananasu deciau maziau ir kremo daugiau. Kas ragavo sake neblogas, tik kad biskvitas per slapias
Taip pat kepiau visu isgirtaji snikersa. Labai patiko, kas valge taip pat puikiai apie ji atsiliepe. Saldus labai ir jo daug nesuvalgysi, bet skanu. Ypac karamelinis ganasas
Taip pat kepiau Zozefina. Sikart bijojau vel biskvita istezinti, tai sulaisciau tik 50g amareto, bet uzteko. Alkoholio valgant nesijaucia, bet skonis geras. Patiko, taip pat visu puikus atsiliepimai.
Aciu visoms autorems uz patalpintus receptukus. Kitakart vel bandysiu kitus receptus
QUOTE(Lietuvaitee @ 2011 04 17, 15:35)
sveikos kepejeles arteja sventes ir vel as kreipiuosi i JUS tikiuos padesit noriu kepti Napaleona bijau ar iseis receptu tokia gausybe gal galite patarti pagal kuri geriausia gaminti pirma karta? aciu
Asseni napaleonas is vaikystes
Ateinu patarimo Ruosiuosi kepti Juodaji miska, bet galvoju deti maziau grietineles ir ideti ricotos surio. kaip manote ar tiktu? Ir ar Juodasis miskas yra saldus tortas. o gal reiktu pamazinti cukraus? (rafaelo man buvo per saldus, bijau vel toki padaryti) Buciau labai dekinga uz patarimus
laba vakara, noriu paklaust gal kas netycia dare sita tortuka? http://blogorama_lt/...-svelni-naktis/
QUOTE(Džigė @ 2011 04 17, 21:25)
Ateinu patarimo Ruosiuosi kepti Juodaji miska, bet galvoju deti maziau grietineles ir ideti ricotos surio. kaip manote ar tiktu? Ir ar Juodasis miskas yra saldus tortas. o gal reiktu pamazinti cukraus? (rafaelo man buvo per saldus, bijau vel toki padaryti) Buciau labai dekinga uz patarimus
gal vakar ar užvakar kalbėta apie juodą mišką, sukeltos nuorodos, su pastabomis, grįžkite keletą žinučių atgal ir surasit atsakymus...
Mes jau ragavom Juoda miska, kuris darytas grynai pagal recepta! Tai labai saldu Rafaelo ir man per saldus buvo, bet sitas dar saldesnis Gaila, kad per velai perskaiciau komentarus apie ji, Olesta viska puikiai aprasius
Dekit zymiai maziau cukraus i grietinele, ir kaip Olesta rase, citrinos rugsteles idekit. Manau kad ir daugiau vysniu reikes, as dejau 400 gr., ir tai per mazai buvo Be to man vysnios pakliuvo visai kazkokios nerugscios, o taip jau norejosi rugsteles Dejau saldytas
Papildyta:
aj, prisiminiau, gal Olesta gales man atsakyti, sodos i Juodo misko biskvito tesla dedate nubraukta arbatini sauksteli ar su kaupeliu? As bijojau, kad neiskils, tai dejau su kaupeliu, bet man skonis biskvito nelabai
Dekit zymiai maziau cukraus i grietinele, ir kaip Olesta rase, citrinos rugsteles idekit. Manau kad ir daugiau vysniu reikes, as dejau 400 gr., ir tai per mazai buvo Be to man vysnios pakliuvo visai kazkokios nerugscios, o taip jau norejosi rugsteles Dejau saldytas
Papildyta:
aj, prisiminiau, gal Olesta gales man atsakyti, sodos i Juodo misko biskvito tesla dedate nubraukta arbatini sauksteli ar su kaupeliu? As bijojau, kad neiskils, tai dejau su kaupeliu, bet man skonis biskvito nelabai
aš pakabinu šaukštelį be kaupo ir nugesinu sodą actu, suputoja ir iš karto pilu ir gerai įplaku mikseriu, nei užuominos apie sodą valgant nėra
QUOTE(keno @ 2011 04 16, 16:46)
as pakepintus riesutukus per ranksluostuka su kocelu pavaziuoju o,ganasas tai,cia papuosimo budas toks-gali pati puosti,kad ir su riesutais apibarstant
Aciu labai,taip ir padariau
QUOTE(evaneva @ 2011 04 17, 13:33)
Laba diena Planuoju velykom daryti tortuką ir nenusprendžiu ar 'slyvos šokolade' ar 'žozefina' Gal galit pasidalinti nuomone apie juos? Ar 'žozefinos' kremas nėra labai riebus?
as tik UZ ''zozefina''. kremas nera riebus